Bölüm Elli Dört - Taç Giyme Töreni

277K 17.3K 40K
                                    

YENİ BÖLÜM GELDİ!

Herkese merhabalar!

Bol oylu ve de bol yorumlu ve de bol tweet atmalı bir bölüm olması dileklerimle...

Keyifle okuyunuz.

Yeni bölümden önce +7000 oya ulaşalım, olur mu? Bence çok güzel olur. <3

Instagram: suleavlamaz

Twitter: sulisindunyasi

Bu arada Alaz ve Efsan arasındaki soy ağacı ilişkisi pek anlaşılmamış. Olay şu, ikisi iki farklı Şahzade soyundan gelen aile büyüğünün torunları. Dedeleri kuzen yani. Soy ağacını öğrenmek için:

 Soy ağacını öğrenmek için:

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Bölüm müzikleri: NEYSE - Siyah (Esved)

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Bölüm müzikleri: NEYSE - Siyah (Esved)

Ludovico Einaudi - Experience

Bölüm Elli Dört – Ateşe Atılan Ruhlar

Aklım, her zamankinden daha dolu.

Düşüncelerim bir ipin iki ucunu tutan ayrı eller, iki taraftan da çekiyorlar ve ip yani beynim geriliyor, kopma noktasına geliyor, sızlıyor. Koskoca sarayın içi bana dar geliyor, nefes alacak bir yer arıyorum, avazım çıktığı kadar bağırabileceğim sonsuz soluklanabileceğim ferah bir alan. Arkamda bir gölge gibi beni takip eden muhafızlar olmadan, sadece kendi benliğimle baş başa kalmak istiyorum. Bu isteğimi gerçekleştirmek amacıyla yürüyorum gümüş işlemelere sahip devasa duvarların olduğu büyük sarayın koridorlarından. Esasında odama çıkmam gerekiyordu, iki gün sonra gerçekleşecek olan taç giyme töreninde üzerimde olacak elbisenin provasından yeni çıkmıştım, odamda küvetim hazırlanmış beni bekliyordu. Dinlenmem için. Lakin son anda gelen bir kararla kimseye haber vermeden yönümü değiştirdim, sarayın ön çıkış kapısına doğru yürümeye başladım. Peşime takılan kimse olmamıştı. Henüz.

KARANLIĞIN ŞEHRİHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin