Cap 9 "Unic"

361 30 1
                                    

Felix a luat o respirație aspră “Cu ochii larg deschiși și inima bătând într-un ritm anormal, simțea sângele care -îi străbătea venele și fluturași dansandu-i în stomac.

“Nu era o iluzie, nu? ”

“Ce-ce ai spus? ”se întorcandu-se în brațele lui hyunjin pentru a-l înfrunta.

“M-ai auzi. Dacă îți place atât de mult sa-mi furi lucrurile, atunci de ce nu-mi furi și inima? ”

*Felix a fost uimit *

Glumești? ”

Hyunjin scoase un oftat și strânse mai tare talia Australianului.

“Nu, nu glumesc, Chiar vreau sa spun ”.spuse hyunjin.

Felix l-a crezut, simtindu-i  sinceritatea prin vocea moale a dansatorului .

“Oh, Doamne ”, era tot ce a ieșit din gura lui Felix, rămânând mut. Sprâncenele lui hyunjin se încrețiră în timp ce strangerea lui se strânse și mai tare în jurul taliei băiatului mai mic, dar nu suficient pentru al răni pe roscatul fragil din brațele lui.

“ Aceasta este singura reacție pe care o voi primi? ” a întrebat, clar confuz.

O să mă accepți sau nu? Pentru că dacă nu mă vei accepta, asta va fi foarte ciudat ” . A adăugat hyunjin cu ochi nesiguri și îngrijorat, în timp ce își mușca buzele.

“Felix îl privi câteva secunde, Clipind de câteva ori...

“Stii, întotdeauna am crezut că acțiunile vorbesc mai mult decât cuvintele, de aceea imi place foarte mult să dansez”.răspunse Felix.

Acum, acel răspuns la făcut pe hyunjin și mai confuz. “despre ce vorbește el? ”

Dar înainte ca hyunjin să poată pune la îndoială răspunsul băiatului, Australianul și a înfășurat mâinile în jurul gâtului și îl trase în jos, conectându-și buzele cu cele moi a dansatorului .

Amândoi se liniștiră pentru o scurtă perioadă de timp cu buzele încă lipite, privindu-se reciproc.

Felix se ridică pe vârfuri cu brațele în jurul gâtului băiatului mai mare, in timp ce hyunjin avea brațele încă în jurul taliei lui Felix, tragandu-l mai aproape de corpul său .

Ochii lor fluturând încet, senzația de a fi atât de apropiați unul de altul îi copleșește. Buzele lor au început să se miște unul împotriva celuilalt într-un ritm lent. Nici unul dintre ei nu a vrut să adâncească sărutul, totuși, Temându-se ca lucrurile vor scapa de sub control prea repede...

Au avut timp... Nu era nevoie să grăbească lucrurile.

În cele din urmă s-au despărțit, amândoi gâfâind.
Mâinile lui felix rămâneau în spatele gâtului lui hyunjin în timp ce el își punea capul pe pieptul dansatorului. A zâmbit ușor cu ochii închiși în timp ce se concentra asupra bătăilor rapide ale inimii băiatului mai mare. Bătea la fel de repede ca și a lui.

“Imi iau înapoi ceea ce am spus mai devreme. Nu mai trebuie să imi furi inima. ”hyunjin a rupt tacerea.

Felix  ridică încet capul de pe pieptul celuilalt, privindu-l cu durere în ochi. “La respins hyunjin după sărutul împărtășit? Sa răzgândit?”

“Nu mai trebuie sa-mi furi inima pentru că o de-ți deja. Lee Felix, vei fi iubitul meu?”.

Felix a avut nevoie de un moment pentru a înțelege ce tocmai s-a întâmplat.

“Tu-eu -iub- vreau să spun -Da! Da, vreau sa fiu iubitul tău! Desigur, vreau sa fiu iubitul tău, Oh Doamne! ”izbucni, un Ranjet mare formându-se pe buze.  Bineînțeles și hyunjin rânjea , tragandu-l pe felix mai aproape, oferindu-i un sărut eschimos.

Felix chicoti fericit, cu ochi strălucind de afecțiune, dragoste și mulțumire. Hyunjin a surprins acest moment în capul său, în timp ce îl trăgea pe cel mai mic pentru un alt sărut cu drag.

Este posibil ca relația lor să fi început puțin ciudată, și probabil va fi foarte distractiv, povestindu-le copiilor despre modul lor de a se îndrăgosti unul de celălalt, felix fiind obsedat de hainele lui hyunjin.

Dar și felul lor care se indrăgostea unul de altu, era de asemenea atât de dulce și de pură.

A fost “unic”

“Deci, totul este foarte dragut și rahat, dar Baia nu va rămâne caldă pentru totdeauna, așa că cine va face duș în continuare? ”

“YAH, HAN JISUNG! ”

______

Cum vi se pare acest  calitol? 

★  Va rog sa votați, vă iubesc 😍

Credit : LILROSEHEART 😇

Fura / hyunlix ✅Where stories live. Discover now