28.BÖLÜM

12.6K 550 645
                                    

Selam Kuzular^^ Yepyeni bir bölümle karşınızdayımm.

Multimedia; Levent Faruk Kılıç. (Gözleri normal de kahverengi ama hikaye de mavi olacak, siz de öyle hayal edin.)

▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪》28.BÖLÜM《▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪ ▪

Sabah yataktan kalktığım zaman yaptığım ilk iş duş almak oldu. Islak saçlarımı kurularken bugünün çok yoğun geçeceğinin farkındaydım. Bugün Esra'yla Kına Gecesi için abiye ve gelinlik bakmaya gidecektik. Şimdiden heycanlıyım. İlk defa 'dost' dediğim birinin düğünü için kıyafet bakmaya gidiyorduk. Gerçekten bugün Esra ve benim için çok yorucu bir gün olacaktı.

Üstüme kot pantolon ve siyah bir tişört geçirdim. Giyimde abartıya kaçmak istemiyorum. Lavabodan çıkıp yatağımı düzeltmeye başladım. Bu sabah Ares ben kalkmadan önce gitmişti. Sanırım önemli işleri vardı.

Yatağı yaptıktan sonra aşağıya indim. Esra'nın mutfakta olduğunu düşünerek mutfağa doğru adımladım.

Kapıyı yavaşça açtım. "Günaydın..."

Esra kocaman gülümsedi. "Günaydın kuzum..."

Aşırı derece heycanlı görünüyordu. Ki heyecanlanmakta çok haklı. Neredeyse on dokuz gün sonra nikah'ı olacaktı ve bugün gelinlik bakmaya gidecektik. Bu istemsizce gülümsememi sağladı. İçi içine sığamıyordur kesin. Acaba ben de bir gün böyle olur muydum? Gerçeği Ares sonsuza kadar hayatım da olacaksa bu imkânsız...

Düşüncelerime son verdim ve sandalyeyi çekip yanına oturdum. "Ne yapıyorsun?" diye sordum Masa'nın üstünde ki Tost Makinesine bakarak.

Gülümseyerek Makinede ki ekmekleri çıkardı. "İkimiz için karışık tost yapıyordum... Seversin değil mi?"

Göz pörtleyerek tostlara bakmaya başladım. "Ne diyorsun.... Bayılırım!"

Bu tepkim onu güldürdü.

"Şevo acele kahvaltıyı yapalım sonra zaten alışveriş'e çıkacağız... Biliyorsun geç gitmek istemiyorum. Çok ama çok heyecanlıyım. İnşallah istediğim modelleri bulabilirim..."

Ona doğru uzanarak yanağına bir buse kondurdum. "Sen merak etme kuzu... Gerekirse tüm mağazaları gezeceğiz, ta ki istediğin modeli bulana kadar."

Esra'yla bunu daha önceden konuşmuştuk. Bana Balık Model Gelinlik istediğini söylemişti. Gerçekten de güzel bir seçim yapmıştı, çünkü Balık Modelini ben de çok beğeniyordum. Ona yakışacağına adım kadar eminim. Umarım tam da istediği gibi bir gelinlik bulabiliriz.

Kahvaltımızı yaptıktan sonra hemencecik etrafı topladık. Esra üstünü değiştirip ihtiyacı olan her şeyi aldıktan sonra birlikte Malikane'den çıkabilmiştik. Şimdi ise zor olan kısımdaydı. Umarım çarçabuk istediklerimizi alacaktık.

*****

"Bu yakışmış mı peki Şevo?" dedi Esra kabinden çıkarak.

Yorgun gözlerle onu süzmeye başladım. Ve bugün en az bin kere söylediğim kelimeyi tekrar söyledim. "Güzel olmuş..."

Esra ayna da kendini süzmeye başladığı zaman memnuniyetsiz bir şekilde dudaklarını büktü. Bunu da beğenmemişti.

"Olmamış bu da..." dedi sinirle. "Çıldıracağım şimdi, neden hiç bir gelinlik üstüme oturmuyor. Çok mu çirkinim?! Sabahtan beri mağaza mağaza dolaşıyoruz, bir türlü adam akıllı bir şey bulamadık!"

Ayağa kalkıp yanına yaklaştım. "Saçmalama Esra... Tabiiki de çirkin değilsin, son seçtiğimiz gelinliği de bir bakalım. Onu da beğenmezsen başka bir yere gidelim... Bu kadar sitem etmene gerek yok. Üstelik üstünde ki gayette sana yakıştı. Neden beğenmedin ki?"

PSİKOPAT (Askıda)Where stories live. Discover now