Učitel

34 5 2
                                    

Ráno mě probudil otravný budík, a já vstala z postele celá rozlámaná. Včera jsem sice moc fyzické aktivity nevydala, ale psychické asi až moc. Mia už byla dávno vzhůru a lovila něco ve skříni. ,,Co hledáš?" zeptala jsem se jí, ale ona hledala dál. ,,Měla jsem tady novou podprsenku, ale nikde jí nemůžu najít" odpověděla mi nakonec a já si nemohla upustit poznámku:,, stejně jí nikdo neuvidí". Dnes měla být moje první hodina na Harvardu, a já se nemohla dočkat, jelikož první hodina je chemie, kterou mám samozřejmě nejraději.

Cestou na hodinu jsem se ještě stavila pro kafe z automatu, a musí uznat, že se to moc pít nedá, ale já kafe po ránu prostě potřebuji. Došla jsem do třídy, kde bylo jen pár žáků, a tak jsem si vybrala lavici třetí uprostřed. Zazvonilo, a do třídy vešel ten kluk z ředitelny, asi se mnou má hodinu pomyslela jsem si. Jenže on furt stál před tabulí a čekal, až se všichni usadí, a pak začal mluvit. ,, Dobrý den, jsem váš učitel chemie James Smith". Pane bože, to se mi snad jen zdá!! Vždyť je mu skoro stejně jako mně a má to být můj učitel?! Začala jsem z toho být trochu v rozpacích, jelikož jsem si vzpomněla na tu bitku u ředitelny, a tak jsem chtěla raději z téhle hodiny odejít, jenže to by mě ten učitel neměl zastavit ve dveřích. ,, Kampak slečno Grace?, moje hodina už vás nebaví?" Vůbec jsem nevěděla, jak odpovědět, a tak jsem raději zasedla zpět do lavice, a celou hodinu byla myšlenkami jinde.

Po hodině za mnou přišel učitel a řekl mi, ať jdu s ním do kabinetu. Pane bože co po mně může chtít?! Hrozně jsem se bála, a když otevřel dveře do svého kabinetu, tak jsem se trochu lekla, jelikož tam měl zatažené žaluzie a ani kousek slunečního světla. Řekl mi, ať se posadím a mezitím mi šel udělat čaj.

James/učitel-J
Grace-G

J: ,,Takže Grace, určitě tě zajímá, proč jsi tady že?"
G:,,Emm celkem ano, pane učiteli."
J:,,Nemusíš mi vykat Grace, ale jsi tu proto, protože bych potřeboval menší laskavost"

...

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Dec 14, 2020 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

✞︎𝕸𝖞 𝖈𝖍𝖊𝖒𝖎𝖘𝖙𝖗𝖞 𝖙𝖊𝖆𝖈𝖍𝖊𝖗✞︎Where stories live. Discover now