𝚘𝚗𝚎 - 𝙻𝚒𝚣𝚊

1.8K 65 2
                                    

2021. március 13.-szerda

liked by @danielricciardo, @maxverstappen1, @estebanocon and 890

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

liked by @danielricciardo, @maxverstappen1, @estebanocon and 890.867 others

A nevem Elizabeth Dilyla Ricciardo, én vagyok Daniel Ricciardo húga, fotósa és egyben sajtósa. Igen-igen annak a Daniel Ricciardonak a húga, akire gondolsz, annak a nagyra nőtt óvodásnak a húga, aki minden hétvégén 320 km/h-val száguldó autóval veszi be a kanyarokat és immár a 2021-es szezonban a McLaren csapatánál pilóta. Amióta az eszemet tudom csak az autóban látom Danyt és mellette állok akár mekkora hülyeséget is talál ki. 21 éves vagyok és elég sok mindent tudhatok magam mögött, van több sikeres nyelvvizsgám, sikeres érettségim és fényképésznek tanultam. Igen 11 év van közöttünk Daniellel, de ettől ilyen szoros a kapcsolatunk. Tényleg mindent megbeszélünk és soha sem hazudunk egymásnak. A bátyám egy fantasztikus fickó a legjobb barátom, a lelkitársam és az az ember, akire felnézek egyben. Most, hogy befejeztem tanulmányaim teljesen Daniel mellett vagyok és kísérem mindenhová. Ma van március 13-a és ezen a hétvegén kezdődik a 2021-es szezon a hazai futamon, Melbourben. Ilyenkor a szokásosnál is nagyobb a nyomás, de Dany rettenetesen élveze hogy többnél több ausztrál szurkoló skandálja a nevét és erre a futamra természetesen a szülienk is kijönnek szurkolni.

Mint mondtam mindenhová kísérem a bátyám, ez most sincs másképp. Épp a McLaren szezon nyitó vacsoráján ülünk és várjuk, hogy mindenki megérkezzen. A balomon ül Daniel, a jobbomon pedig egy szerelő. A velem szemben lévő hely még üres, azt hiszem az a másik McLaren pilóta helye, de őt még nem ismerem. Annak ellenére, hogy évek óta járok Dany versenyeire nem ismerek sok mindenkit. Pár pilótát ismerek csak például Lewis Hamiltont, aki szinte a második bátyjám, Max Verstappent és Esteban Ocont, akik a testvérem volt csapattársai, illetve Carlos Sainzt.

A gondolataimból Daniel harsány nevetésére figyeltem fel, amitől minden egyéb gondolat nélkül nekem is mosolyra húzodott a szám.

-Minden oké hugi?-hajolt a fülemhez Dany.

-Igen, csak elgondolkodtam. Kire várunk még?-biccentettem a velem szemben lévő üres helyre.

-Landora, ő a csapattársam.-nevetett fel tudatlanságomon.

-Jól van na... honnan kellett volna tudnom?-kérdeztem nevetve.

-Csupán 10 perce beszélünk arról, hogy megint késik.-nevetett újra Daniel.

-Oupsz...-húztam el a szám.

-Oupsz bizony, tudom hogy új környezet, de figyelj mert sok fontos dolgot hallhatunk ma.

Majd ahogy befejezte a mondatát egy mosolygós srác állt meg előttünk, bizonyára ő Lando. Nevetve köszöntötték a többiek, majd rám szegezte tekintetét, hisz nem ismertük egymást. Amint ezt Daniel meglátta egyből felkiáltott.

-Na neeem, Lando eszedbe se jusson-sikított fel Dany én pedig egy elég érdekes pillantást vetettem rá- ő a húgom!

Lando homlokát ráncolva nézett a férfira.

-Lando Norris-nyújtotta felém a tenyerét.

-Liza Ricciardo-fogtam meg a kezét, amiben szinte elveszett az apró tenyerem.

-Jó, jó, oké elengedhetitek egymás kezét.-szólt egyből a testvérem.

-Jóságos ég!-sóhajtottunk egyszerre Landoval.

-Daniel, drága bátyám-néztem rá jelentőségteljesen- te is tudod, hogy azért vagyok itt, hogy neked segítsek és a munkámat végezzem. Nem pasizni jöttem vagy ilyesmi.-forgattam a szemeim.

Sziasztok! Ez itt az új könyvem első/bevezető része. Hamarosan innen folytatom.

Sok puszi, Dorka ♡

✨ℂ𝕤𝕒𝕜 𝕞𝕖𝕘 𝕖𝕘𝕪 𝕡𝕖𝕣𝕔𝕖𝕥✨ / 𝕃𝕒𝕟𝕕𝕠 ℕ𝕠𝕣𝕚𝕤 𝔽𝔽.Where stories live. Discover now