5.Bölüm

143K 5.7K 8.3K
                                    

Merhaba.

Yeni bir bölümle beraberiz.

‼️Oy vermeyi ve bol bol yorum yapmayı unutmayın.‼️

Ne kadar fazla o kadar erken.

Satır aralarını unutmayın❕❕

♥️

|Davet|

♥️

Elimdeki kağıda bakarken nereden internet bulabileceğimi sorguluyordum. Kağıdı okumuştum ancak anlamını bilmediğim tıp terimleri hiç işime yaramıyordu doğrusu. Yataktan kalktım ve kağıdı çekmecelerden birine koyup çalışma odasında olduğunu bildiğim Anthony'in yanına gitmeye karar verdim. Yavaş adımlarla aşağıya indikten sonra bodrum kata doğru ilerledim. Buraya ilk defa gelmediğim için odasının nerede olduğunu da biliyordum. Yürüdüm ve telefonunu istemek için kapıyı açtım. Bir anda önüme sörülen 20 adamla şok geçirsemde, herkesin gözü bana dönünce yanaklarımın kızardığını hissetmiştim.

Anthony ile göz göze gelince onun masa da oturduğunu gördüm. Dudaklarına götürmek üzere olduğu kehribar rengindeki sıvıyı beni görünce durdurmuştu. Gözleri üzerimi süzünce dudaklarını kapatıp çenesini sıktı. Üzerimde sadece onun tişörtü olduğunun farkına varınca yutkundum ancak bütün korumaların arkasını döndüğünü görünce dudaklarımı utançla dişledim.

Dudaklarını yaladı ve korumalara göz gezdirip tekrar bana döndü.

"Ne oldu?"

Boğazımı temizleyip kaçırdığım gözlerim ile dudaklarımı araladım.

"Telefonunu alabilir miyim?"

Kaşları hafifçe çatıldı.

"Neden?"

Gözlerimi korumaların sırtlarında dolaştırıp arkada birleştirdikleri ellerine kısaca göz gezdirdim.

"Bir şeye bakmak istiyorum."

Ayağa yavaşça kalktı ve elindeki kristal bardağı masaya bıraktı. Yanıma adımlarken ellerini ceplerine koydu. Daha sonra ise birini çıkartıp dibine kadar geldiğinde bana doğru telefonu uzattı. Elimi uzatıp telefonu alırken o kızaran yanaklarıma baktı.

"Şifre?"

Kafasını iki yana salladı ve olmadığına dair birkaç mırıltı çıkardı. Kafamı salladım ve yere indirip elimdeki telefonu sıktım. Kafasını bana doğru indirip önüme düşen saçımı kulağımın arkasına itti. Titrek nefesim ile korumalara bakarken onların sadece sırtları ile karşılaştım.

Gözlerim yüzüne kayınca dudaklarını araladı.

"Beni sinirlendirecek şeyler yapma Safir."

Kısık sesine karşılık yutkunup kafamı sallarken elinin altından kaçtım ve açık kapıdan dışarı çıktım. Kapıyı arkamdan kapattıktan kısa bir süre sonra Anthony'in ciddi sesini duydum.

"Bundan sonra eve sadece dış kapıdan zili çalarak gireceksiniz."

Korumalardan birinden onaylayıcı bir cevap aldıktan sonra işlerinden bahsetmeye başladılar. Bende elimdeki telefon ile merdivenleri çıkarken korumalara bunu söylemesinin sebebinin evde neredeyse yarı çıplak gezdiğim olduğunu fark ettim. Ama giyecek başka hiçbir şeyim yoktu ki. Korumaların karşısına öyle çıkamıyorsam,neden Tony'in karşısında daha da müstehcen şekilde durabiliyordum?

Safir(+18)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin