꧁10꧂

257 12 26
                                    

Veeee 100 milyar yıl sonra karşılarınızdayııım bu kadar uzun süre bölüm atmadığım için üzgünüm. O zaman başliyreeeem 🍀

Ginny

Harry ile Ginny'nin çıktığı çoğu kişi tarafından biliniyordu. Çok çabuk yayılmıştı. 1 hafta önce ortak salonda olanlardan ve Harry'nin söylediklerinden sonra Ginny bir karar almıştı. Herm onları birleştirmişti, neden o da Ron ile Herm'i birleştirmesindi ki. Ron'un ona nasıl baktığını biliyordu, ikisi de seviyordu birbirini işte.

Aklına güzel bir fikir gelmişti, eğer Herm'i tanıyorsa planı tıkır tıkır işleyecekti. 2 gün sonra bir yılbaşı balosu vardı. Ve Herm ile Ron'a sormuştu onlar gelecekti. Ron'u Herm'i davet etmesi için ikna etmeliydi onlar birlikte gitmeliydi. Eğer Ron'u bu konuda ikna edebilirse işe başlayabilirdi. (planı anlatmoycam görürsünüz hehehheheheheheh)

Saatine baktığında aşağı kahvaltı için birazdan inmezse geç kalacağını fark etti. Bu sayede abisi Ron'u köşeye sıkıştırıp onu ikna edebilirdi. Hemen koşarak aşapı indi Ron ve Harry'nin de indiğini düşünerek. Şanslıydı ki Ron'u Büyük Salon'un kapısının önündeyken gördü bunun üzerine daha da hızlı koşmaya başladı. Yanına vardığında abisini kolundan çekiştirdi. Birşey anlamamış olan Harry ona boş bir ifadeyle bakıyordu. Bunun üzerine Ginny ona bakıp 'sonra anlatırım' anlamında ağzını oynattı, anlayacağını düşünmüştü. Ve doğru da düşünmüştü. O da ona başını 'tamam' anlamında başını sallayarak cevap verdi. Sonra Ron'u kimsenin geçmediği biryere getirdi ve sordu:

"Abiciğim baloya kimle gitmeyi düşünüyorsun?" yüzünde yaptığından ve soracağı şeylerden memnun bir ifade vardı.

"Eee. Şimdi nereden çıkardın bunu. Ayrıca bilmiyorum" diye cevapladı Ron kızgın bir şekilde.

"Neden Herm'e sormuyorsun?"

"Bırak beni ben kahvaltı yapacağım acıktım"

"Cevabımı almadan bırakmam"

"Hayır. Bırak beni, ayrıca bu seni neden ilgilendiriyor ki."

"İlgilendirir işte Herm benim arkadaşım. Söylemeden kahvaltı yapamazsın."

"Anlaşıldı tamam senden kurtulmadan yemek yiyemeyeceğim sonra aç kalıp ölücem. Pekii sorarım. Ama istemeyeceğinden yüzde bir milyon eminim ona göre"

"Madem bu kadar eminsin o zaman kahvaltıda rahatça sorabilirsin."

"Ha... Üff tamam sorarım, artık gidebilir miyim gerçekten kurt gibi açım birazdan pastırmalı yumurta yemezsem bayılırım şuracıkta hem onlarda beni özlemiştir şimdi."

"Tamam artık gidebilirsin."

Sonra birlikte Griyffindor masasına geçip oturdular. Biraz yemek yedikten sonra Ginny baktı Ron sormayacak Ginny ona hatırlatmak amacıyla sordu :

"Ron artık Herm'e sorar mısın!?"

Bunun üzerine Ron istemeye istemeye konuştu:

"Eee... Şey... Herm baloya benimle gelmek ister misin?"

Bu sorunun üzerine Herm şaşkın bir şekilde cevapladı:

" Tabii... Olur isterim"

Ron da şaşırmıştı bu cevaba, belli etmemeye çalışarak:

"Pekkii... O zaman. Tamamdır. " diye cevapladı.

Ginny planının ilk adımını atmıştı bu nedenle çok mutluydu gerisi Cumartesi gününe kalmıştı. Sonra hepsi yemeklerini yiyip derslerine girmek için yola çıktılar.

Hinny~ a little bit romione~Donde viven las historias. Descúbrelo ahora