21. Bölüm

27.6K 2K 1.2K
                                    

Merhaba! Nasılsınız? (medyadaki kızıl çıtır tek oppacı(!) olduğum çocuk olabilir)

Umarım iyisinizdir çünkü ben sebepsiz bir şekilde çok mutluyum :) Bölümü eğlenerek yazdım, umarım siz de beğenerek okursunuz.

19k olmuşuz 🧨

Yorumlarınızı eksik etmeyin!

İyi okumalar 🌙

İnlememek için alt dudağımı kanatacak kadar ısırdığımda ellerimi sıranın pürüzsüz yüzeyine sürtmüş, karnımı içeriye çekmiştim. Sınıftaydık, her şey normaldi Taehyung dersi bitirene kadar. Her zamankinden on beş dakika önce bitirdiği dersle birlikte sınıf kendi halinde takılmaya başlarken o, bana soru anlatma bahanesiyle sırama oturmuş ve siktiğimin beyaz ayakkabılarını bacak arama sürtüp durmuştu. Arka sıradaydım, sınıfın geri kalanı oyun oynamak için benim oturduğum sıranın en ön tarafındakinde toplanmıştı. Bizi gören yoktu lakin inlememek için kendimi fazlasıyla sıkıyordum. Beyaz spor ayakkabısının ucu her bacak arama değdiğinde belimi istemsizce büküyor, o elinde kalemi çevirip soruyu sanki hiçbir şey yapmamış gibi anlatırken dayanmaya çalışıyordum.

Dün kendi evimde kalmış ve lanet olası ıslak rüyalarımdan birini daha görmüştüm. Sabah kendime gelmeye vaktim bile olmazken, geç kalmamak için yalnızca duş almış, üzerime baldırlarıma kadar uzanan bir hırka geçirmiştim erkekliğim belli olmasın diye. Zaten sabahtan beri hafif hafif sızlıyordu, şimdi bir de böylesine hareketler yaparak çıldırtıyordu beni.

"Şu soruyu da çözememişsin." dedi sakin bir şekilde çözemediğim soruyu okurken. Kendimi öyle çok kasıyordum ki, bacaklarım şimdiden uyuşmaya başlamıştı. "Hocam" dedim sesimin kısık ve nefes nefese çıkmasına engel olamazken. Yeşil gözleri bana dönüp tek kaşını kaldırdığında ayak bileğini tutmuş, sabit durmasını sağladıktan sonra nefeslenmiştim. "Ayağınız canımı acıtıyor." gözleri bacak aramı bulup gülümsedikten hemen sonra ayakkabısının ucunu kasıklarıma bastırmış, bir elimi ağzıma kapatırken diğeriyle Taehyung'un bacağını tutup sıkmıştım.

"Rahat ol bebeğim" diye fısıldayıp ayağını oynattığında vücudumun titrediğini hissetmiştim, kasıklarım ateş varmışcasına yanıyordu. Adil oynamıyordu, bunu yalnız olduğumuz bir yerde yapsa çoktan kaslı baldırlarına ıslak deliğimi sürte sürte eline geleceğimi biliyor olmalıydı.

Elim kolum bağlıydı resmen, inlemek istiyordum lakin inlediğim taktirde sınıftan bir kaç gözü üzerime çekeceğime emindim. Ayakkabısının ucunu penisimin ucuna bastırdığında tırnaklarımı acımadan pahalı bir kumaşın  kapladığı bacaklarına batırmış, tıpkı benim gibi alt dudağını yalamasını sağlamıştım. Bacaklarım zeminde hafif bir ses çıkartacak şekilde titriyordu, ayakkabısının altı siyah pantolonumda çoktan beyazımsı bir iz bırakmıştı ki bunun yüzünden sonrasında sinir krizi geçireceğimi biliyordum. Madem yapıyordu ayakkabısını çıkartıp yapsaydı ya!

"Hocam?" ön sırada oturan yakın arkadaşlarımdan Taehyung'a seslendiğinde gözlerimi kocaman açıp yakamı çekmiştirmiştim aceleyle, kendime gelmem gerekiyordu. "Efendim Lily" dedi Taehyung elindeki kalemimi döndürmeye devam ederken. "Biz doğruluk mu cesaretlik mi oynuyoruz da. Bir dakikalığına gözlerinizi kapatıp biz yokmuş gibi davranabilir misiniz?" kaşlarını çatıp başını yana yatırdığında Lily sıkıntılı bir nefes vermiş ayağa kalkmıştı yavaşça.

"Hocam bu görevi yapamazsam kötü şeyler olacak, size bir şey yapmayacağım sadece birazcık bize bakmayabilir misiniz?" Taehyung başını bana çevirip dudaklarını ıslattığında onun aksine önde olanları izliyordum ki Taehyung'un sonrasında orada ne olduğunu bana soracağını biliyordum.

Lily, jimin ve Hoseok'tan sonra yakın olduğum arkadaşlarımdan biriydi. Kendisi okulda utanmazlığı ve onun tabiriyle vajina severliğiyle tanınırdı, kısacası görüp görebileceğiniz en lez kız olabilirdi.

