Kezdetek

636 27 0
                                    

Az én nevem Rome de hogy is lett ez a nevem ? Kezdjük a legelején.....
Én kiskorom óta a rablók világába vagyok benne. A nevemhez nagyon sok rablás és gyilkosság köthető.
Egyik napon a tervem nem éppen úgy alakult ahogy terveztem . Elbuktam , elkaptak, egy pillanatra azt hittem hogy ennyi volt irány a dutyi, de csak egy pillanatig . Éppen az egyik őr "kísért" volna az autóhoz. ha lehet így mondani ,de miután berakott az autóban ülő két személy mellé, minden megváltozott. Az autót kicserélték, elindult velem, de ez csak a látszat volt mert egyáltalán nem oda ment ahova rendelték, ugyanis az egyik "rendőr" levette a maszkját....és igen így ismertem meg a professzort aki megmentett a börtöntől.
-üdvözletem! -üdvözölt- BBL... - és igen ezt a nevet kaptam a rablásaim során, BBL , ami a Bad Bitch Lady rövidítése, ez egy jellegzetes név már elég sokan ismerik. Szerintem nem kell kifejtenem a BAD jelentését és a másik kettőt sem, de az életem során egyszer sem buktam le ,és 26 évig, persze idézőjelesen mert most vagyok 26 DE sohase rontottam, sikeresen beváltak a terveim, mindenben...drogokkal való kereskedésben és kisebb rablásokban is, viszont a gyilkolások sohase voltak a tervemben, csak akkor gyilkoltam ha az utamba álltak és ez gyakori volt ,ezért fűződik a nevemhez sok gyilkosság. A Ladyre egy kicsit kitérve nem pont a nőiesség miatt kaptam ezt a jelzőt ,inkább a manipulatív stílusom miatt . Mellékesen ha valaki engem lát mindig kiszúrja a rágót a számban , egy energia itallal a kezemben. Régebben használták rám az EB (energybomb) nevet mert folyamatosan pörögtem és kijátszottam mindenkit beteg játékokkal.
Itt van röviden egy kis infó rólam ,na de térjünk vissza a valóságba.
-Miben segíthetek...öhm hogy is hívják?
-Kérlek hívj professzornak
-Értem szóval professzor segíthetek valamiben ?
-Szeretnélek beépíteni egy csapatba... egy nagyon erős csapatba . Sokat halottam rólad BBL de ha megengednéd és beleegyezel most értesülnél a szabályokról.
Itt és most csak arra tudtam gondolni hogy mennyire éri meg nekem ez a rablás és csak a pénzen kattogott az agyam így belevágtam, de persze legbelül tudtam hogy nem a csapatjátékokról vagyok híres főleg úgy hogy nem nálam van az irányítás.
-Rendben benne vagyok! Dee... pontosan mennyit keresek evvel a rablással és mennyire éri meg nekem?
-számítottam erre a kérdésedre-mondta a professzor - és a válasz az kb 1 milliárd eurót takar .-itt döbbentem le számítottam arra hogy az egészet nem kapom meg de még 100 millió euróm se volt ,sose ,de ha annyit kapnék persze ez a csapat létszámától függene ,akkor is gazdagnak vallhatnám magam .
Ebben a pillanatban a boldogság elárasztott és megöleltem a professzort .
Eközben a kamu rendőr autó egy nagy, szerintem elhagyatott ház előtt állt meg ,viszont állt ott egy autó. Nagyeséllyel a professzor autója lehetett.
Bementünk a házba és annak a legfelső emeletére, ami egy iskolai tanterem alapján lett berendezve, vagy valami olyasmi.
-Kérem fogaljon helyet-és itt a professzor elkezdte az alap szabályokat: nincsen személyes kapcsolat, az eredeti nevünk mindenkinek titok ,egyedül szerintem a professzor tudta a nevemet amit most mondtam meg neki. A rablás alatt nem ölünk embereket ami azért lesz nehéz mert elég forró fejű vagyok. De a professzor állítása szerint megtudom csinálni .
-És az utolsó-tért rá a professzor - álnév.
-Szóval ha jól értelmeztem egy városnak a neve lesz a nevem?
-Pontosan a nevedet te döntőd el de a csapat másik 9 tagjának már van neve .
-Huh vagyunk egy páran ennyi lesz az ösz.?
-Igen ennyien leszünk .
- Lehetne a nevem Róma?De angol kiejtéssel .
-Úgy néz ki a legújjabb és a legutolsó tagunk mostmár a csapatunk része .-mondta a professzor
-És ha szabad megkérdeznem a többiekkel mikor találkozom, ők tudnak erről a helyről?
-Holnaptól itt fogunk lakni, mindenkinek van saját szobája és itt fogjuk kitanulni részletesen a rablás folyamatát ,erről egyenlőre ennyit . A helyről rajtad kívűl két ember tud, Berlin aki vezeti a csapatot rajtam kívül, de erről majd a következő napokban több mindent megtudsz és Chicago ők ketten rajtad kívűl. A többieket együtt hozzuk ide ők nem ismerik a helyet, viszont neked és Chicagónak vannak még kint elintézni való dolgaitok ezért külön jöttök, viszont holnap maximum reggel 9-re nektek is itt kell lennetek . Berlin jön a többiekkel ő az egyetlen aki csak azért járt itt mert a rablás vezetője . Benned és Chicagóban bízok mert te sose buktál le, ha nem nézzük a mai napot, neki meg jelenleg nincsen semmilyen bűnügye így elintézi a dolgait és jön ,szóval igen, a motorodat a rablás helyszínéről idehoztuk. Így kényelmesen eltudsz menni, holnap várlak téged és nagyon örülök hogy egy ilyen erős személyiség került bele a csapatba .-mondta végig mosolyogva .
-Köszönöm ezt a lehetőséget .-és elindultam kifele- holnap találkozunk.
Felszálltam a motoromra és elindultam összeszedni a holmijaim, mellette elintézni a dolgom.
Így lett a nevem Rome és kezdődött el életem legnagyobb kalandja, aztán kitudja lehet az
életem hátralévő része...

LaCasaDePapel még 2 személlyelWhere stories live. Discover now