XCVII

1.6K 85 5
                                    

Sleduji z povzdálí Mika jak v ruce drží pití a baví se s nějakým klukem. Přitom si povídám s holkama. Ale já moc nemluvím, protože ten hlouček okolo mě se o to postará.
Čekal jsem spíš, že si mě bude Mika hlídat, ale nevadí aspoň se baví ne?

Měl jsem v sobě už asi 3 panáky a bylo mi fajn. Tak nějak jsem začínal ztrácet pojem o čase a bavil se s lidmi. Thomas někam zmizel se svými fanoušky. Ach joo trošku mě to štve. Měl zůstat radši neodhalen a byl by jen můj. Ale bohužel prozradil se... Co když si najde někoho lepšího než jsem já?....'Ne na to ani nemysli Miku' okřiknu se v duchu a začnu zase věnovat pozornost klukovi, který o něčem mluví a snažím se do hovoru zapojit. Kopnu do sebe 4. panáka.

Když už mě to přestalo bavit tak jsem šel k Mikovi. "Miku pojď už domů." Řeknu mu do ucha a on se lekne. Koukne na mě opilým pohledem. "Aha tady jsi Thomasi. Já tě hledal." Otočí se na mě a pověsí se za mě. "Pojď si zatančit." Šeptne mi do ucha.
"Ne Miku. Jdeme domů už jsi nasáklý alkoholem jak houba." Řeknu ale on se začne smát.

"Ne nejsem. Jsem v pohodě." Chytnu ho za ruku a táhnuho tam kde lidi tančili a pak jsem se mu zase pověsil kolem krku a vrtěl boky. Alkohol ze mě udělal bezstarostného člověka.
Když on ale netančil, tak jsem se zamračil a dal mu jeho ruce na moje boky. "Nebuď mrzout Thomasi. Užívej si svého mládí." Zasměji se opile a snažím se ho roztancovat.

Jen jsem ho s pobavením sledoval. Ráno toho bude litovat.
Začnu tedy s ním taky tancovat. "No vidíš jak ti to jde." Přisaje se mi na rty a já vykulím oči. "Mikie počkej co ostatní?" Kouknu kolem nikdo nám moc nevěnoval pozornost.
"Kašli na ostatní. Teď jsme tu jen mi dva." Zavrní mi do ucha a já se usměji a z boků mu sjedu na zadek, který lehce zmáčknu.

"Stydíš se snad za mě?" Zeptám se smutně a sleduji ho. "Samozřejmě že ne." Řekne a já se usměji. "Tak vidíš. Ať si myslí co chtějí." Přisaji se mu na rty. Spolupracoval. "Nechceš si jít užít někam nahoru?" Šeptnu mu do ucha a on na mě vykulí oči. Pravda byla ta že jsem si moc neuvědomoval co říkám. Dá se říct že za mě mluvil alkohol.

Vykulím oči na Mika. "Ne Mikie. Teď ne. Litoval by jsi ráno ještě víc než doteď." Povzdechnu si. Nevím jestli by bylo moc příjemné bolení hlavy a bolení zadku...a navíc chci, aby si to pamatoval. Aby ž toho měl nezapomenutelný zážitek.
"Chci aby sis to pamatoval." Pak ho při tom tančí otočím a on se zavítá a kdybych ho nechytl, tak by spadl na zem....

_______________________________________
Další část je na světě snad se líbila.😁😂😀Je to delší, abych vám nahradila to jak dlouho jsem tu nebyla😖

Vaše Kikina

Chat with an unknownKde žijí příběhy. Začni objevovat