Dizlerinin bir karış yukarısında olan eteğini düzeltip karşısında oturan hwasa'nın üzerine doğru yürüyüp bacaklarını iki yana açarak kucağına oturmuş, kaşlarım şaşkınlıkla kalkarken o dolgun pembe dudaklarını Hwasa'nın şekilli dudaklarına bastırıp bacaklarına sürtünmüştü. Yanındakiler ıslık çalıp gülerken ben cesaretine hayran kalmıştım. Çünkü Hwasa'nın sevgilisi Solar, tam yanında oturuyordu.

Dudaklarımı büzüp Taehyung'a döndüğümde yüzüme baktığını fark etmiş, dudaklarımı ıslatıp yutkunmuştum. "Yana kay" diye fısıldadığında ikili sıranın cam tarafına kaymış, az önce oturduğum yere oturmasını izlemiştim. Arkamdaki çantayı alıp sıranın üzerine koymuş, testi de çantanın bıraktığı boşluğa, yarısı boşta kalıp üstten bakılsa bile önümü kapatacak şekilde yerleştirmişti. "Dudaklarını sıkı tut bebeğim, uçuracağım seni" eli usul usul düğmemi açıp fermuarımı indirdikten sonra iç çamaşırımın içine sızmış, sert erkekliğimi avucuna alıp sıkmıştı. Başımı ona çevirip sulanan gözlerimle baktığımda, bu defa penisimin ucunu avucuna sürtmüş, yuvarlak çizdirmiş, daha fazla sıkmıştı. "Soruyu çöz üç dakikan var." dediğinde kalemi sıkmaktan bembeyaz olmuş parmaklarımla kavramış, soruyu okumuştum içimden. Üç dakika içerisinde beni zorlayıp, boşaltacağının farkındaydım, buna engel olamayacağımı bildiğim için itaat etmekten başka bir şey yapmıyordum.

Sık nefeslerimin duyulmasını önleyen şey şüphesiz ön sıralardan gelen konuşmalar ve özellikle Lily'nin yüksek sesiydi, ona minnettardım. Baş parmağını penisimin ucuna bastırıp tırnağını sürttüğünde belim gerilmiş, bir elimle koluna tutunmuştum sanki düşecekmişim gibi.

Eli boydan boya penisimi okşayıp aklımı yitirmeme neden olurken soruyu anlamaya çalışıyor lakin yapamıyordum. "O soruyu çözemezsen boşalmana izin vermen Jeon" diye fısıldadı. "Az önce o konuyla alakalı iki örnek çözdüm sana."

Söylemesi kolaydı, en başından beri dinlememiştim ki anlattığı soruları. Derin bir nefes alıp deliğime doğru inen parmağını düşünmemeye çalışarak bir kaç şey karalamış, sorunun ne olduğunu kavramaya çalışmıştım.

Uzun parmağı deliğimi yoklayıp hafif bir baskı uyguladığında tükürüğüm boğazıma kaçmış bir kaç defa öksürüp tekrar soruya odaklanmaya çalışmıştım. Gözlerim kaymak üzereydi, parmağını içime ittirdiği an. Üstelik kuru olduğunu için hafif bir acının yanında parmağı deliğime yapışıyor gibiydi. Hareket ettirmesi fazlasıyla zordu.

Kalçamı hafif kaldırıp biraz daha yaslanarak oturduktan sonra parmağı içimdeyken elini çember şeklinde oynatmış, erkekliğim seğirmişti. Boğazımı temizleyip gözlerimi kırpıştırdıktan sonra o deliğimden çektiği parmağını tekrar erkekliğime sürtüp eliyle sararken cebelleştiğim sorunun basit bir trigonometri sorusu olduğunu farketmiştim.

Başımı iki yana sallayıp hızlıca titreyen elimle yamuk yumuk da olsa bir üçgen çizmiş, cosinüs kare x ve sinüs kare x'in toplamını istediğini görünce kendime lanetler okuyup hızlıca bir yazan şıkkı işaretlemiş ve belimi oynatarak kendimi eline doğru itmiştim. Kıkırtısı kulaklarımı doldurup artık dorukları yaşarken tırnaklarını sürte sürte beni çekmiş, tüm vücudum gözle görülür şekilde titredikten sonra elini ve iç çamaşırımı kirletip yorulan ve gevşeyen bedenimi geriye yaslamış soluklanmıştım.

O pantolonumdan çıkarttığı elini nereden bulduğunu bilmediğim ıslak medille temizlerken parmağının ucunda kalanı diliyle temizlemiş ve ayağa kalkmıştı. Onu izlerken göğsüm hızla inip kalkıyordu ve uzakta olsa bile nasıl bende böylesine etki bıraktığına şaşırıyoedum. Hala vücudumda dokunuşlarını hissediyordum.

Gözlerimi kapatıp tekrar açtığımda Lily ile göz göze gelmiş, ben kaşlarımı çatarken o beni alaşağı eden o hareketi yapıp, az önce Taehyung'un elinde kalan spermlerimi yaladığı gibi baş parmağını yalayıp gülümsemişti.

°°°
Bölüm sonu.

Kısa bir bölüm oldu, ilhamım buraya kadarmış napalım 🙃

Bu arada Instagram'da stream hesabı açtım, sizi oraya da bekliyorum.  Kullanıcı adı : @/btsstreamtr

Sağlıcakla kalın.

Wet Dream | TaekookWhere stories live. Discover now