30. Bölüm: Düğüm

31.5K 1.8K 919
                                    

Hoş geldiniz, hiç uzatmadan başlayalım. Keyifli okumalar diliyorum🌸❤️

 Keyifli okumalar diliyorum🌸❤️

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Edit; xmorbidezza 🌞

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Edit; xmorbidezza 🌞

Bölüm şarkısı; The Weeknd,
Call Out My Name.

🗝

Altıncı Flashback

Hale elini ovuşturduktan sonra üzerindeki bordo bluzu düzeltti. Dümdüz inen siyah, kumaş pantolonu ve omuzları parlak taşlarla bezenmiş bluzunda tek bir iz bile yoktu. Ütüsü kusursuzdu. Saçları bile, kalın dalgalarına rağmen toplu ve düzgün bir biçime sahipti. Boynundaki tek taş kolyeye dokunup derin bir nefes aldı. Bu gecenin kusursuz geçmesini istiyordu.

"Asaf." diye seslendi cam kapının önünde telefonla konuşan oğluna doğru. Onu tek seferde duyan oğlu ona doğru döndü ve parmağını kaldırıp bir dakika izin istedi.

Kadın başını salladıktan sonra yemek masasındaki servisleri kontrol etti. Etrafta koşuşturan görevliler her şeyi eksiksiz yapmak için uğraşıyordu. Cihangir sonunda içeri girdi.

"Efendim annem?" dedi onu kolunun altına alıp alnına bir öpücük bırakarak.

"Oğlum ne zaman geliyor çocuklar, nerede kaldılar?"

"Ilgaz ve Devran yola çıkmış. Ayda'da gelmek üzere. Maral'dan henüz haber alamadım ama o da gelir birazdan."

Aynı Cihangir'in dediği gibi oldu her şey. Ayda dakikalar içinde eve ulaşmıştı. Arkasından gelen Ilgaz ve Devran'da fazla geç kalmamıştı. Geriye yalnızca bir kişi kalmıştı.

Bekledikleri kişi, Cihangir'in bugün annesine onu ilk kez sevgilisi olarak tanıştırmak istediği Maral'dı.

Dakikalar birbiri ardına düşerek saatlere dönüşürken muhabbet akışı bir an olsun kesilmemişti. Bu ikisi için de özel bir gün olacakken Maral'ın şu an için ortalıkta görünmemesi Cihangir'in biraz canını sıkmış gibi görünüyordu. Sürekli kolundaki deri kayışlı saati ve cep telefonunu kontrol edip duruyordu.

12:30 SEANSIHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin