Költözés

14 0 0
                                    

 ~Raven szemszöge

- Szia Tony!-Köszöntem mosolyogva.

-Szia Raven! Tudsz valamit Thorról? Már nem láttam amióta összevesztetek.-Mondta érdeklődve.

-Nem. Miért?-Kérdeztem megint.

-Hát akkor ha látod akkor is muszáj beszélned vele. Loki mondta nekem hogy nagyon magába fordult mióta összevesztetek. Úgyhogy kérlek ha látod akkor beszélj vele. Nem akarom hogy baja legyen jó tudom hogy most azt fogod mondani hogy gondolok másra de Thor a legjobb barátunk és a családtagunk úgyhogy légyszíves beszélj vele.-Hadarta el az egészet egy szuszra.

-Úgy lesz Tony és köszönöm szépen hogy szóltál nekem erről mond meg apámnak is.-Köszöntem meg tőle és elindultam Thor szobája felé.

Út közben sokat gondolkoztam azon hogy mit mondjak Thornak hisz azért tényleg nagyon sok idő eltelt azóta a nap óta és hát valjuk be nekem nagyon elkezdett hiányozni Thor és hát nagyon szeretem őt. Bekopogtam hozzá és nem tudom elhinni amit ott láttam igaza volt Tonynak.

-Thor?

-R..raven?-Nézett felém.

-Te va..vagy a..az?-Kérdezte elhalló hangon.

Oda futottam hozzá és szorosan átöleltem. Sírtam keservesen nem tudtam már szinte abba hagyni se.

-Sajnálom Thor úgy sajnálom miattam most teljesen magadba fordultál és most nem találok kiutat ebből. Kérlek bocsáss meg. Nem akarlak mégegyszer az én hülyeségeim miatt elveszíteni. Nagyon szeretlek Thor.-Sírtam tovább.



Folytatjuk...


Na itt is van az új rész sajnálom hogy nem tudtam tovább írni de ihlet hiány miatt megint csak holnap tudom hozzni a kövi részt.

Szép napot/estét!

A két új bosszúálló [BEFEJEZETT]Where stories live. Discover now