The forest

46 1 0
                                    


Picioarele imi sunt grele si obosite, rugandu-ma sa ma grabesc. Ma chinui sa grabesc pasul, insa molozul iubirii ma incetineste dureros. Dau sa alerg, dar ma impiedic de orgoliul ce-mi tine piept si ma izbesc indignat de o piatra dura, ce-mi loveste genunchiul usturator lasand o dâră sangerie de durere.
Ploaia torentiala de vara imi incețoșează privirea, obligandu-ma sa ma impiedic din ce in ce mai des. Iau o pauza de la fuga interminabila pentru a-mi stoare corpul de orice durere si de a-mi curate petele de sange deja incolțite. Continui drumul, observand ca rănile continuă a sângera fara nici-un semn cum ca va urma sa se oprească. Le privesc indignat, le sterg buimac si devin aproape nepasator fată de ele.
Cerul impovărat de stele, tinde a lumina putin peisajul intunecat, ajutandu-ma in incercarea de a deslusi aleea ce urmeaza a fi strabatută. Simt o adiere rece in ceafă, ce ma face sa tresar involuntar, pierzandu-mi toate ideile. Gandul ca furtuna nu se va domoli, ma nelinisteste teribil, impingandu-ma spre renuntare. Aleg in schimb sa-mi reiau ideile sis a continui drumul anevoios.
Observ framantat, si parca fara a realiza pana in acel moment, ca barba imi crescuseră considerabil, iar parul de un castaniu palid imi ajungea pan ape umerii jdreliți de picaturile greoaie ale ploii. Brusc, ma izbesc de o fundatură. In față mi se așternuseră un zid de un negru murdar, atat de inalt incat pare ca stelele il pot atinge. Ma opresc, asezandu-ma la baza acestuia, luand o grua saturatoare din frumusetea lunii. Ochii imi sunt din ce in ce mai obositi, inchizandu-se ingrijorator, aleea devenind o simpla linie trasată in pustietatea padurii. Brusc, ploaia arata semne de  incetare, oferindu-mi posibilitatea de a fuma o ultima tigară. Lumina patrunzatoare imi contureaza corpul inoroiat, umerii ascunzandu-se pe dupa parul deranjat. Si simt vum tigarea imi aluneca printre degete, cedand somnului puternic ce deja mi se scurgea prin vene, lasand trupul in urma, devenind pradă padurii infometate.....

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Jan 01, 2021 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

𝑇𝑟𝑖𝑠𝑡𝑒𝑡𝑒 𝑐𝑢 𝑢𝑛 𝑠𝑒𝑛𝑠Where stories live. Discover now