Capitolul 15

947 55 0
                                    

Inima imi bătea puternic, incercam sa imi amintesc cand a fost ultima zi în care am sangerat, cred ca a trecut mai bine de două luni de atunci. Toata dimineata am stat cu gândul la asta, sunt sigură că nu mă înșel! Corpul meu era in schimbare si eu nu am observat, cum de nu am fost atenta? Cu toate acestea este un moment de bucurie, sper sa ii daruiesc lui Amon un fiu. Eram entuziasmată, lacrimi de fericire mi-au invadat chipul, de abia asteptam sa împart această veste minunata cu el. Imediat ce se va întoarce din călătoria sa am sa ii spun despre asta, va fi încântat. Mii de gânduri imi treceau prin cap, oare ma voi descurca?  Sper sa fiu destul de puternică și să am un copil sănătos! Pentru un moment imi era frica ca ma înșel, daca nu purtam un copil? Totuși trebuie sa mai astept, nu vreau sa ma pripesc cu această veste, am câteva semne ca sunt însărcinată dar cred ca nu este suficient, trebuie sa fiu sigura! Sanii imi sunt sensibili si pofta de mâncare este mai mare ca de obicei, dar abdomenul plat ma descurajează, inca e devreme, trebuie sa astept imi spun.

  Ajung in bucătărie si ii spun Martei sa imi faca un ceai.

  După ce mi-l pregateste aleg să îl beau in grădină, la scurt timp după asta il vad si pe Amon ce vine spre mine.

  - Cum a fost calatoria?

  -A fost bine, sper ca nu te-ai supărat ca ți-am lăsat scris ca am plecat, dar păreai destul de obosită aseară si nu m-am îndurat sa te trezesc.

  - Nu m-am supărat. Cred ca trebuie sa vorbim. spun si el se așează pe iarba lângă mine.

  -Te ascult.

  -Toata dimineata m-am gândit daca sa iti spun sau nu. După ceva timp am decis ca trebuie sa iti zic indiferent daca am dreptate sau nu.

  -Despre ce e vorba Tiara?

  - Nu am mai sangerat de mai bine de două luni, cred cu tărie că port un copil în pântec, totusi nu vreau sa ma pripesc, este posibil sa ma înșel.

  -Este cea mai bună veste! Cu siguranta o sa avem un copil, sunt sigur de asta Tiara. Mai bine ti-ai anunta familia, asta este un motiv de bucurie pentru noi toti, o voi anunta si pe Margaret.

  -Mai asteptam, luna următoare vom dezvălui asta, pana atunci o vom tine numai pentru noi.

  - Inteleg Tiara, esti îngrijorată sa nu te înșeli, dar nu ai de ce. Vom face asa cum crezi tu de cuvinta.

  Mana sa ajunge pe obrazul meu si il mângâie, asta ma liniștește si relaxează. Se apropie de mine si isi lipește buzele de ale mele, obișnuită cu atingerile sale le simt ca si cum sunt dependentă de el, simt cum il doresc lângă mine in fiecare zi din viata mea, imi doresc mai mult de fiecare data. Vreau mai multa experienta si sa il satisfac mai bine cu fiecare zi ce trece, imi doresc asta, am nevoie sa il simt satisfăcut si ochii sai plini de dorinta ma excită la maxim. Atingerile sale ma fac sa gem involuntar, mana sa fiind pe coapsa mea  iar buzele sale ajungând să imi sarute gâtul. Eram înfierbântată si simteam ca nu mai puteam rezista, il doream acum si aici chiar pe iarba pe care stateam in aceasta grădină. Mână sa si-a facut loc pe sub rochia mea si el m-a tras mai aproape de el într-o poziție mult mai confortabilă, acum fiind între picioarele sale, sprijinită de pieptul lui. Eram pusă după bunul lui plac, corpul meu se misca aspru la atingerile sale, eram mai excitată ca niciodata, iar el se ocupa sa imi mentina excitația masandu-mi zona intima pana la epuizare. Respiratia imi devenea grea, mana sa stanga imi strangea sanul prin materialul rochiei si plăcerea multdorita mi-a invadat corpul, si-a scos mana si mi-a aranjat rochia. Am stat în brațele sale fara sa scot nici o vorba pentru câteva minute. După ce mi-am recăpătat controlul asupra corpului meu m-am ridicat in șezut, întorcându-ma cu fata la el.

  - Cum faci asta?

  - Ce să fac mai exact Tiara?

  - Cum de imi umpli corpul de plăcere cu fiecare atingere de-a ta?

  - Ce pot sa spun, stiu cum sa te ating, stiu cum sa iti ofer exact ce iti doresti.

  -Mai ofera-mi! spun plina de dorinta.

  -Aici?

  - Nu, in camera. spun si ne ridicam.

  Ajungem in camera si imi desface rochia, o dată ajunsă pe jos imi mângâie spatele lăsând săruturi, ma așez pe pat si il astept sa se dezbrace, ii analizez fiecare parte a corpului cu lăcomie. După ce scapă de toate hainele ajunge deasupra mea si ma întoarce, mâinile sale erau așezate pe coapsele mele masadule usor. Gura lui se axase pe spatele meu si il răsfață cum stia mai bine, era o senzatie unică, corpul imi era încordat si deveneam din ce in ce mai nerăbdătoare, prea nerăbdătoare. Mișcările sale bruște ma fac sa tresar, ma apuca de talie si ma lipește de el pana ce gura sa ajunge la urechea mea, ii simteam corpul lipit de al meu, ma mișcăm uniform sub stransoarea sa si gemeam de plăcere.

  -Mă exciti al naibi de rau!

  -Te doresc, nu ma mai pot controla, te doresc acum! spun nerăbdătoare.

  Mă pătrunde încet fara sa slăbească stransoarea si sunete de plăcere se revarsă din gura sa, doar auzul lor ma făceau mai dornică de mai multa placere. A continuat cu mșcări rapide făcute până la terminare si de abia atunci ma eliberat din stransoarea sa, corpul sau era transpirat si obosit, dar satisfăcut. S-a intins in pat si eu am facut la fel. Simțeam cum valuri de căldură se revarsă din mine, eram epuizată si plina de plăcere.
 

 

Silită La CăsătorieWhere stories live. Discover now