25❧Beklenmedik...

12.2K 459 12
                                    

/DEVRİM\

Arafın aramıza girmesinden sonra sert bakışları sayesinde herkes sınıflara dağıldı..

Son dersimiz fizikti en sevdiğim ders(!)

Okuldan çıktıktan sonra bahçede edigeyle buluştuk:

"Ee nereye gidiyoruz" dedim neşeli bir şekilde "lunapark" dedi lunapark mı? Uzun zamandır gitmemiştim, burcuyla canımız sıkıldığında hep giderdik eğlence merkezlerine çok eğlenirdik.Edigenin arabasına doğru yürürken telefonumdan gelen titreşimle irkildim burcudan mesaj gelmişti

--------------------

Kimden:Sis

Çok hastayım ve bana çorba yapıcak bir sevgilim bile yok:(

Ah burcuuuu!! Duygu sömürüsünde bir numaralı kardeşim benim...Aslında çorba bahaneydide neyse..

--------------------

Kime: Sis

Ah sevgilim alınıyorum ama 15 dk ya sendeyim

Bizde böyle anlaşıyoruz işte 4 senenin verdiği yakınlık,dostlukla..

Edigeye dönerek "çok acil bir işim cıktı 2 saat sonra lunaparkta buluşsak uygun olur mu" dedim

"peki olur da yardımcı olabileceğim bir şeymi?" dedi

"yok teşekkür ederim yeri mesaj atarsın" dedim arkamı döndüm kapıda ki arafı yoksayarak güvenliğe taksi çağırmasını rica ettim,20 dk sonra burcudaydım, güzelim ya nasıl hasta olmuş bide 3 gün rapor almış ikimize de birer kahve yapıp burcunun yatağına kurulduk biraz dedikodu yaptıktan sonra,edigeden mesaj geldi:

--------------------

Kimden: Bay Yardımsever

___________ daki lunaparkta olucam yarım saat sonra görüşürüz güzellik.

Mesajına cevap vermeden çantamı aldım,burcuya kocaman sarılarak evden çıktım.

/ARAF\

Çıkış kapısında beklerken devrim ve edigeyi duydum lunaparka gidiceklermiş,gitsinler bakalım(!)

Semihi arayıp _______ lunaparkını kapattırmasını söyledim daha sonra edigenin arabasını takip etmeye başladım çevreyoluna çıkarken önünü kestim arabadan inip onuda indirdim.

Noluyor demesine izin vermeden yakasına yapışıp arabaya çarptırdım "sen kim oluyorsunda benim kızıma sarılıyorsun lan"

"sen kim oluyorsunda onu dısarı çağırıyorsun"

"sen kimsin lan nesin sen devrimden uzak dur sikerim belanı adam ol bu seni son uyarım bidahaki sefere bu kadar insaflı olmam "dedim

Bu arada baya bir hırpalamıştım yakasından bırakınca sendeliyip yere düştü o sırada arabadan telefonunu alıp devrime mesaj attım ve _________daki lunaparka gelmesini,planda bir askilik olduğunu söyledim.Sonrada edigenin telefonunu yanıma alıp arabama binip süprizim için yola çıktım bekle beni ufaklığım..

/DEVRİM\

Lunaparka geldiğime kimse yoktu hiç kimse edigeyi aradım ama meşgule verdi biraz bekleyip eve gitmeye karar verdim 1-2 dk sonra lunaparkın önüne park eden kırmızı ferrariye karsılık gözlerimi devirdim.

Arabadan inip yavaş adımlarla yanıma yaklaşıp "hadi sevgilim eğlenelim" dedi ona ne saçmalıyorsun dercesine baktım "bir kerede inatçılığı bırak ve yürü" diye karşılık verince lunaparka girdik.

İlk önce hız trenine binmeye karar verdik.. Çok aşırı eğleniyorduk ardından korku tüneline bindik gülmekten nefes almayı bile unuttum(!) Arafla delicesine gülüp eğleniyorduk kalbim kuş kadar hafifti ve en önemlisi de mutlu hissediyordum arafın yanında..offff ne saçmalıyorum ben ya.

Son olarak dönme dolaba binmeye karar verdi. Verdi diyorum çünkü ben korkarım yani yüksekten değil sadece bir kere burcuyla bindiğimizde en tepede kalmistik 10 dk kadar ondan sonra asla dedim,asla bidaha binemem.

Tabi arafın zorbalığıyla şuan dönme dolaptaydık..

Karşılıklı oturduk sanırım ecel terleri döküyordum..

Araf anlamış olucak ki "korkuyormusun" dedi "hı hı" diyerek karşılık verdim şuan en tepedeydik yanıma oturdu her ne kadar dengemiz bozulsa da hala devrilmemişti dolabimiz, yanıma oturdu ve beni kolunun altına aldı hiç bişey demedim çünkü şuan güçlü olan oydu allah kahretsin ki sesimi çıkaramıyordum.

1 tur daha dönmüştük, tepedeydik kafamı çevirmemle arafın gözleriyle karsılaştım beni izliyordu.

Birden dudaklarımda hissettiğim baskıyla gözlerimi sanki daha fazla açabilirmişçesine açtım ve arafı ittirdim o sırada dönme dolap durdu ve indim inerken benden uzak dur demeyide ihmal etmedim tabi,seri adımlarla lunaparktan çıktım ve caddede ilk gördüğüm taksiye binip evin adresini verdim.

*

*

Yorumlarınızı bekliyoruum
İnşallah beğenmişsinizdiiir:)

TESADÜF Araf-ı DevrimHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin