Paradis...

14 8 0
                                    

Ally, stătea și se uită la mama ei, ce stătea în tocul ușii, uitându-se la fiica sa. Mama ei, intră ușor în cameră. Până și Newp devenise tăcut, nici respirația acestuia nu se mai auzea.

   -Despre ce vorbești tu? zise mama acesteia.
   -Este, o scenetă. M-am înscris în clasa de actorie. zise Ally.
   -Crezi că sunt proastă? Te-am auzit perfect vorbind cu cineva. Cine este aici? zise ea, începând să se uite în dulapul lui Ally. 
   -Mamă... Nu se nimeni aici. Ți-am spus că repetăm pentru scenetă.
  
Mama lui Ally se uită la fiica sa, devenind tot mai nervoasă.

   -M-ai mințit. Ești la fel ca tatăl tău. zise ea. Un monstru! Nu vreau să o strici și pe Vicky. Tu ești deja stricată!

Ally, înghiți în sec. La un moment dat, ochii mamei lui Ally, se făcuseră albi, iar ea de îndrepta spre living. Ally, o urmări pe mama ei, curioasă de ceea ce dorea ea să facă iar aceasta se așeză pe fotoliu, și aprinse televizorul. Nu mai spuse nimic, nici un cuvânt. Era mută. 

   -Ce face? îl întrebă Ally pe Newp.
   -Scuze, Ally. Am fost nevoit să o hibnotizez. zise Newp.

Ally, se uită la mama ei. Se așeză pe canapea, punându-și mâinile în cap, începând să plângă. La un moment dat, ușa de la intrare se deschise și se izbi brusc. Vicky, fugi din casă.

   -Ce fac? De ce am făcut asta? Credeam că sunt în stare să o fac, însă nu sunt. O să ajung în pușcărie. De ce am făcut asta? zise Ally, regretând totul.
   -Liniștete. O să fie bine... zise Newp, apropiindu-se de Ally, însă și el știa că deja, totul este pierdut.
   -Ce o să zică Vicky? Este sora mea, și țin mult la ea. 
   -Trebuie să încheiem asta... zise Newp. 
   -La ce te referi?
   -Chiar nu știu.

Trecuse o noapte lungă, în care, Ally nu dormise de loc, și nici nu avea chef să meargă la școală. Newp și Ally, se uitau la televizor, până când, pe ecranele lor, apăruseră o știre. O știre ... Diferită.

Ally se uită atent la televizor. Era un băiat, cam de o seamă asemănătoare cu Ally, purtând o mască pentru a nu fi recunoscut.

  -Bună ziua! Eu sunt AniKiLa. Sunt practic, mâna lui dreaptă. Sunt aici, ca să îi anunț pe toți locuitorii orașului, că sunt în siguranță. Atâta timp, cât eu și KiLa, suntem dominanții aici, nimeni nu v-a fi rănit. Toți cei ce se pun în calea dreptății, o să fie pedepsiți. Drept exemplu, îl am pe acest polițist. zise AniKiLa, arătând o poză cu un polițist, decedat, iar pe gâtul său, avea o tăietură. Un cerc, străpuns de două linii, formând un X. Un cer intersectat de un X.

Ally lovi puternic nervoasă cu pumnul în masă.

   -Ce trebuie să însemne și asta? Cine este el? zise ea nervoasă.

Însă, Newp nu mai era în camera.

Ally, privea în continuare televizorul.

   -Pot fi contactat doar prin intermediul online, asta, doar pentru propuneri. Pentru răutăcioși, le urez, o zi frumoasă în iad. zise AniKiLa, iar transmisiunea de închise.

Ally, luă telefonul în mână, incercând să îl sune pe Dave, însă acesta nu răspunse nici de cum.

Și, cum o problemă nu vine niciodată singură, Marry, tocmai coborâ din mașină, ce stătea fix în fața casei lui Ally, însă Ally, nu o auzi. Aceasta încet, bătu la ușă, însă nimeni nu îi răspunse.Ally, era închisă în camera ei, iar mama ei, era concentrată la televizor.

Marry, deschise ușa, și o văzu pe mama lui Ally, stând pe canapea. Marry face niște pași în față, privind-o curioasă pe mama acesteia. Era un pic speriată. Nu o mai văzuse pe mama lui Ally, atât de încremenită.

~--Ochi Albi--~Where stories live. Discover now