5❧Karanlık

33.2K 1K 28
                                    

Multimedya:Burcu

Bölüm şarkısı:Ceylan Ertem-Bile İsteye

Keyifli okumalar


5Karanlık

"Oha senin ne işin var burda?"

dedim ve cevap beklemeden taksiden indim arkama bakmadan eve koşmaya başladım artık cidden korkmaya başlamıştım hemde çok fazla.....

Eve girdiğimde ev kapkaranlıktı yine kimse yoktu besbelli,hemen kendimi yatağa attım mağlum yarın yine okul vardı ve erken kalkmak zorundaydım.
Her zaman ki gibi uyku tutmuyordu,çokta büyük olmasada küçük sayılamıcak bir evimiz vardı ve ben bu evde kendimi bildim bileli yapayalnızdım.
Bir anne baba evladını hiçmi düşünmez,hiç mi merak etmezdi..
En önemlisi de hiç mi sevmezdi?

~

Sabah olduğunu o lanet olası alarmım çalmaya başladığında anladım hemen alarmı kapatıp banyoya girdim,yüzümü yıkayıp saçlarımı taradım bugün düz yapmak istiyordum düzleştiricimi de fişe taktım o sıra üstüme siyah dar paça pantolon v yaka kırmızı bir tshirt giydim.

Saçlarımı da yapmıştım,hafif bir makyaj yaptıktan sonra artık hazırdım.
Ve bugün kesinlikle burcuyla buluşmam lazımdı hemen burcuya mesaj attım;

"Gönderilen:Sister

06:54
günaydın bugün acil buluşmamız lazım okul çıkışımda seni beklicem öptümm"

diyerek telefonumu çantama attım.

Durağa gelmiştim ve 4 gündür ne annem nede babam eve gelmiyordu.
Babam bir bankada özel güvenlikti annemin ne iş yaptığı bile belli değildi ikisininde ben yokmuşum gibi davranmasından sıkılmıştım artık.

Otobüs geldi ve hemen boş bir yere oturdum çok yorgundum mağlum dün gece olanlar,aklımdan bir türlü çıkmayan ama hep bir yerlerden karşıma çıkan o esrarengiz kişi Araf...

Okulun olduğu durağa gelmiştim ders 8.30 da başlayıp okul 2.45 te bitiyordu eski okulum daha geç bitiyordu bu durumdan dolayı mutluydum en azından okuldan erken çıkıyordum.
Sınıfa girdigimde sadece bi kaç kişi olduğunu gördüm meşhur grup yoktu bende boş bi yere oturup kafamı sıraya koydum dersin başlamasına 15 dk vardı.Birden kolumda bir el hissettim ve hemen kafamı kaldırdım dün akşam ki yavşak Enesti başka kim olucaktı ki diye düşünürken;

"Selam Devrimcim yorgunsun galiba biraz" sırıtıp bunları söyledikten sonra bende;

"Evet baya yorgunum mağlum dün akşam çok kişiyke uğraştım yavşaklarla,çakmalarla falan"

Enes anlamamış bakışlarla bana bakıyordu ki arkadan biri 'Enes buraya gel!' diye bağırdı,resmen emir verdi.
Kafamı kaldırıp kapıya baktığımda ahh o erkeksi ses tabi ki anlamalıydım Araf'tı ve sesini duymuştum cidden garip hissediyordum ama bu hayra alamet değildi biliyordum..
Ders Fizikti ve sevipte anlayamadığım bir dersti bütün ders boyuca not almıştım inek gibiydim evet notlarımın çoğu yüksekti.Çok saçma bişey biliyorum her neyse tenefüs zili çalmıştı ve okulda hiç arkadaşım yoktu bende sıkılmaktansa okulu dolaşmak daha iyi diye düşündüm sınıftan tam çıkıcakken çakma sarışın omzuma çarpıp; 'Ayy dikkat etsene biraz omzumu acıttın yeni kıızz' dedi.

Artık cidden sinirimi bozmaya başlıyodu böyle kızlardan hiç hoşlanmazdım.Bende hemen lafımı yapıştırdım;

"Kıvırtmayı bırakıp düzgünce yürüsen birilerine çarpmazsın çakma sarışın" pis bi gülüşle sınıftan çıktım arkadan 'ooooo' seslerinin geldiğini duyar gibiydim.

Tenefüsün kaç dakika olduğunu bilmediğim için fazla uzaklara gitmek istemedim derken kayboldum galiba..
Arıcak kimsem de olmadığı için kantin yazısını bulmaya çalıştım hızlı adımlarla yürürken birine çarptığımı farkettim oda çok hızlı yürüyordu bende bağırarak;

"Dikkat etsene biraz ayı!!!"

diyince duraksadı birden bana doğru dönmesini bekledim ama dönmedi bende umursamayıp kantine doğru yürüdüm kantine girdiğimde şok olmuştum ne kantinde ki çalışanlar vardı ne de öğrenciler kafayı yemek üzereyim diye düşünürken arkamda ki bağırışı duydum ;

"Birileri kaybolmuş galiba,ilk gün gelişini kutlayamadık hoşgeldin bugün burdasın ufaklık burdan çıkış yok"

diyip sırıtınca başımdan kaynar sular döküldü bunu diyen kişinin Araf olmasına mı üzüleyim yoksa bugün burdan çıkamıcağıma mı?

***

Tam 1 saat geçmişti ve ben hala kantindeydim çok küçük bir kantin değildi ama 1 tane kapısı olduğuna emindim çünkü bir saat boyuca bütün kantini turlamıştım derken aklıma çantamda telefonum olduğu geldi hay salak kafam..Hemen çantamı açıp telefonumu aramaya başladım hemen burcuyu aramalıydım derken sinyal yok yazısını gördüm.
Bu nasıl bi okul telefon çekmiyo te allaam diye geçirirken içimden telefonuma mesaj geldi.

"Gönderen:Bilinmeyen

09:24
-Fazla direnmemeni öneririm,senin gibi akıllı bir ufaklığın aklına burdan kurtulma yolları gelmeli diye düşünmüştüm,yanılmışım.
İyi şanslar."

Allahım bu ne böyle daha yeni gelmiş birinden ne isteyebilirler ki psikopatlar zaten dün takside onu görmüş gibi olmuştum o kadar korkmuştum ki eve resmen uçarak gitmiştim.

Bu çocuk benden ne istiyordu?
Hep tesadüf diye başlardı böyle seri katil şeyleri diye şüphelenirken birden tüm ışıklar söndü ne yapıcağımı şaşırdım hiç pencere de yoktu nasıl bir okul du burası..
Küçüklüğümden beri karanlıktan hep korkmuşumdur çünkü annem bana sinirlendiğinde beni karanlık bi odaya kitlerdi aklıma geldikçe kötü oluyordum ve dayanmayıp ağlamaya başladım,hiç bir şey göremiyordum ve burdan kesinlikle kurtulamıcaktım.
Ağlamam hızlanmıştı,kendimi hiç iyi hissetmiyodum.

Birden bire tavanda ki hopörlerden o sesi duydum.

"Hey ufaklık ağlama parti daha yeni başlıyor..!!"

*

İnstagram hesabımız:tesadufwattpad

TESADÜF Araf-ı DevrimHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin