Kórházban

210 11 11
                                    

Minden olyan fura. Egy kőrházi ágyban ébredtem. Minden csupa világos. Clint ült mellettem egy széken. Ez a gondolat futott végig az agyamon: Hogyan tudta ezt megúszni? Felültem az ágyban és végig néztem magamon. Befáslizva a csuklom. Kezem tele mély sebekkel. Kifejezetten rossz bőrbe voltam.
-Mi történt? -próbáltam mondani de egy hang se jött a torkomon. Megnémultam? Ez lehetséges lenne. Tollat radtam és írni keztem.

Clint mi történt? Megnémultam? Mit mondanak az orvosok? Meg sem bírok mukkanni!

Belenyomtam a kezébe a papírt. Olvasni kezdett. Mintha a szavaktól elálmosodott volna vagy mi.

Clint szemszöge

Meglepett hogy ilyen hamar erőre kapott.
-Hallani hallasz? - mondtam mire bólintott.
-Hát azt mondták hamar felépülsz de sajnos meg kell tanulnod kézjelekkel komunikálni. Mert a némaságot nem tudják meggyógyítani. Pár kisebb nagyobb séruléssel meúsztad. És a jó hír higyha felkelltél akkor haza is mehetsz azaz a szállodába. - mondtam ügyelve arra hogy röviden fogalmazzak. Ő elre elvette a papírt és körmölni kezdett.

Mi miért? Mondjuk a hadi tanácdot egyszerűbben ellehet mondani a másiknak. De ahoz engem megértsetek nektek is megkell tanulni. De ha már mehetünk akkor húzás!

Elolvastam és felédoptam a cuccát. Várt álva. Akkor esett le hogy forduljak el. Mehfordultam.

Carmen szemszöge

Na végre megértette mire várok. Amikor elfordult elkeztem levenni a hálóinget. Szerencse hogy nem vették le a fehétneműt. Felkatam a nadrágom. Az orvosok kipofozták a lekopott poros csizmám mert csak úgy csillogott villogott. Felkaptam a felsőm. Mondjuk mivel oldal cipzáros bőr mellény nem annyira lehet felkapni. Feltettem a hátamra a tegezt és övemre csatoltam a bottá alakítható íjam. Tükörbe néztem. Arcomon egy nagy seb volt pont a szemem ment át. (csatolok a fejezet végén egy képet a sebről)

Kész lettem. Elindultam az ajtó felé. Megkocogtattam Clint hátát jelezve hogy mehetünk. Elindultunk a kórház folyosóján. Hát ez volt küldetésem legrosszabb napja. 1

Beültünk a taxiba amit gyorsan lestopoltunk. Egész úton beszélgetett Clint és a Taxis. Én rólam kérdezte azt a taxis hogy miért nem beszélek. Miután Clint válaszolt inkább másról beszéltek. Én csak némán ültem és figyeltem. Néha ha kérdeztek tőlem bólintottam vagy ráztam a fejem se semmi.

Amikor a szállásra értünk. Rögtön bekapcsoltam a telefont és elkeztem tanulni a kommunikációt ( kézzel mutogatást) nme volt kedvem kimozdulni a mostani után. Csak néztem és hallgattam és mutoggattam. Kezdtem megérteni. 5 órán át gyakoroltam. Hirtelen Clint szólt nekem. Hitettlenségemre VACSORÁT FŐZŐTT Ő MAGA! Ezen jól meg is lepődtem. És finom is volt a spagetti. Ezt jeleztem is új tudománnyommal. Nagyon finom - mutigattam az újdon sült tanulmánnyal.
Elősszőr csak nézett értetlenűl de utána csak röhötem. Felhívtuk a bosszúállokat. Elmesélte Clint a történteket utána mutogattam nekik pár dolgot. Csak Nat értette. Nem tudtuk meg honnan de tudta és lefordította a többieknek akik röhögtek a mutogatott mondatomon.

Ők is elkezték tanulni az én " nyelvem".
Este csak tanítottam Clintet. Megmondom az őszintét tök jól ment neki.

Ahogy ígértem itt a kép a sebről:

Sziasztok!Sok idő itán itt az ujjab rész

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Sziasztok!
Sok idő itán itt az ujjab rész. Remélem tetszik. Ha igen nyomj egy votet vagy írj commentet.

Legyen tragédia a könyveben aminek ennél nagyobb a súllya? 🤕😵👹👻😈

Üdvözlettel
Ottjulika 💓

Uí. : 521 SZAVAS LETT! EDDIG 400 SZAVASAT IS ALIG ÍRTAM!

Carmen és a bosszúállok /Marvel ff. [BEFEJEZETT] Where stories live. Discover now