[seventeen]

1.7K 77 30
                                    

Sabah kalktım ve yanımda yatan bir tane noah gördüm.
Güneş noah nın yattığı tarafa noah nın yüzüne vuruyordu, bu onu daha da kusursuz yapıyordu. O nun yüzüne baktığımda hiç sıkılmadan bütün gün onu izlerim gibi düşünceler aklımı çeliyordu.
Doğruydu aslında, onu izlemek, onla olmak, onu öpmek, ona sarılmak farklıydı.
Onsuz ne yapardım ki? Bir gün bir şey olsa ne yapardım herhalde ben de ölürdüm.
Noah nın kusursuz yüzünde ellerimi gezdiriyordum.
Her yerine teker teker dokunmak istiyordum(ama bak... tövbe)
Noah dişlerini göstermeden hafif bir gülüş attı göz kapaklarını aralayıp, ardından "günaydın sevgilim" dedi. Ben de noah yı öpüp "günaydın" dedim.
Yataktan kalkıp nick in evinin ortasında ki misafir tuvaletine girdim.
İşimi halledip çıktım, noah hala uyanmamıştı.
Noah nın yanına gittim ve saçları ile oynamaya başladım. Yanımda olan tokayı alıp küçücük bir örgü yaptım, ve çok şirin gözüküyordu aynı zamanda komik. Noah ya "noahh çok şirin oldun bütün saçını örüyim miii" diyince bana sanki eşek yolun ortasına sıçıyormuş gibi baktı, ben de "hadddiii" dedim o da "uyumak istiyorum bennn" dedi uykulu sesiyle.
UYKULU SESİYLE, UYKULU.
"Noah kalk eve gitmemiz lazım zaten" dedim ve noah "tara senin annenler bir yere gitmemiş miydi? Ev boş değil mi" diye kafasını kaldırıp bana sordu ben de "oha evet hadi gel bize kaçalım, orda saçlarını örücem" dedim o da "eğer sen saç örüyorsan ben de bir şey istiyorum" dedi ve o azgın bakışını attı.
Ben de gülüp "hı hı çok beklersin" dedim o da "sen öyle san, benim o kaslarımı görünce azından su akıcak" dedi ben de güldüm ve "Of noah boş yapma hadi çabuk üstünü giyin" dedim o da "ama yapıcaz söz mü?" Diye sorunca "noah giyin" dedim yüksek ve sert ama dalgacı bir sesle noah da "tamam kızma ya" dedi ve giyinmeye başladı.
Aşağıya indiğimiz de herkes uyuyordu, ben nick e gideceğimizi söyleyip eşyalarımı aldım.
Noah nın elinden tutum ve yürümeye başladık, noah bana "beni gerçekten seviyor musun?" Diye sordu ani ve meraklı bir ses tonu ile, söylerken tek kaşı havadaydı. "Tabi ki seviyorum noah, yani hatta hayatta en değer verdiğim kişi sensin şuan" dedim ve güneş vuran yüzüne dönüp gülümsedim, gözlerini parıldıyor dudakları ışıltı saçıyordu güneşteyken.
Noah da güldü, ben de "niye sen beni sevmiyor musun?" Dedim ve elimin tutu sımsıkı, "emin ol seni bu dünyada ki herkesten çok seviyorum ve asla bırakmayacağıma yemin ediyorum." Dedi ben de hafif parmak ucuna çıkarak güneşte ışıldayan dudaklarını öptüm "söz di mi" dedim o da "söz" dedi
Söz demişti, evet söz çünkü o beni bıraksa bile ben istemiyordum onu bırakmak.
El ele tutuşarak evime yürüdük, eve vardığımız da kapıyı anahtar la açtım ve noah hemen içeri koşup salonda olan koltuğa atladı. Ardından ben de yanına gittim ve oturdum, noah dizime yattı ve televizyonu açıp bir komedi filmi buldu.
O izlerken ben onun saçlarını küçük küçük örüyordum, beğenmeyince açıyordum. Noah arada "ahğğ yavaş ol" falan diye sesler çıkarsa da (bak yine tövbe) ben yapmaya devam ediyordum.
Filmi o kadar dikkatli seyretmiyordum ama bazı kısımları duyuyordum.
Sonra noah yattığı dizimden doğrulup "aşkım ben çok acıktım." Dedi ben de "doğru kahvaltı yapmadın, beraber sana pankek yapalım mı sevgilim" dediğim de yüzünde mutlu bir gülüş oldu ve "evettt" diye bağırdı. Ben de güldüm.
Beraber mutfağa gittik ve malzemeleri çıkardık.
İkimizde nasıl yapıldığını bilmediğimizden dolayı internetten bakarak yapmaya çalıştık.
Küçük küçük yaptık ve gayet lezzetli gözüküyorlardı, onlar olurken noah yanıma yaklaştı ve "çok güzel kokuyorsun" dedi ben de gülümseyip "evet harikayım" dedim, ama beni koklamadı bi garipti köpek mi bu çocuk amk.
Noah beni öptü ani bir şekilde, evet öpüşüyorduk tekrardan, evet evet evettt.
Nefesiz kaldığımızdan geri çekildim ama noah bacaklarımdan tutup beni tezgaha oturdu ve öpmeye devam etti, ben de geri çekilip "noah pankekler yanıcak" dedim istemeyen bir sele çünkü onu öpmeye devam etmek istiyordum ama hazır değildim sanki bazı şeylere.
Noah nın umrunda olmadı ve "sen benim saçımı ördün ama" dedi beni öperken o çıkan kısık ve insanı azdıran bir ses tonu ile, ne yaptık öpüşmeyd devam ettik ve sonunda pankekler yanmaya başladı.
Evren yine aynı şeyi yapıyordu biz noah ile öpülünce hep bi gariplik oluyo amk böyle hayatın ben-

Selam biraz geç attım kusura bakmayınn.
Nasılsınız gününüz nasıl?
Biraz erotik sahne kattım kusuruma bakmayın valla🥰🧙‍♂️👽
Bu arada 300 olmak üzereyiz, çok çok çok saolun hepinizi seviyorum❤️

more than friends | noah schnappWhere stories live. Discover now