~3~

9 1 0
                                    

Mias POV:
Det er i dag! I dag skal jeg møde Jack! Jeg fik billetterne af Evie og købte selv vip-billetter. Evie og jeg skal møde dem sammen! Jeg glæder mig! Jeg skynder mig ud af sengen og udvælger et outfit, som jeg straks tager på. Jeg løber nynnende ned ad trappen og ind i køkkenet, hvor Elliot står med en af sine venner.

"Godmorgen." Siger Elliots ven.

"Morgen." Svarer jeg og finder en blender og noget frugt frem. Jeg laver en smoothie, som jeg kan tage med og drikke på vejen. Jeg tager drikkedunken med smoothie og smutter ud i gangen, hvor jeg tager sko og jakke på.

"Farvel!" Råber jeg inden døren smækker.

˚˚˚

Evie og jeg kommer ind i den store sal. Der er virkelig mange mennesker! Vi har fået pladser oppe foran. Vi finder vores pladser, hvor vi sætter os og venter på at koncerten starter.

Salen bliver mere og mere fyldt, og da klokken slår 18.00 slukker lyset i salen. Folk begynder at skrige, da lysene på scenen tændes og bandet dukker op.

"I don't want a girl who gets a car for her sweet sixteen or spends a stack of dollar bills on a limousine" Daniel begynder at synge og fansene begynder at skråle med.  Da Trust Fund Baby er færdig starter M.I.A.

"I got a day of, then it's date night I've saving this time especially for you" Da Corbyn starter sangen, skriger en del piger bag os, mens vi bare synger med, danser og griner. M.I.A. ender og Choose går i gang.

"We're supposed to be together, you ain't thinkin' straight I gotta place that we can go and ease your stress away" Jack synger fortryllende i dag. Hans stemme giver mig gåsehud og jeg begynder med det samme at smile.

Da Choose er færdig begynder drengene at snakke til os, de starter ud med at byde os velkommen og, hvor glade de er for, at vi ville komme. Hard går i gang og fansene synger igen med.

"It's hard to act like I don't think about you sometimes I should win an Oscar" Jonah starter sangen ud og Jack tager over.

"It was my birthday right at the end of the night. It was the first time, he hurt you bad and you cried" Igen får jeg gåsehud ved lyden af hans stemme. Jeg føler at han synger til mig. Min ex sårede mig også, og jeg græd, jeg hørte deres sange og de hjalp mig i gennem alt det svære.

Lyden og lyset går ud og en ny melodi starter. Friends. Jeg kigger på Evie, som kigger på mig. Friends er Evie's yndlings. Daniel begynder at synge og Evie og jeg skriger med. Evie kigger på Daniel med strålende øjne. Hun er blevet en limelight og hun er kommet i Daniels lane!

"Fridag night, nothing on and now I got all of my friends tryna call my phone. And I feelin' like I wanna get in my zone, so let me know, let me know if the party is on!"

Friends slutter og bandet smutter ud bagved. En masse mænd kommer ind med mikrofonstandere og nogle andre rekvisitter, mens en rolig baggrundsmusik er sat i gang. Da de kommer ind på scenen igen til at synge In Too Deep, har de skiftet til hvidt tøj. Jonah går i gang og baggrunden fanger min opmærksomhed. Baggrunden er under vandet og der svømmer forskellige fisk rundt.

"Used to be scared of the ocean, cause I didn't know how to swim. I took one sip of your position now I'm just divin' right in"

˚˚˚

Evie og jeg står og venter på at komme ind til meet & greet. Vi er de sidste i køen. Mit hjerte banker på livet løs, jeg er både spændt og virkelig nervøs. Pigerne, der står to takker længere fremme i køen, går hvinende ind til bandet. Mit hjerte banker endnu mere nu og min vejrtrækning begynder at blive mere ukontrolleret. Jeg går hen til væggen og glider ned ad den. Evie skynder sig hen til mig og sætter sig på hug ved min side.

"Hvad sker der Mia? Er du okay?" Spørger hun bekymret. Jeg nikker, mens jeg hiver efter vejret.

"Jeg... tror.... angst... anfald" Får jeg presset ud. Mine øjne løber i vand og et par tårer triller langsomt ned ad min kind.

"Er der noget jeg skal gøre?" Evie ser helt panikken ud nu. Jeg ryster på hovedet.

"Bare... gå ind... mød... dem!" Jeg peger på døren, hvor en vagt står og er klar til at tage os ind. Evie kigger derhen og så tilbage til mig.

"Sikker?" Hun ligner ikke en der har tænkt sig at gå derind alene. Men jeg nikker bestemt og hun rejser sig op og går langsomt ind mod dem. På vejen vender hun sig om og smiler skævt til mig.

Lidt efter Evie gik derind, ser jeg Jack og Evie komme gående ud mod mig. Evie sætter i løb og sætter sig ved siden af mig og lægger en hånd på min skulder. Da Jack når hen til os sætter han sig på hug ved min anden side.

"Hvad så?" Jack kigger på mig med et blødt blik i øjnene. "Angst?" Jeg nikker og kigger ned på mine rystende hænder. Jeg mærker nogle arme om mig. Jeg kigger til siden og ser at det er Jack. Han trækker sig igen.

"Her." Han rækker et armbånd hen mod mig. "Det er et armbånd jeg fik af min mormor. Hun havde angst, og det hjalp hende ud af angstanfaldene. Det har hjulpet mig ud af mine angstanfald, og nu synes jeg det skal hjælpe dig ud af dine!" Jeg kigger overvældet på ham.

"Det.. det kan jeg ikke tage i mod!" Snøfter jeg og tørrer min øjne i mit ærme. Han tager fat i mit håndled og kommer armbåndet på.

"Jo du kan!" Svarer han bestemt men stadig med et smil på læben. Han krammer mig igen, og denne gang gengælder jeg krammet.

"Mia?"

Jeg kigger rundt for at få øje på den der kaldte på mig, men ser ingen andre end Jack, Evie og så resten af bandet der også er på vej hen til os, men de kender ikke mit navn, og desuden var det en kvindestemme...

"Mia" Lyder det igen.

Jeg kigger rundt. Det hele begynder at fade ud. Jeg gnider mig selv i øjnene. Jeg kan intet se længere. Alt er sort. Så åbner jeg øjnene og kigger ind i nogle brune øjne.

"Jack?" Hvisker jeg med nervøs stemme.

"Nej? Hvem er Jack?" Lyder det fra min mor. Jeg sætter mig op i sengen med et sæt. Var det hele bare en drøm?!

————————————————————
Udgivet d. 05/01-2021

Mine [JRA] !COMPLETED!Where stories live. Discover now