Angliában

277 15 4
                                    

Reggel felkeltem 10 óra. Clint még aludt. Be mentem a fürdőbe. Doptam egy sminket hogy nézzék ki valahogy. Felvettem egy farmert, haspulcsit alá toppal. Egy pisztolyt az övembe, biztos ami tuti. Kimentem a konyha nappali részbe ahol csináltam két müzlit és csináltam kávét. Én elkeztem enni és merengtem. Amikor megettem a müzlim elmosogattam és megittam a kávém. Láttam hogy fél nap és megérkezünk Londonba.
Bementem Clinthez felketeni.
-Clint kelj már fel. 10 óra 30. Gyere.
-Aaaa. Ne már. Mért kell felkelteni?
-Kint van a müzli.-mondtam nemes egyszerűséggel. Erre a szóra kipattant az ágyból. Felkapott egy farmert és egy fekete Adidas pólót. Rohant ki enni de majdnem elesett mert kicsit megbillent a gép. Mint egy ovis gondoltam. Aztán mire kimentem már majdnem fel zabálta az egészet.
-Kérsz kávét? - kérdeztem.
-Igen.-kaptam választ teli szájjal. Adtam neki tejjel cukorral. Ő meg belekortyolt a kávéba. Miután megette elmosogattam.
-Folytatjuk a sorozatot? - kérdezte.
-Oké. Mejik résznél tartottunk?
-Asszem ott ahol leugrik a vonatról.
-Rendi. - és már indítottam a filmet. Órákig néztük aztán megszólal Jarvis.
-Megjöttünk Angliába. - hallottuk.
-Akkor szedjük össze magunkat. - mondta Clint. Felettük a bevetésre az álruhát. De igázából így maradtunk. Farmer póló pulcsi. Fegyverrel felszerelkezve. Övünkbe pisztoly hátunkon íj tegezzel és abban nyilak. Clint adta nekem. Bőröndel a kezünkben és leszáltunk a gépről. Stoppoltunk egy taxit azzal elmentünk a szálásra. Ott elfoglaltak a szálást. Kipakoltunk. Sajnos megint egy két személyes ágyba aludtunk. 😒😒Felhítuk a csapatot akik a kanapén voltak és megbeszéltünk a pontos feladatot.
-így fogtok összejönni. Hihi!-szekált minket Tony.
-Ja persze ha vissza megyünk beverek neked egyet. Addig Thor lécci húzz be neki. - mondtam gúnyosan. Erre szótfogadva Thor beütött egyet Tony vállába.
-Ne viccelődj Tony láttad hogy rúgott a falnak. - mondta Steve.
-Na jó. Majd meglátjuk. - vigyorgott Tony.
-Jó elég. Mondjuk jó csaj. - mondta Clint vigyorogva és röhögve.
-Oké fiúk elég megyünk. Hello. - mondtam és kinyomtam. - Mi van veled. Hol a komolyság. Ez nem pár kereső ha nem küldetés. - fejeztem be a szidást.
-Miért te nem szeretnél pasit? - kérdezte vigyorogva.
-Hát... Nem tudom. - mondtam határozatlanul. Én elkeztem pakolni és bütykölni az íjam.
-Mit csinálsz? Tönkre teszed. - szólt rám mérgesen.
-Jobbá teszem. Haladni kell az intelligenciával. - mondtam. - Tessék próbáld ki. Megfogta. Célzott.
-Ez jobb. Csinálj nekem is ilyet. - és vissza adta az íjat. Belenyomta kezembe az íját. Én elkeztem bütykölni. Kicsit fejlettebb volt az enyémnél. Aztán végül sikerült megcsinálni. Oda adtam neki. Ő adott nekem egy elégedett dicsérő pillantást. Még bütykölgettem aztán este lett és jött a filmezés. Holnap belevágunk a klánba. Gondoltam és elmélyedte a filmen.

Íme a kövi rész. Remélem tetszik. Ha igen nyomj egy votet vagy egy commentet. Üdvözlettel.
Ottjulika😁💓🥳

Carmen és a bosszúállok /Marvel ff. [BEFEJEZETT] Where stories live. Discover now