❄❄❄❄❄

214 12 11
                                    

Rafička hodin se už blížila k osmé hodině a večírek již započal. Narcissa šla poprosit Harryho, aby se šel podívat, jestli ještě nedorazila Hermiona.

Nebelvír ale věděl, že nedorazí. Sám měl tu čest číst dopis, který jeho kamarádka dostala, protože to on přemluvil správce Azkabanu, aby jim letos umožnili alespoň ty dopisy na Vánoce s tím, že každý bude samozřejmě pročten ještě před odesláním.

,,Ta dnes nepřijde. Řekněme-li, že dostala takový malý vánoční dárek," odvětil Harry své budoucí tchýni a v soukromí jí načrt momentální situaci s dopisem.

,,Ach tak, ale zítra se na ni stejně přijdeme ještě podívat, kdyby ji to nějak moc ublížilo," naznala žena a mateřsky se na Harryho usmála, že je ráda, že někdo tak laskavý jako on má jejího syna.

Paní Malfoyová měla sice trochu pravdu, ale i přes všechny ty uroněné slzy dal Mie dopis novou sílu do žil tak, že celý rok usilovně pracovala na propuštění její přítelkyně z vězení.

Po více než 300 dnech se jí to povedlo, dokonce i její jméno bylo částečně očištěno, ale stále měla ještě rok domácího vězení s dohledem Hermiony a pravidelnou kontrolou.

Pansy ale byla ráda hlavně za to, že je doma - a se svou láskou.







Konec!
Gratuluji těm, kteří se dočetli sem a doufám, že se Vám můj malý speciál líbil.

Vánoční speciál || PansmioneWhere stories live. Discover now