𝚗𝚒𝚗𝚎 - 𝙻𝚒𝚣𝚊

1K 52 5
                                    

2021. március 17.-vasárnap

liked by @charles_lecrec, @maxverstappen1, @landonorris and 1

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

liked by @charles_lecrec, @maxverstappen1, @landonorris and 1.099.987 others

@lizaricciardo girl gang💞

Wiev all 522 comment

@landonorris 🦋💫
@lizaricciardo 🤣🤣
@charlottesiine 🤣🤣
@dilarasanlik 🤣🤣

@charles_leclerc ez nem biztos hogy jó ötlet volt😳
@lizaricciardo ne aggódj Lec🤪

@maxverstappen1 egyben kérlek vissza titeket🙏🏼
@lizaricciardo nem lesz gond🤠

@danielricciardo legerősebb❤
@lizaricciardo legügyesebb❤

Az előbbi jelenet egyáltalán nem tudta befolyásolni a további hangulatomat. Sírva hallgattam végig az ausztrál himnuszt és rettenetesen boldog voltam Daniel sikere miatt. Hatalmas mosollyal az arcán állt a dobogó legfelső fokán, de a könnyeket az ő szemeiben is fel lehetett fedezni. Anya annyira sírt az örömtől, hogy alig állt a lábán. Illetve bármennyire is próbálta tartani magát apa az ő szemei is fátyolosak voltak. Ez a feltétel nélküli szeretet, ami a mi családunkat körbe ölel. Ezt mutatja ez a boldogság és büszkeség is plusz Daniel hálája minden támogatásért. 

A díjak átadása után a testvéremmel a sajtóterembe mentünk, hogy letudjuk az interjúkat. Természetesen jól kifaggatták a srácokat. 

-Daniel! Gratulálunk a mai eredményedhez! Látom le sem lehet törölni a mosolyt a fejedről. Milyen volt hazai pályán nyerni?

-Először is köszönöm. Ami az érzéseimet illeti szavakba se tudom foglalni a boldogságom. Tegnap este nagyon aggódtam a futam miatt, mert nem szerettem volna rosszul teljesíteni. De a húgom Liza most is, mint mindig mellettem volt és egy hosszú beszélgetés folyamán megnyugtatott. És lássunk csodát.-nevetett fel-tényleg megcsináltam. A hazai pályáról pedig annyit, hogy alapból versenyezni is fantasztikus érzés. A sok nevemet skandáló rajongó nagyon sok erőt ad egy-egy futam alkalmával.

-Köszönöm!-válaszolta a kérdést feltevő férfi. Szerintem ennél hosszabb és kielégítőbb választ még nem kapott.

-Lando! A következő kérdés hozzád szólna.-a fiú csak bólintott-Gratulálok, nagyot mentél ma. Viszont ahogy látom nem felhőtlen a boldogságod. Ennek mi az oka?-felém pillantott, de én nem néztem rá.

-Köszönöm a gratulációt. Egy nagyon nehéz futam volt a mai és elfáradtam, de annak ellenére, hogy nem látszik nagyon boldog vagyok a pódium miatt.-újból rám nézett és én most sem néztem rá. Ezért egy csalódott bólintás kíséretében válaszolt a következő kérdésre. Aha... fáradt.

✨ℂ𝕤𝕒𝕜 𝕞𝕖𝕘 𝕖𝕘𝕪 𝕡𝕖𝕣𝕔𝕖𝕥✨ / 𝕃𝕒𝕟𝕕𝕠 ℕ𝕠𝕣𝕚𝕤 𝔽𝔽.Where stories live. Discover now