(Önemli Duyuru)

2.9K 98 214
                                    

Herkese selam:)

Nereden başlayacağımı bilmiyorum. Bana çok kızgın olduğunuzu biliyorum. Neredeyse bir yıl oldu ve hâlâ bölüm atmadım. Bunun için sizden tekrar ve tekrar özür diliyorum.

Ama şimdi çok önemli bir duyuru yapmak istiyorum.

Hikayemi seven ve takip edenleri üzecek bir haber vereceğim maalesef. Bu duyurunun sebebini az çok tahmin edebiliyorsunuzdur.

Kitabı kaldırmayı düşünüyorum.

Sakin olun sadece düşünüyorum, emin değilim.

Nedenini soracak olursanız bunu da az çok tahmin edebiliyorsunuzdur. Bu kitabı ilk yazmaya başladığım zamanlar 13-14 yaşlarında bir ergendim. Zaten o yaşlarda olan bir kız ancak böyle bir kitap yazabilir. Bugün hikayemi baştan sona okudum ve kendi adıma aşırı utandım. Hikayemin sadece son 5-6 bölümü biraz normal ama ilk bölümleri o kadar cringe ki okurken aşırı aşırı utandım. Bu hikayeyi sevenler çok var, evet biliyorum. Ama böyle devam edemeyeceğimi belirtmek isterim.

Belki de sadece beni mutlu etmek için güzel yorumlar yapıyorsunuz, bilmiyorum. Çünkü hikayemin ne kadar saçma ve özentilik abidesi olduğunu biliyorsunuzdur. Sadece son 5-6 bölüm biraz düzgün yazmışım bunu fark ettim.

Artık ergen değilim. Eskiden bayılarak yazdığım bu hikaye artık bana sadece cringe geliyor. Sizden özür diliyorum.

Aslında sizle bunu paylaşmadan direkt kitabı kaldırabilirdim ama bu platformda değer verdiğim bir sürü okuyucum var. Sizi böyle bırakamazdım.

Sizin de fikirlerinizi almak istiyorum. Ben kitabı kaldırmayı düşünüyorum. Sizce de kaldırmalı mıyım? Ne düşünüyorsunuz?

Düşüncelerinizi paylaşırsanız çok mutlu olurum:) Sizi seviyorum <3 Kendinize iyi bakın <3

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Apr 17, 2021 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

PSİKOPAT (Askıda)Where stories live. Discover now