~6~

5 0 0
                                    

Mia's POV:
Sommerferie. Endelig. Det er sommerferie, og i morgen skal Evie og jeg til why don't we koncert. I går aftes var der danseopvisning for hele skolen og deres familier. Jeg dansede bedre end nogensinde! Jeg fik hjælp af Mrs. Tremblay i sidste sekund, som virkelig hjalp! Hun rettede på nogle ting og kom med nogle få ændringer til min koreografi. I dag skal jeg hjem til Jay, hvor vi alle skal mødes en sidste gang inden folk begynder at tage på ferie og derefter på college. Vi skal bare spise pizza og se en hel masse film. Så det skal nok blive hyggeligt!

Jeg går ud på badeværelset, hvor jeg tager et hurtigt bad og får lagt min makeup. Da jeg er færdig med det går jeg nedenunder for at få lidt morgenmad. Ved spisebordet sidder min mor og kigger i et modeblad. Min mor er tøjdesigner og skal derfor hele tiden holde øje med hvad der er på mode og hvad der bliver trendy om nogle måneder.

"Godmorgen." Min mor kigger op fra sit magasin.

"Godmorgen. Har du nogen planer i dag?" Hun smiler til mig.

"Ja, jeg tager over til Evie og så skal vi følges over til Jay, hvor vi alle sammen kommer." Svarer jeg, mens jeg hælder noget yoghurt op i en skål. Hun nikker.

"Sover du hjemme?"

"Jeg sover ved Evie, og kommer hjem i morgen aften, tror jeg." Jeg smiler til hende.

"Okay. Siger du ikke lige til, inden du tager af sted?" Spørger hun inden hun vender tilbage til sit modemagasin.

"Det skal jeg nok."

˚˚˚

Jeg er lige blevet færdig med at pakke mine ting sammen, og er på vej ned til mor for at sige farvel. Da jeg træder ind i køkkenet, dufter det af nybagte chokolademuffins.

"Jeg tager af sted nu mor!" Min mor kommer hen til mig med en bakke muffins. En til hver.

"Super, vi ses i morgen!" Siger hun og giver mig et kram.

"Ja. Vi ses i morgen!" Jeg smiler og går ud i gangen, hvor jeg tager sko og sommerjakke på.

˚˚˚

Jay stikker hovedet ud af døren, da vi har banket på. Jeg har læsset mine ting af ved Evie. Han kommer ud til os og giver os et kram, hvorefter vi går ind til de andre. De andre er allerede kommet. Eller det vil igen sige alle udover Jacob, som som sædvanligt er for sent på den.

"Heej" Amy kigger grinende op på os. Hun og Benjamin sidder på madrasserne og slodser for sjov. Benjamin har en hvis fordel ved, at han er meget mere trænet end Amy. Amy ligger nederst, med en kildende Benja siddende hen over maven på hende. De andre griner, og det samme gør Evie og jeg.

"Hejsa venner!" Griner jeg og smider mig på maven på madrasserne til de andre. Jay kommer og skynder sig at smide sig oven på mig og begynder også at kilde mig. Jeg spræller med benene for at komme fri, med uden nytte. Jeg skriger af grin mens jeg prøver at råbe efter hjælp fra Evie, som står og griner af os.

Da Jay endelig holder op, kommer Jacob til syne i gangen bag Evie. Han løber hen til Evie og kilder hende i siderne. Nu er det Evie's tur til råbe om hjælp, mens vi andre griner af hende. Maya og Ellie har også gang i en slags kildekrig, det ser bare ikke nær så voldsomt ud, for ingen af dem kan rigtig holde hinanden.

Efter 10 minutter er vi alle flade af grin og har ikke flere kræfter til at kilde hinanden mere. Vi sætter os på en række og tænder for fjernsynet, hvor vi trykker ind på Netflix, for derefter at begynde at zappe gennem tusindvis af film. Til sidst bliver Jacob utålmodig.

"Skal vi ikke bestille pizza?" Han fnyser.

"Min mor bager dem selv, så nej." Svarer Jayden roligt. Jacob kigger på ham.

"Der skal ikke peperoni på!" Han rynker på næsen og laver bræklyde.

"Jo der skaaal!" Bryder Amy ind.

"Nej." "Jo." "Nej." "Jo." "Nej." "Jo."

"Stop!" Jeg kigger på Amy og Jacob, som sikkert kunne blive ved med deres jo-nej-jo-nej diskussion, til de ikke længere selv ville ville hvad de diskuterede om. De stopper og kigger på mig med hænderne løftet op i vejret.

"Miaaaa!" Jaydens 6-årige lillebror, Mathias, kommer løbende mod mig. Jeg åbner armene og gør klar til at han kan komme ind i et kram.

"Heeej Matti." Jeg smiler. Den lille dreng gemmer sit ansigt i mit lange hår. Jayden smiler til mig. Jeg elsker Matti næsten lige så meget som Jay. Matti ser så meget op til Jayden og minder allerede så meget om ham. De har de samme brune øjne, med den samme gnist, samme mørke hår og det samme smil. Mathias trækker sig fra krammet og stiller sig foran mig.

"Hvad vil du have på din pizza? Så siger jeg det til mor, så hun kan lave det til dig!" Matti's nuttede stemme for mig automatisk til at smile.

"Det må du bestemme." Svarer jeg og han bryder ud i det største søde smil. Hans små smilehuller dukker op på kinderne og gnisten i øjnene titter frem.

"Jaiii!" Han vender sig om og løber ud mod køkkenet. "Mor mor mor! Jeg må vælge Mias pizza!" Hører vi ham råbe inden Jay lukker døren, så vi kan være i fred.

Evie sidder med hundeøjne. Hun elsker små børn, og jeg kan se på hende at hun lige om lidt begynder at plapre løs om hvor sød han er, så jeg skynder mig at lægge min hånd foran hendes mund, for når først Evie er begyndt, er det umuligt at stoppe hende igen.

————————————————————
Udgivet d. 11/01-2021

Mine [JRA] !COMPLETED!Where stories live. Discover now