𝚝𝚑𝚛𝚎𝚎 - 𝙻𝚒𝚣𝚊

1.2K 54 5
                                    

2021. március 14.-csütörtök

liked by @lewishamilton, @danielricciardo, @maxverstappen1 and 798

اوووه! هذه الصورة لا تتبع إرشادات المحتوى الخاصة بنا. لمتابعة النشر، يرجى إزالتها أو تحميل صورة أخرى.

liked by @lewishamilton, @danielricciardo, @maxverstappen1 and 798.526 others

@lizaricciardo 🦁 style

wiev all 240 comments:

@danielricciardo ja hogy ezért voltál olyan sokáig a fürdőben😂
@lizaricciardo leheeet😬

@lewishamilton oké következőben az én hajamat is befonod🦁
@lizaricciardo rendben Lew🦁❤

@carlossainz hermana🤩
@lizaricciardo hermano👀

Valamikor hajnal 4 körül jutottam el odáig, hogy lefeküdjek aludni. Először minden pilótát valami biztos helyre fektettem, hogy lehetőleg ne törjék össze magukat, amikor holnap másnaposan felkelnek. Nekem már csak a kanapé végem jutott hely, aminek nagyobb részét az addigra már alvó Lando birtokolta. 

Reggel arra ébredtem, hogy kipirította a szememet a nap vakító sugara. Ezért első utam a sötétítő függönyhöz vezetett. Apró termetemnek hála megszenvedtem behúzásával, de sikeresen behúztam, hogy a többiek nyugodtan aludhassanak. Ezt követően a konyhába mentem és elkészítettem a napindító kávémat. Az órán pedig észrevettem, hogy 8 óra van. Leültem az egyik bárszékre és nyugodtan elfogyasztottam a frissítő italt. Gyorsan el is mosogattam a poharat, majd ahogy visszafordultam majdnem infarktust kaptam.

-Jézusom!-sikítottam fel.

-Nem akartak megijeszteni-nevetett ki az előttem álló fiú.

-Jó reggelt Norris!-biccentettem.

-Neked is Ricciardo!-kacsintott rám, amire csak egy szemforgatást kapott válaszul.

-Gyorsan dobok össze egy kis rántottát, mert tuti éhes lesz mindenki amikor felkelnek.-és egyből a tűzhely felé fordultam.

-Segítsek?-kérdezte Lando, amint meglátta, hogy nem érem el a polcon lévő serpenyőt.

-Megoldom.-nyújtóztam tovább. Majd annyit éreztem, hogy megfogja a derekam és egy egyszerű mozdulattal elemel az útból. Ő persze simán levette a polcról.

-Nagyon szívesen.- nevetett ki újra a fiú.

-Köszönöm.

Ezután nem beszélgettünk és a csend közepette elkészítettem nekik a reggeli. Megterítettem és kikészítettem a fiúknak fájdalom csillapítót. Ittak rendesen hiszen a Forma 1 mellett nincs erre lehetőségük csak, ha a dobogóra állnak.

-Kaja az asztalon, nekem mennem kell.-indultam az ajtó felé.

-Nem várod meg amíg felkelnek a többiek?

-Nem, egy csomó dolgom van otthon.-nyitottam ki az ajtót- Ja és Norris! Ha Daniel felkelt mondd meg neki, hogy igyekezzen haza.-erre csak bólintott.

-Remélem hamarosan találkozunk.-mosolygott rám.

-Hétvégén biztos.-visszamosolyogtam és ki is léptem az ajtón.

Gyorsabban hazaértem, mint gondoltam és egyből neki is láttam a mosásnak, hogy tudjunk mit magunkkal vinni a következő versenyhelyszínre. Együtt élünk a bátyámmal itt Melbourneben, de keveset vagyunk itthon a folytonos utazások miatt. Miután bedobtam a mosást a konyhába indultam, hogy készítsek valami ételt az éhenkórász bátyámnak. Csak csirkét és rízst készítettem,  hogy  minél hamarabb vissza tudjak térni a takarításhoz illetve, hogy Daniel se szegje meg a diétáját. Valamikor  délután 1 körül ért haza és fejfájásra panaszkodva egyből aludni ment, így újra kettes be maradtam a mosással. Időközben megjelent Dany a nappaliban, hogy ő nagyon éhes és még a gyomra is megkordult. A konyhába ment én pedig utána.

