11- Öpülmeyi hakediyorlardı

2.2K 185 166
                                    

*Satır arası yorum yapmayı sakın unutmayın. Ve başlamadan oy verirseniz sevinirim.*

"They deserved to be kissed"

■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■

Kuş cıvıltıları etrafımı sarmış kulağımın şenlenmesini sağlıyordu. Oldukça parlak olan güneşin ışıkları elimle yüzümü kapatmama sebep olurken karşımda muhteşem ve ihtişamlı bir ağaç gördüm. Hafif rüzgarın esintisiyle yaprakları uçuşurken daha da parlıyordu. Heyecanla oraya koşmaya başladım.

Beklemediğim bir anda koşarken ayağım takıldı ve kendimi yerde buldum. Benim düşmemle güneşin ışıkları solmaya başladı ve rüzgar etkisini iyice arttırmıştı, o kuş cıvıltılarından eser yoktu, bunlar daha da korkmama neden olurken ağaca baktım, yaprakları teker teker düşüyordu ve soluyordu. Yüksek sesle gelen gök gürültüsü sonrası gözüm kararmaya başladı...

£

"Hayır!"

Bağırarak yerimde doğrulmuştum. Sanırım bir kabus görmüştüm, etrafıma baktığımda bir hastane odasında olduğumu farkettim, ani gelen baş ağrısıyla elimi başıma götürdüm, sargıdaydı... yaşadığım kaza aklıma gelince yüzüm düştü ve arkamı yaslandım. Merdivenlerden düştüğümü hatırlıyordum ve Jimin'in sesini. Jimin? O nerdeydi şimdi? Burnuma gelen tanıdık kokuyla yan tarafıma döndüm. Başını arkaya yaslamış uyuyordu.

Arkaya yasladığı başı sayesinde belli olan âdem elması ona daha da bir çekicilik katıyordu. Düşündüğüm saçma şeyle yüzümü buruşturdu. Ve kalması için yalandan öksürdüm gözlerini yavaş yavaş açıyordu. Uyandığında beni görmesiyle aniden sıçrayarak oturması bir oldu.

"Chae! Uyanmışsın! İyi misin?"

"Gördüğün gibi uyandım ve sadece biraz başım ağrıyor."

"Doktoru çağırıyım bekle"

Jimin hızlıca odadan çıktı ve kısa süre sonra doktorla odaya geri döndü.

"Bayan Park, merdivenden düşünce başınız biraz hasar almış ama bu ciddi bir hasar değil, başınız ağrıyorsa bu normal. Şuan nasıl hissediyorsunuz?"

"Sadece dediğiniz gibi biraz başım ağrıyor onun dışında sanki biraz halsiz gibiyim."

"Bunlar normal, fakat bu süre zarfı içinde işsinize ara vermeniz gerekiyor başınızda ki sargının en az bir hafta çıkmaması lazım, baş ağrılarınız olacaktır ancak size yazdığım ilaçla çabucak iyileşebilirsiniz. İyi akşamlar Bayan Park ve Siz bayım artık endişelenmenize gerek yok sevgiliniz gayet iyi gözüyor."

Doktorun dediği sevgiliniz kelimsiyle heycanlanmıştım. Ama bu saçma bir heyecandı...

Kapının aniden açılmasıyla korktum, kızlar gelmişti. Hepsi hemen bana sarıldılar ne kadar endişelendikleri belli oluyordu.

"Chaem iyimisin ha?"

"Evet Lisa sadece biraz başım ağrıyor ve yorgun hissediyorum."

"Çok korktuk, buna sebep olanlardan nefret ediyorum"

Jisoo unniemin Jimin'e sinirle bakarak dediği şey benimde üzülmeme sebep olmuştu.

Lovesick girl & JiroséOù les histoires vivent. Découvrez maintenant