Untitled Part 2

11 2 0
                                    


Szóval ő szemöldök.

Szemöldök nem más , mint egy ,,kis" spar-ban dolgozó idősebb nő akinek valamilyen elképzelhetetlen oknál fogva nincs szemöldöke. Jó ezt még talán-talán megértem ,de kérlek valaki magyarázza már el nekem, hogy mi az a megszentségteleníthetetlen indok amiből kifolyólag nem szemöldök ceruzával hanem TUSSAL kell neki megrajzolni, ráadásul olyan mindig csodálkozó szemöldököt húz magának feketével hogy csak na. Nagyon vicces emellett az is, hogy nem is fekete haja van így még szembetűnőbb.

A történet röviden annyi volt, hogy ugye felícitának nem volt maszkja és ezért a pólóját húzta fel, hozzá tenném máskor is történt már ilyen és senki sem szólt ránk.. na mindegy mentünk szépen, mint mindig egyszer csak odateleportál valahogy elénk és olyan sipárgó hangom el kezd magyarázni eskü majdnem megsüketültem.

Nagyon fontosnak tartom, hogy azt azért elmondjam , hihetetlenül kevés hiányzott ahhoz, hogy röhögjek telibe a pofikájába... de most komolyan csak képzeld el, hogy alapból is (egy kicsit rásegítve) nagyon jól érzed magad és ekkor odaállít eléd egy nő akinek nagyon meglepődő szemöldöke van úgy , hogy közben próbál nagyon mérges fejet vágni... de tényleg te nem könnyek között küzködve próbálnál vele szemben állni? hu még mindig emlékszem majdnem sírtunk miután felhívtam felícitát, hogy mégis milyen kávét kér .. na most már tényleg vissza a történethez...

- Hol van a maszkod??!!!- ugrik elénk a semmiből khmm szemöldök.. olyan gyorsan ott termett , nem is vettem észre és majdnem neki mentem

- Hát nekem most nincs- válaszolt felícitá neki olyan nyugodtsággal, hogy nem tudok ki lepődött meg jobban, én vagy szemöldök..

-Vagy most azonnal felveszed vagy menjél ki- mondja közben engem méreget .. legszívesebben leütöttem volna, na mindegy

-Mondom , hogy nincs - szól neki vissza felícitá és szerintem ugyan azt gondoltuk.

-Akkor most menjél ki, mert nem fogok miattad fizetni- és olyan parancsoló tekintettel nézett, majdnem kiesett a szeme

-jolvan megyek- indult el  felícitá olyan undorral az arcán, hogy esküszöm azt hittem elhányja magát ott helyben a nőcire .

Megvettem és kimentem a kávéval , szó szerint neki dobtam szegény felícitának, de végül valahogy sikerült elkapnia. 

Egész nyáron ittunk olyan kávét , viszont nem semmi ára volt hisz 2,5 dl kávéért kértek 790 utána meg 890 ft-ot . 

Már talán említettem, hogy sokszor eláztunk tény és való , hogy párszor ránk szakadt az ég, de igazából egymásra burogattuk a vizet. Az egész úgy kezdődött, hogy egy nagyon-nagyon meleg napon vettünk egy-egy üveg vizet majd leültünk a szokásos helyünkre. Felícitá elővette a telefonját és elkezdett videózni majd oda szólt, hogy nézzek oda és vágjak csábos fejet . Én ezt meg is tettem viszont, ekkor egy hirtelen mozdulattal drága Felícitánk megnyomta a kezemben tartott vizet és a víz telibe az arcomra ment... attól a pillanattól fogva ez valahogy hagyománnyá vált.. illetve ott, ahol mindig járkáltunk volt valaki aki egyébként ott lakon a szélső ház első emeletén így tökéletesen beláttunk az ablakán. 

Az ő neve mostantól Bastardo ezt a csodás nevet felícitának köszönhetjük hisz szinte mindig szegény felícitát szívatta meg bastardo. Bastardo igazi nevével messze földön híres hisz elég érdekes cselekedeteket hajtott végre.. dobált ki az osztályterem ablakából almákat parkoló autókra, ovis gyerekre és az épp ott lévő szerencsétlen szemlélőkre.. illetve a matematika tanárunkkal minden egyes alkalommal amikor csak tudott kicseszett, mondjuk sokszor meg is érdemelte .. szóval sok és ehhez hasonló híres tetteteket hajtott végre bastardo. 

De ezek közül szerencsétlen felícitá mindig a vizes élményeket kapta meg. Történt ugyanis , hogy meghallotta vagy a zenét vagy a hangunkat és kinézett az ablakán majd egy pohár vízzel jutalmazta meg felícitát , ezek után magam se tudom pontosan , hogyan is de hirtelen a semmiből ott volt nála még egy pohár víz és azt is megkapta felícitá. Hozzá kell tennem , hogy én is kaptam ,e csak annyit ami éppen nem ért el felícitához. A két nagy pohár víz után jött egy kulacsnyi is. 

Ő mellesleg ugye osztálytársunk is volt, azóta elég unalmas az élet ott...

A következő történetek a mi kis osztályunkról és a hozzá tartozó CSODÁLATOS tanárokról fog szólni szerintem 

2020.12.22




Egy démonokkal küzdő lány meséiWhere stories live. Discover now