[nineteen]

1.8K 75 49
                                    

Noah James in yakasına yapışmıştı, ilk defa noah yı bu kadar sinirli görmüştüm.
James in beni öpmesi aşırı saçmaydı ama onu aşık olduğu için suçlayamam.
Diğerleri de gelmişti ve biri noah yı biri James tutuyordu. Bir an orataya atlayıp, "tamam yeter" dedim. Noah nın da James in de yüzü felaketti.
Noah "hayatımın içine ettin, siktirip git burdan" dedi. Gerçekten boğaya benziyordu.
James bana yaklaşıp "bu salağın seni kullanmasına izin mi vericek-" derken noah bir yumruk daha atmıştı. Evimde dövüş oluyordu, bu çok sıkıntılı bir durumdu. Noah ayağa kalkıp "SİKTİR GİT" diye bağırınca James ayağa kalkıp hızlıca aşağı indi, evden gitmişti. James için gerçekten üzgündüm hani gerçekten ondan hoşlanmıştım ama beni öpmesini beklemezdim, hani en azından düzgünce açıklayabilirdi. Sadece aşık olduğu için üstüne mi gittik? Hayır gitmedik.
Noah ya döndüm ve bana "o piç in seni öpmesine izin mi verdin?" Dedi ben de hafif yüksek sesle "sen deli misin onu itmeye çalışırken belimi sarıyordu, kolumu tutuyordu dudağını ısıracak iken sen geldin." Dedim noah da "emin misin halinden gayet mutlu gözüküyordun" dedi ve sinirlenmiştim, böyle bir şeyi nasıl düşünebilirdi ki?
"Noah neden böyle düşündüğünü bilmiyorum ama ondan hoşlanmıyorum veya ona karşı bir şey hissetmiyorum, artık beni daha fazla üzme. İtemeye çalıştım geri çekilmedi" dedim ve gözlerim dolmuştu, "YALAN SÖYLEME ONDAN HOŞLANIYORSUN" diye bana bağırdığında gözlerimden bir yaş düştü, yaşım dudağıma deydiği an noah ya tokat attım.
Yanağını tutu ve pişman gözüküyordu, gözleri kızarmıştı, gözleri de aynı benim ki gibi dolmuştu hatta bir göz yaşı düşmüştü bile.
Noah yüzüme baktı ve dolan gözleri ile özür dilermişcesine bakıyordu.
Hızlıca tuvalete girdim, arkamdan nick kapıyı açmaya çalıştı sadece ağlıyordum.
Kimseyi dinlemek veya duymak istemiyordum.
...
Noah
Tara ile yaklaşık 2 gündür konuşmuyorduk, sanırım üstüne fazla gitmiştim.
Tara beni aramıştı ve görmediğim için cevap vermemiştim, ardından ben de aramıştım o da vermemişti. Bilerek mi yapmıştı görmemiş miydi bilmiyorum.
Onun evine gitmek istiyordum, sanırım gidecektim.
...
Kapıyı açan nick ti, neden o buradaydı ki?
"Noldu noah" dedi istemsiz bir ses ile ben de "tara ile konuşmaya geldim" dedim, arkadan tara "nick kim gelmiş?" Dedi ve yanımıza geldi.
Beni görünce gözleri mutlu olmuş gibiydi ama gözünde ki mutluluk yüzüne yansımamıştı.
Ben gülümseyerek "konuşmak ister misin" dedim, kendini gülmemek için zor tutuyordu belliydi, "evet, tabi olur" dedi ve beni içeri aldı.
İçeri girerken nick beni durdurup "2 gündür ağlıyor, onu daha fazla üzme" dedi, ne yani benim için ağlamış mıydı? Onun için bu kadar önemli olduğum aklıma gelmezdi. Geçerken çöp gözüme takıldı, içmiş miydi? "Ben ilk su içicem" bahanesi ile mutfağa gittim, çöpe baktım. Evet içmişti hem de çok fazla.
Geri döndüm ve salonda olan koltuğa oturdum, tara da karşıma oturdu, nick te benim yanıma oturdu.
Tara "evet?" Dedi ben de boğazımı temizleyip "özür dilerim, sanırım biraz ağır konuştum. James in hayatımıza girip bizi bu duruma sokması beni üzmüştü, üstelik çevremde o kadar kız beni bu şekilde kullanıyor ki gerçekten aşık olduğum birinin hakkında böyle düşündüm, gerçekten özür dilerim.
Lütfen beni de anla." Dedim ve gülümsedi, 8-9 saniye bir şey demedikten sonra yüzüme bakıp "sanırım ben de üstüne çok gittim, özür dilerim" dedi. Onun yanına oturup kollarımı ona sardım, kafamı boynuna göndüm, kokusunu içime çektikten sonra ayrıldık. Nick "e ben gidiyorum canlı pornoya hazır değilim" dedi ve ayağa kalktı. Biz de güldük,
Tara nick e sarılıp "her şey için saol" dedi, nick te "her zaman" dedi ve gitti.
Tara bana dönüp "noah, eğer gerçekten seni bırakacağımı falan düşünüyorsan bırakmayacağım bunu bil" diyip elimi tutu. Ben de gülümseyip öptüm. Hala James ten nefret ediyordum bunu hiç bir şey değiştiremezdi, tara ya "James le hiç konuştun mu?" Diye sordum. Tara da "evet" dedi ben de "ne hakkında?" Diye sordum, tara "ona aşık olmadığımı ve sana aşık olduğumu söyledim" dedi.
Güldüm gayet tatlıydı, ardından koltuğa oturduk ve bir şeyler açtık. Tara nın göğsüne kafamı yasladım ve bir şey seyretmeye başladık. Normal bir şekilde bir kanaldan seyrediyorduk.
🚨⚠️⚠️⚠️🚨
Tara bir anda ayağa kalktı ve kucağıma oturdu, saçını yukardan topuz şeklinde tokasız topladı.
Ben de kendime engel olmayıp dudağını öpmeye başladım, nefesiz kaldığımda dudaklarından boynuna kaydım, dudağını ısırıp sesiz hafif bir şekilde inlerken onu kucağıma alıp odasına çıkardım, üstüne çıktım ve öpmeye devam ettim.
Tara üstümde ki tişörtü çıkartırken ben de onun yavaşça sütyenini çıkardım.
Bu sefer o beni altına aldı ve boynumu öpmeye başladı ardından alta doğru inmeye başladı...
(Daha yazarsam götüme iman kaçıcak)
...
Tara
Sabah kalktığımda çıplaktım ve dün gece aklıma geldi, umarım hamile kalmazdım-
Noah hala uyuyordu kafası göğsümdeydi, onu uyandırmadan kalkıp tuvalete gittim. Ilık bir duş alıp üstümü giyindim, ardından tuvaletten çıktık ve noah hala uyuyordu.
Noah yı uyandırmak istemedim ve aşağı indim. Ev aşırı dağınıktı ve televizyon açık kalmıştı.
Etrafı hafiften toplayıp noah ya bakmaya çıktım.
Hala uyuyordu, noah nın telefonunun çaldığını fark ettim arayan kişi lisya ydı.

more than friends | noah schnappWhere stories live. Discover now