Capitolul 8

19 2 0
                                    

-Ce dracu! urlu când apa rece mă atinge. Mă ridic în capul oaselor, moment în care o migrenă mă lovește. De lângă mine, se ridică Ben, care e blondul ăla nesuferit și Toby a ajuns pe jos, deoarece dormea peste mine. Nu știu cum a ajuns peste mine, dar e clar că am spart băutura aseară. Ben are o față de pierdut, cu părul în toate direcțiile și ochii închiși și Toby, păi, el se linge cu podeaua. Încep încet-încet să leg amintirile de noaptea trecută.

•••
         -Unde te duci? mă întreabă Toby, confuz.
         -Să sărbătoresc baby! Prima mea victorie woo, exclam mândră și urmez drumul înapoi la petrecerea lui Leo. Ceasul arată ora 00:45. Perfect pentru o băutură bine meritată.
         Faptul că machiajul meu e distrus și hainele la fel nu mă descurajează absolut deloc. Geaca de piele mi-a rămas la petrecere, deci mă întorceam s-o iau oricum. Nu lași țigările și geaca de piele în urmă niciodată.
         Petrecerea e mai gălăgioasă decât am lăsat-o, ceea ce îmi alimentează și mai mult dorința de a bea. În bucătărie, un puști fumează un joint, un cuplu aproape și-o trag pe masă și o tipă bea dintr-o sticlă. Îi fur joint-ul tipului și trag 3 fumuri până găsesc o sticlă de vodkă nedeschisă. Ne bucurăm de viață în această seară. Îi dau joint-ul înapoi tipului și acesta pleacă ofensat de acțiunea mea. Eu doar dau din umeri și-mi scot o țigară din pachet.
        Îmi sprijin un bocanc de masă și mă urc pe blat dintr-o mișcare. Mă doare în cur de ăia doi care se ling, sunt prea chill. Damn, trebuie să cumpăr un joint de la tipul ăla. Fumez în propria mea liniște. În reflexia telefonului, tușul a stat intact. Perfect, n-am dat banii degeaba. Îmi dau părul ud pe spate și-mi sprijin capul de perete. Iau guri încet din vodkă și viața se face brusc mai amuzantă. Era și timpul!
         Pe ușă intră blondul, care acum arăta ca un adolescent normal, mă rog, marea boală a fetelor ce e el, Jack care arăta cam scuturat și Toby, care și-a schimbat atitudinea din nou. Mai vine o fată din spatele lor, cu părul negru și ochii albaștri, îmbrăcată în negru. Deja îmi place tipa.
        Privirile băieților sunt pe mine, nu știu ce așteaptă.
       -Arăți cam scuturat Jack, zic amuzată, luând încă o gură de vodka. Acesta doar își dă ochii peste cap și mă ignoră. Toby, strig peste zgomotul muzicii, te uiți cam frumos la sticla mea, zic și i-o întind. Acesta o apucă și dă 5 guri sănătoase din ea. Damn boy, zic eu uimită, ți-ai câștigat dreptul să bei cu mine, zic și îi las în urmă, ținta mea fiind curtea din spate.
       În curtea din spate se găsește piscina de dimensiuni medii și o masă plină cu băutură. Raiul pe pământ, jur. În spatele meu simt o mișcare și îl văd pe blond cum se uită la mine insistent.
      -Dacă te mai holbezi mult, îți scot ochii, zic serioasă și mă împiedic de cineva întins pe jos. Camerele sunt sus, trageți-v-o altundeva! urlu la ei și aceștia se fac nevăzuți. Blondul doar ridică o sprânceană. Du-te în puii mei și fă ceva, nu te mai holba la mine! țip și la el. A dracului, nu-mi distruge el mie distracția. Sticla e pe jumătate goală, semn că mă îmbăt. Sincer, nu prea-mi pasă.
       -Ok, zice el și-și scoate tricoul. Damn. Are mușchii lucrați. Hm, păcat că e un bou. Dar totuși... Ok. Am băut.
       M-am pierdut în gânduri și m-a trezit el când s-a apropiat de mine. N-am să mint, era să îl lovesc cu sticla, dar nu irosesc băutura pe el. Mă lipește de el și fețele noastre sunt la câțiva centimetri distanță. Pentru o secundă nu reacționez, după mă uit în ochii lui. Are ochii de un albastru electrizant, care aproape strălucesc. Fix când în gândul meu s-au infiltrat gânduri neortodoxe, se îndepărtează. S-a făcut cam cald. Poate îmi trebuie o baie.
        Îmi scot papucii din picioare și îi arunc pe undeva.
       -Ce faci? mă întreabă râzând, dar tace când cămașa și maieul nu mai sunt pe mine, lăsându-mă într-o bustieră din dantelă neagră. Fără alte cuvinte, mă arunc în piscină.
      Apa rece este binevenită în noaptea asta.
      -Party cu apă! țipă Jack și cineva pică peste mine, eu ajungând până la fundul bazinului. Mă ridică rapid și mă îmbrățișează. E Toby. Îi returnez gestul. După mult înotat, ies din apă pe marginea bazinului și-mi aprind o țigară.
      -Îmi placi, zice tipa. Iseul, zice și întinde pumnul.
      -Riona, zic și dau pumnul cu ea. Vrei o țigară?
      -Nu, am un joint. Vrei să facem jumi-juma? întreabă după ce și-a aprins jointul.
      -Ar fi perfect, zic și trag un fum.
      Jumătate de joint combinat cu alcool e combinația care mi-a sucit mințile. Tot ce pot să fac e să râd și să bârfesc cu Iseul.
      -Ăla cu mutră de figurant e Ben, zice ea și eu râd. Cred că joint-ul mă face să-l văd sexy.
      -Dap, jointul e de vină, zic pe jumătate serioasă. Figuraaaaant, zic și Iseul râde. Benny, spaima gagicilor, zic printre hohote de râs. Stai că mor de râs.
      -Astea sunt prăjite, zice Jack și se uită la noi. Toby se linge cu sticla și celălalt nu știu.
      -Nu mai strica distracția, tată, zice Iseul și îi arată degetul din mijloc. Jack o ia pe sus și au dispărut. Lângă mine se pun Toby și Ben.
       -Mi-a plecat gagica, zic cu un ton supărat și mai iau o gură de alcool. Toby râde și Ben doar se uită la mine. Mă ridic și mă îndrept sus, unde plănuiesc să ciordesc niște haine noi. Ajung la Leo în cameră și caut prin dulap ceva haine. Am găsit un tricou super larg și o pereche de pantaloni scurți de ai mei. Deci aici i-am lăsat.
       Când vreau să mă schimb, intră Ben. Serios, ăsta cum mă găsește tot timpul? Îl ignor și îmi trag tricoul peste spatele meu gol și foarte analizat de cineva anume și trec pe lângă domnul respectiv, care stătea înțepenit. Ăsta cred că vrea să mă omoare.
       Mă bag într-un dormitor random și mă întind în pat. Când să adorm, cineva se trântește peste mine. Sunt prea beată ca să-mi pese, așa că adorm.

•••

     Îmi torn niște cafea și mă pun pe blatul din bucătărie. Am dormit ca dracu și-mi bubuie capul și mai rău. Majoritatea oamenilor de aseară s-au cărat, deci casa e destul de pustie. Când venele mă ard, mă bucur că durerea mea de cap s-a dus puțin. Dacă toată ziua voi suferi așa mă jur că-mi tai gâtul.
      
        

Flacără albastrăWhere stories live. Discover now