꧁9꧂

290 13 13
                                    

AĞAĞAĞAĞĞA bu bölümler AŞIRI iyi. Bu bölümde yazmama yardımcı olan_mrs-irwin_'e teşekkür ediyorum. 💚

Harry

Bir Cuma günüydü, Harry Karanlık Sanatlara Karşı Savunma dersine girmek üzereydi. Snape ödevleri kontrol ediyordu, ve her zamanki gibi Harry'nin ödevinde bir kusur buldu:

"Şey'i birleşik yazmışsın Potter!"

Snape'in her zamanki bahaneleriydi bunlar. Ve sonra devam etti:

"Bu Cumartesi yani yarın saat 14.00'de mutfağa ev cinlerine yardım için gideceksin. Bu ödevinin cezası Potter!"

"Ama yarın o saatte Qudditch maçımız var Profesör!"

"Biliyorum Potter! Slytherin'e karşı yenilmenizi büyük bir zevkle izleyeceğim."

Harry bıkkınlıkla ofladı ve dersin bitmesini heyecanla bekledi. Bir sonraki dersleri Sihir Tarihiydi. Bu nedenle bu durumu rahatça Ron'a anlatabilirdi. 

Ders bitmişti Sihir Tarihi dersine yetişebilmek için Hermione ve Ron ile yukarı çıktı. Yolda giderken  Harry, Snape'in ne kadar da acımasız biri olduğuyla ilgili hayıflandı.

Sınıfın kapısına vardıklarında ders başlamıştı. Sıralarına oturdular ve Harry ile Ron her zamanki gibi dersi dinlemiyip konuşuyorlardı.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Harry ertesi sabah 13.00 gibi kalktı ve sonra aklına bugün saat 14.00'de olan cezasını hatırladı ve siniri bozuldu. Günü çok kötü başlamıştı artık iyi bir gün geçireceğini düşünmüyordu. Hazırlanıp kahvaltı edene kadar saat 14.53 olmuştu bile. Bu nedenle bir koşu mutfağa gitti. Bu süre onun için kötü geçmeyecekti çünkü Dobby vardı. Onunla konuşabilirdi. Ayrıca ev cinleri çok da güzel yemek yapıyordu bu nedenle karnı da doyacaktı. Cezasına giderken Ginny'i gördüğünü sanıp ters yöne dönmüştü bu yüzden biraz da zaman kaybetmişti. Bu nedenle koşarak yoluna devam etti. Mutfağa vardığında ev cinleri onu güzelce karşılamıştı ve yemesi için birkaç parça bir şey vermişlerdi. Harry onları bitirince ev cinlerine yardım etmeye koyuldu.

Ginny

Harry'nin ondan kaçtığının farkındaydı. Ama Herm'den duyduğu kadarıyla Harry'nin maçta Snape yüzünden oynayamayacağını biliyordu. Bu yüzden o, arayıcı olarak oynayacaktı. Onun yerine de son anda oynayacak birini bulmaları gerekmişti.  Zamanı yoktu maç birazdan başlayacaktı bu nedenle sahaya doğru yol aldı. Herkes süpürgelerine bindi ve maç başlamıştı!

Harry 

2,5 saat geçmişti ve cezası bitmişti aynı zamanda maçta bitmişti çünkü artık sahadan bağrışma sesleri gelmiyordu. Bu nedenle Harry ortak salonun yolunu tuttu. Maçı kim kazanmıştı çok merak ediyordu. Bu nedenle hızlıca koştu. Ortak salona gelince Şişman Hanıma parolayı söyleyip içeri geçti ve kapı açıldığı an içeriden bağrışlar yükseldi. Bazı kişiler onu içeri çekiyordu. "KAZANDIIK" diye bağırdı Ron. "450'ye 140 KAZANDIK"

Harry etrafına baktı; Ginny ona doğru koşuyordu; kollarını boynuna dolarken yüzünde anlaşılmaz, alev alev bir ifade vardı. Ve düşünmeden, planlamadan, elli kişinin onları izlediğinden kaygılanmadan, Harry onu öptü.  Birkaç uzun saniye- ya da belki yarım saat- hatta belki de birkaç güneşli gün- sonra ayrıldılar. Harry, Ginny'nin başının üstünden bakınca, Dean'ın elinde parçalanmış bir bardak tuttuğunu, Romilda Vane'in ise sanki bir şey fırlatacakmış gibi göründüğünü fark etti. Hermione gülümsüyordu, ama Harry'nin gözleri Ron'u aradı. Sonunda onu buldu, hala  Kupa'ya sarılmıştı ve başına bir sopa indirilmiş birinr yakışır bir ifadesi vardı. Bir süre sonra birbirlerine baktılar, sonra Ron başını hafifçe salladı, Harry de bunu, "Eh- madem öyle yapmam gerekiyor," diye anladı.  Harry başını eğip Ginny'e sırıttı ve hiçbir şey demeden portre deliğinden dışarısını işaret etti.  Sonra eskiden Çapulcuların altına oturduğu yaşlı kayın ağacının altına oturdular.  Bir süre sonra Ginny konuştu :

"Beni sevmediğini sanmıştım."

"Herm söyleyene kadar ben de öyle sanıyordum"

Sonra Ginny faltaşı gibi açılmış gözlerle ona döndü:

"Herm sana söyledi mi?!"

Harry bir kahkaha patlattı. sonra Ginny:

"Ahh tanrım çok utandım."

Bunun üstüne Harry daha fazla gülmeye başladı.

"Hey kime gülüyorsun sen!" dedi Ginny. Ve bu söz aralarında küçük çaplı bir kovalamaca çıkmasına neden oldu. En sonunda Harry koşmaktan yorulduğunda, Ginny onu omzundan yakaladı ve kendine döndürdü. O Harry'i  kendine döndürünce de Harry öne eğilip onu tekrardan öptü. Ama o da biliyordu ki deliler gibi aşık olduğu kızı öpmeye asla alışamayacaktı. 

Bu bölüm burada bitmiştir.AĞĞAĞAĞĞAĞAĞA ama çokseldi diğer bölümlerde görüşürüz. 💜






Hinny~ a little bit romione~Where stories live. Discover now