-Na mi az Csipkerózsika felébredtél?-gúnyoltam ki egyből.

-Hahaha, nagyon vicces vagy Dilyla.-második nevem hallatán megforgattam szemeim és indultam volna a fürdőbe.

-Te Lizi, gyere csak vissza!-kiabált utánam.

-Mi nyomja a kicsi szívedet bátyus?-ültem le vele szembe.

-Láttam, hogy Lando, hogyan nézett rád...-itt félbe is szakítottam, mert ma már végig hallgattam ezt egyszer.

-Ácsi... ne is folytasd! Lewis már kioktatott. Miszerint Lando jó srác és adjak neki egy esélyt meg, hogy jót tenne nekem egy kapcsolat főleg Chris után, blah... blah... blah...-forgattam a szemeim- Az Isten szerelmére!  Én csak dolgozni szeretnék és élni! Ne akarjatok mindenkivel összehozni! Meg tudom oldani egyedül is. Ráadásul egy napja ismerem.-nevettem fel hitetlenül.

-Nyugi L! Csak azt akartam mondani, hogy ő az, akitől tényleg nem féltenélek és valóban egy ilyen srácra lenne szükséged. DE! Nem akartam semmit sem rád erőltetni, sőt addig örülök, amíg az ártatlan kis húgocskám vagy...

-Oksi Daniel itt az ideje befejezni ezt a beszélgetést.-majd otthagytam, mert egyre nnagyobb hülyeségeket kezdett összehordani.

Utáltam ezt a témát és az összes szerelmi életemmel foglalkozó dolgot és pletykát. Fél éve ért véget a legutolsó kapcsolatom a volt barátommal Chrisszel. Aljas szemét egy srác volt, csak Daniel és a hírnevünk miatt volt velem és még meg is csalt. Persze ennek az oka az volt, hogy én nem ugrottam egyből az ágyába.

-Elmentem fürdeni!-kiáltottam Danielnek.

Melegítőmet ledobva álltam be a zuhany alá és átmostam a testem minden porcikáját. Hajat is kénytelen voltam mosni, hogy kimossam belőle az alkohol állott szagát. A hajszárítást követően be is fontam azt. A telefonom csipogására lettem figyelmes: @landonorris követni kezdett. Majd ezt egy újabb csipogás követte, miszerint új instagram üzenetem érkezett. Gyorsan visszakövettem Landot és megnyitottam üzenetét

@landonorris - @lizaricciardo 23:27

@landonorris

Szia Ricciardo!

@lizaricciardo

Hali Norris!

@landonorris

Itt maradt a pulcsid Carlosnál, elhoztam.

Holnap visszaadom, ha jössz a szabad edzésre.

@lizaricciardo

Köszi Norris!

Holnap átveszem.

Jó éjt!

@landonorris

Jó éjszakát!

Ezután átszaladtam Daniel szobájába.

-Dany! Aludj jól!-öleltem át a fekvő bátyámat.

-Jó éjt húgi!-adott puszit a homlokomra.

Visszaérve a szobámba Lando üzenete járt a fejembe, hogy miért vitte magával ahelyett, hogy Carlosnál hagyta volna. Viszont a 4 óra alvás után gyorsan elnyomott az álom, így időm sem volt ezen kattogni.

Sziasztok! Itt a mai rész is, remélem ez is elnyeri a tetszéseteket.

Sok puszi, Dorka♡

✨ℂ𝕤𝕒𝕜 𝕞𝕖𝕘 𝕖𝕘𝕪 𝕡𝕖𝕣𝕔𝕖𝕥✨ / 𝕃𝕒𝕟𝕕𝕠 ℕ𝕠𝕣𝕚𝕤 𝔽𝔽.حيث تعيش القصص. اكتشف الآن