[three]

3.2K 153 71
                                    

Sabah 6:30 da salak ikimizin leo nun sesi ile uyandım. "ANNE LÜTFEN BU AKŞAM ARKADAŞIMDA KALIYİM LÜTFEN" diye seslenen leo benim yine sinirimi bozmuştu. Üstümü giyinip aşağı indim ve annem yemek yapmıştı bana tatlı bir şekilde "günaydın tatlım, aç mısın?" Diye soru sormuştu "o kadar değil, elma uzatır mısın bana leo?" "Al ahmak" "ahah ben mi ahmağım? Kendine bak" küçük bir tartışma ardından servisimi bekliyordum. Servis gelmişti, ve Noah nın serviste olduğunu görmüştüm. Noah servise binmezdi ki?
"Hey tara gelsene yanıma" dedi ve karnımda ki kelebekler uçuşmaya başlamıştı.
Yanına oturmuştum gerçekten çok güzel kokuyordu, gerçekten... "günaydın Noah!" "Günaydın tara" demişti aman tanrım ismimi söylemesi çok hoştu.
Kulağıma kulaklık takıp şarkı dinlemeye koyuldum, bir anda Noah kulaklığımı aldı ve "ne dinliyorsun" dedi ve kulaklığımın tekini takıp o da dinlemeye başladı, aşırı tatlıydı onu öpmek istiyordum ama imkansız bir istekti. Okula vardık yine kızlar Noah nın yanına toplanmıştı, ona yalakalık yapıyorlardı.
Ew keşke hepsini saçlarından tutup yere yapıştırıp sonra da götlerine tekme atıp buzlu bir göle gönderseydim!! Nefret ediyorum hepsinden.
Noah bundan mutlu gibiydi ve bu daha sinir bozucuydu. Sınıflara dağıldık, james denen yeni çocuk yanıma oturdu. "Selam, ben okula yeni geldim ismim james!" Dedi ve selam dediği an ona dönmüştüm aman tanrım çocuk gerçekten ultra yakışıklıydı! Kıvırcık saçları ve yeşil ile mavi karışımı gözleri vardı, bu çocuk tanrı gibiydi...
"Aaa selam ben de tara tanıştığıma memnun oldum" dedikten sonra gülümsedim. "Ben de!" Dedi ve gülümsedi çok tatlı bir çocuktu aslında. "Bana okulu gezdirir misin?" Dedi "tabi ki de teneffüste beni bul" dedim ve "tamamdır" cevabını aldım.
Der başlamıştı, dersimiz biyolojiydi. "Biyolojin iyi mi?" Diye sordum james e hafif gülerek "kısmen, senin?" Diye cevap verdi "benim de" dedim ve gözüm Noah ya kaydı, tom adında bir çocuk ile şakalaşıyordu, ve kahkaha atışı çok şirindi onun gülüşüne dalmıştım...
Hoca gelip "günaydın" diye bağırınca her şey bozulmuştu, bütün anın içine sıçmıştı.
...
James e okulu gezdirirken her şeyden konuşmuştuk ve o bana iyi gelmişti. Onla konuşurken zevk almıştım o iyi biriydi.
" biz her akşam arkadaşlarım ile kaykay sürüyoruz sen de gelmek ister misin?" Diye sorunca heyecanla "olurr çok isterim!" Cevabını vermiştim ve bana sadece tatlı bir gülümseme atmıştı.
Öğle teneffüsüydü nick lerin yanına gidiyordum, o sırada james bana seslenmişti "hey tara" diye onun olduğunu hemen anlamış ve arkamı dönmüştüm "selam james" demiştim gülümseyerek "selam, beraber oturmak ister misin?" Demişti "ya aslında arkadaşlarımla oturacaktım istersen sen yanımıza gel" demiştim o da "beni isterler mi ki?" Demişti ben de "tabi ki sabahtan beri senle tanışmak istiyorlar" dedim o da gülümsedi "beni takip et" dedim ve nick lerin yanına gittik. "Evet tanışmak istediğiniz james"
James hafif tedirgin bir ses tonu ile "merhaba!" Demişti ama mutlu gibiydi de. Masada Kİ herkes james e saçma sapan sorular soruyordu.
Claries benle bugün hiç konuşmamıştı yüzüme bile bakmıyordu, üzülmüştüm.
Noah "james sen nerelisin?" Diye sorunca james te "Alman'ım aslen" diye cevap verince herkes şaşırmıştı "vay be, orayı hep merak etmişimdir" diye cevap vermişti Ben.
Ben yine bir şey yememiştim sadece zorla aldığım salata dan biraz yemiştim. Midem bulamıyordu neden olduğunu asla bilmiyordum.
Claries bir anda "ee james hoşlandığın birileri var mı" diye sormuştu ama bunu söylerken çok iğrenç ve bir şey olucakmış gibi bir bakış attı. "ı- sanırım yok"
Diye cevap vermişti, Claries te "hadi ama burda ki herkesin var" demişti. Bunları söylerken bana bakıyordu, korkuyordum. Noah da "herkesin mi?" Diye sormuştu, Claries te "ahahah evet Noah, örnek tara sana aşık" demişti.

Okuyan iki kişiye selam gönderiyorum❤️

more than friends | noah schnappWhere stories live. Discover now