[fourteen]

1.8K 84 18
                                    

Gelen kişiler James ve lisya ydı.
Nasıl yani lisya nın evimde ne işi var? Ne için gelmişti o sürtük bu eve?
Lisya gelince sinsi bir gülüş attı, ben noah nın kolunun altından kalkıp ayağa kalktım ve "lisya neden burdasın?" Dedim o da "sevgilimin yanına geldim, yani gelemez miyim?" Dedi.
Ben de "sevgilim mi?" "Ne ara sevgili oldunuz ya, hayatımızdan siktirip git" dedim ve noah kafasını geriye yasladı ve iç çekti.
"Burda seni isteyen bir kişi bile yok ve burası benim evim!" Dedim ve bana baktı ardından noah ya dönüp "o zaman noah sen gelsene benimle, ailem evde yok" deyip göz kırptı. Kendimi bayılacak gibi hissetmeme rağmen çok sinirlenmiştim bu yüzden lisya nın saçına yapıştım ve saçını tutup onu yere attım.
"Bırak beni" diye bağırıyordu ama umrumda değildi.
Lisya nın saçını tutup kendime yakınlaştırdım ve "hayatımızdan ve çevremizden uzak dur" dedim onun duyabileceği bir sesle ve ardından saçını tutuğum eli güçlğ ve hızlıca bir şekilde çektim ve onu ittim. Ardından ayağa kalkıp "bu iş burda bitmedi" dedi ve evden çıktı. Nedense bir anda midem çok bulanmıştı, sanırım kusucaktım.
Koşa koşa odama çıktım ve tuvaleti açıp kusmaya başladım, arkamdan biri gelip saçımı tutuyordu ama ona bakmıyordum bile.
Daha fazla kuşatmayacak hale geldiğimde ayağa kalktım ve ağzımı sildim.
Saçımı tutan kişi James ti, ve kapıyı kitlenmişti çünkü noah kapıyı aç diye bağırıyordu, aynı zamanda diğerlerinin de sesini duyuyordum.
James bana "kendini nasıl hissediyorsun?" Diye sordu ben de "yorgun" dedim.
Avcuna su doldurup yüzümü yıkadı, ardından bana bir anda sarıldı ve "seni seviyorum" dedi ben de 10 sn cevap vermiyip ardından "ben de seni" dedim, aklım başımda değildi sadece uyumak istiyordum.
Noah kapının ardından "artık açın şu siktiğimin kapısını" diye bağırdığında, kızgın hali hoşuma gittiğinden anlamsızca güldüm.
Kapıyı açtım ve noah bana sarıldı, "iyi misin?" Diye sordu, ben de "iyiyim noah" dedim.
James hemen "istersen bu gece burda kalıp sana bakabilirim." Dedi ben tam olur diyecekken noah sözünü kesti "ben bakarım" dedi ve buruşuk bir gülüş attı. Sam ve diğerleri benim iyi olup olmadığımı sorup beni motive ederken yine zil çaldı, umarım bu sefer pizzaydı yoksa o orospunun kafasını ortadan ikiye ayracaktım.
Noah aşağı indi ve "pizza gelmişşş" dedi biz de indik.
Ben hariç hepsi ayı gibi yiyordu.
Ben gerçekten yorgundum ve bir şey yemek istiyordum ama yemiycektim daha fazla kilo vermeyildim o aynada olduğum gibi noah ya o şekilde gözükmek istemiyordum.
Noah "tara bir şeyler yemen lazım" dedi ben de " noah aç değilim" dedim, sam de "bire elma falan ye" dedi ben de kalkıp buzdolabından bir elma aldım ve onu yemeye başladım.
Nick "d c oynayalım mı?" Dedi ve herkes evet dedi.
Sonra salona geçtik ve yere oturduk.
Ben(isim olan) çevirdi ve nick sam a soruyordu.
"Hoşlandığın biri var mı bakalım sam" diye gülerek sordu, sam da "ah sanırım şu okula yeni gelen annie adında ki kız" herkes bir anda "ooo, vayyy, yengem annie" fln demeye başladı.
Yine çevirdiler bu sefer nick bana soruyordu, "D mi c mi knk" dedi ben de "D" dedim kısık ve mutsuz yorgun sesimle. "Noah ile hiç öpüştünüz mü?" Diye sordu ben de "evet" dedim hafif gülerek.
Noah da "oh oh hemse kaç kere" diyince koluna vurdum. Diğerleri kahkaha atıyordu o arada.
Noah nick e soruyordu "D mi c mi" dedi nick te "D" dedi, noah da "clar dan hoşlanıyor muydun?" Diye sordu ve nick direk bana baktı ben de ona, nick yutkundu ben de sessizce "sıçtn knk" dedim.

more than friends | noah schnappHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin