5.rész

294 8 1
                                    

Mihelyst megfordult, óriási mosoly ült ki arcára!Csak úgy bámult ránk és nem értettem miért..Egyszercsak énis nagyot néztem előre amitől felnevetett..Malfoy keze a vállamon pihent átkarolva a hátam! Hirtelen azt se tudtam,hogy mihez kezdjek így leültem a fotelre.. Agyalni kezdtem,hogy hogyan is valósítsam meg a tervet estére..Kedves volt Dracotól,hogy ennyire féltett és szerintem nem is hiába!Mindig is tudtam,hogy úriember csak nem velem szembe,na ez most hatalmasat fordult..Mire feleszméltem gondolataimból Draco és Narcissa sehol nem voltak..Épp keresni kezdtem volna őket mikor Cissa nagy nevetve ugrándozott le a lépcsők tetejéről..Draco lassú léptekkel követte anyját és nézte nehogy leguruljon boldogságába!
-Aranyom éhesek vagytok?-fordult Draco fele aki csak bólintott igennel vette le magát a kisebb fotelbe..
Narcissa mint egy konyhatündér repült,hogy hozzon valami harapni valót..Dracora tapadt a szemem,épp a haját igazította rendben és nem mondom,hogy nem volt lélegzetelállító.. Eléggé elmerültem egy közös jövő gondolatába ami nem is hangzott rosszul.. Nevetés törte meg a csendet..
-Te tényleg ilyeneken agyalsz?-nevetett Malfoy..
-Te meg miről beszélsz?-elszégyeltem magam mert gondoltam,hogy baszki belemászott a gondolataimba így mindent elsősorból hallhat..
-Elég mozgalmas jövő után gondolkozol..de nem hallatszik rossznak..-elhelyeszkedett jobban a fotelbe..
-Mássz ki a fejemből-utasítottam ő meg csak nevetett..
-Nem tudom hol van anyám,hogy jobb legyen a helyzet-idegesítően mosolygott amitől,ha előszökött volna az a gondolat nagyot égtem volna!
-Héé itt vagyok!-fordult be Cissa és egy teli élelemmel való tárcát tett le az asztalra,azzal fordult is vissza..Enni kezdtem Malfoy szintén..nem tudtam,hogy kimászott e a fejemből így teszteltem..
"Ma akkoris elszökök innen..csak feküdjenek le..Nem sodorom veszélybe őket is... amúgyis a találkozó helyre nem talál rá még Harry sem"
-Nem hinném,hogy ott leszel-jegyzete meg a szöke..
-Mit mondtam,hogy mássz ki a fejemből!
-Ha kimászok akkor megszöktél volna!
-Ez csak egy teszt volt Malfoy! De jól elhitted!-nevettem mire idegesen felémjött majd fölémtornyosult..
-Azt hiszed vicces,hogy pont karácsonykor nyírasd ki magad!-mondta ekkor lecsaptam ajkaira,de én sem tudtam miért,csak hiányzott már..Kb 1 percig lehettünk összeakaszkodva míg levegő hiánya miatt szétváltak ajkaink,de kb fél perc sem lehetett miután újra egymáshoz kaptunk! Leült lassan én meg rámásztam!
Cissa nagyon halkan lépkedett be majd miután látott halkan lépkedett visszafele..Tudta,hogy milyen ha a szülő rajtakapja a gyerekeket csókolózás közben..Egy hangos nevetés vett ki Malfoy öléből ..vajon ki lehetett?
-Ti most kom?-nevetett fel Harry,Ginny csak mosolygott mellette!
Mindketten megijedtünk először aztán én kicsit elszégyeltem magam ő meg lehajtott fejjel nevetett!Meglöktem,hogy hagyja már abba,majd beinvitáltam őket!
-Nektek látom nagyban telik a karácsony-jegyezte meg Ginny!
-Jobban mondva páratlanul-javította ki Malfoy!Nem tudtam nem elmosolyodni..
-Na és mi járatban?-kérdeztem gyorsan,hogy tereljem a dolgokat..Ginny Harryre mosolygott majd belekezdtek egymás szavába vágva amiből csak annyi esett le,hogy:
-Harry apa lessz-mondta és megölelte Harryt!Harry mosolyogva bólintott én meg eszeveszett módjára ujjongani kezdtem Ginnyvel együtt..
-Lányok!-mondta Malfoy és leültette Harryt!-Mindennek csak örülni tudnak mi?
-Jah-nevetett mellette!
Ginnyvel kimentünk az udvarra sétálni,hisz azért az sem volt valami kicsi!
-Na és mi történt köztetek?-érdeklödőtt Harry!
-Semmi!-vágta rá a szőke..
-Hát nem úgy láttam,mintha semmi nem történt volna köztetek..-mondta Harry és megveregette a fiú vállát..
________________________________
-Szóval te és Malfoy?-kérdezett Ginny!
-Ne poénkodj, még annak is rossz!
-De valamit érzel iránta?
-Eléggé lélegzetelállító tud lenni,meg az illata valami csodálatos, szépek a szemei meg...-ábrándoztam
-Tehát szerelmes vagy belé..-mondta Ginns én meg elpirultam!
-Jó lenne,ha engem is kölcsönösen szeretne-hajtottam le a fejem..
________________________________
-Naés mit érzel iránta?-kérdezte Harry
-Nem tudom,de nála tökéletesebb lányt még nem teremtett a világ!-mondta..
-Tehát jó,hogy ide küldtem!-nevetett Harry Malfoy pedig rosszalló pillantást vetett!
-Jól van Potter elég lesz!
Harry nem tudta befejezni a mosolyát.. Visszamentünk a házba és leültünk a fiúkkal szembe..
-Naés hogy telik eddig a karácsony?-kérdeztem mire Harry egy óriásit mosolygott!Vettem a lapot így elhalkultam,majd bő csendes 5 perc után Harry felállt és Ginnyvel megindultak az ajtó felé! Kikisértük őket mint jó vendéglátók de miket is beszélek nem is vártuk őket!
-Csak osztán ne olyan hevesen!-nevetett Ginny én meg jött,hogy levegyem a lábáról!
Visszamentünk a nappaliba,ahol Cissa várt..
-kik voltak itt?-kérdezte
-Harry és Ginny-mondta Malfoy és rám nézett! Nem mondtam,hogy nem folytattam volna de nem Narcissa előtt!Visszaültünk néma csend kíséretében és megint azon gondolkodtam,hogy hogy alakítsam az estét! Elmondanám,hogy szeretem de akkor mit mondana? Elrontaná ami most van köztünk!
-Majd később beszélhetünk?-érdeklödtem
-Persze, bármikor..-mondta!
Felmentem és kabátot majd cipőt húztam azután,egy sál és sapka kíséretében elindultam,az ajtó felé! Kilopakodtam a kúriából majd az udvart elhagyva futni kezdtem! Sikerült! Megszöktem Malfoyéktól!Nagyobb szándékom nem volt csak az,hogy ajándékot vegyek nekik!
Bementem a boltba és válógatni kezdtem! Csokit,édességet vettem majd megakadt a szemem egy nyakláncon vörös borostyánkővel a közepén! Azzonal fizettem érte,majd visszalopakodtam! Úgy láttam senki nem hiányolt szóval csendben felmentem a szobámba! Már ujjongani kezdtem volna,hogy sikerült mikor Draco lépett elő az ágyam mellől!
-Nahát hol járt Ms.Granger?-kérdezte!
-Sehol,csak sétáltam!-mondtam!
-És mit tartalmaz a táska?
-A cuccaim amihez nincs közöd!
-Beszélni akartál velem! Itt vagyok!
-Draco én csak magunkról akartam beszélni!Nem tagadhatjuk le,hogy valami történik és...meg kell beszélnünk..-Malfoy arcán hatalmas remény ült ki!
-Igen,ilyesmit énis észrevettem..-mondta és tenyerét a nyakára simitotta!-De engem nem zavar,hogy ez a valami itt köt össze minket!-lépett  közelebb pár lépést! Elvörösödtem mint egy paradicsom és csak vártam,hogy mondja amit szeretne!
-Én-é--csendre intett amitől el is hallgattam!
-Igen,Granger! Énis szeretlek!-mondta! Tehát halotta a gondolatom!
Megfogott és magához rántva ismét az összeéréshez kezdtek ajkaink! Csak néztük egymást és lélegeztük be a másik illatát ami nem kicsit volt jó!
Eltávolodtam tőle ő meg csak nézett engem majd a földet!Csendben elhagytam a szobát és lementem Cissához! Franc! A táskám fennmaradt! Őrült módjára futtam érte! Mikor felértem Draco az ágyon ült! A kezében ott volt a nyaklánc!Nem voltam mérges rá,hogy megnézte! Csak biztonságban akar tudni ami jól esik,de amit mondott az már nem..
-Tehát van valaki más-hajtotta le a fejét és magát okolta!-Mi a francért mondtad,hogy szeretsz és jövőt terveztél ha más meg ilyet ad neked?!?!-mondta!
-De ezt- én vettem-
-Persze! Neked mi okod lenne?-kérdezte és meg csak könnyezni kezdtem!
-Draco ezt tényleg én vettem ajándéknak!-javítottam a javíthatót!
-Komolyan?-megint remények jelentek meg a szemeiben!
-Te buta,hogy hihetted?-mondtam és könnyek csorogtak le az arcomon,de nem tudom miért,csak ki akartak jönni! Odajött és megölelt!
-Bocsáss meg, hirtelen nem tudtam mit gondoljak,hogy így el volt rejtve az aljába!-mondta és ellökött magától,hogy láthassa az arcom!Én mosollyal jeleztem ,hogy semmi baj..
-Énis félreértettem volna-nyugtattam!
-Hermione Jean Granger,megtisztelsz azzal,hogy a barátnőm leszel?-kérdezte félénken!
-Persze!-megöleltem ő meg elveszítve egyensúlyát földre esett én meg utána! Nevetni kezdtünk ,majd feltápászkodtam felsegítve az ex-mardekárost! Lementünk Cissához,hogy elmondjuk a hírt..

Sziasztok! Itt egy kicsit hosszabb rész! Remélem tetszik!

Malfoy problémák..Where stories live. Discover now