16. Bölüm: Hatıraların İzleri

34.1K 2.4K 1.6K
                                    

Bu bölüm çok sevdiğim, hayatıma sihirli bir değnekle dokunan, beni daha da güçlendiren ve sadece kurguma misafir olmakla kalmayıp hayatımın en güzel yerinde benimle olan, gerçek Bahar Öğretmen'e armağanım. Ben ona kalp ve minnet borcumu asla ödeyemeyeceğimi biliyorum ama belki bu şekilde, biraz olsun sevgimi satırlarıma taşıyabilirim.♥️

Bahar öğretmenim, ben bir hikâye yazdım ve bunun cesaretini bile, sizin bana olan güveniniz verdi. Okurlarım oldu, sadece okurlarım değil önce yoldaşlarım, sonra arkadaşlarım oldular. Sizin bundan henüz haberiniz yok ama biliyorum, bir gün olacak. Hayatıma bir peri kızı gibi, ışığınızı saçarak girdiniz. Benim her seçimim sizin sayenizde daha sağlam, adımlarım yere basarken daha güçlü. Bana "Hayallerini takip et. Zaten hayallerinin olduğu yerde mutlu olacaksın." dediğinizde bunu ben bile tahmin edemezdim. Ama ben, şu an en büyük hayallerimden birini takip ediyorum ve sayenizde çok mutluyum. İyi ki siz, teşekkür ederim.♥️🧚🏻‍♀️

Edit; xmorbidezza  ♥️

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Edit; xmorbidezza ♥️

Not; Bu güzel edite de ayrıca bayılıyorum😻

Bölüm şarkısı: Adele,
Million Years Ago.

Keyifli okumalar💃🏻

🗝

Flashback Üç

Karşısındaki kız ellerini yüzüne kapattığında Devin kollarını birbirine bağladı ve burnundan sesli bir nefes verdi. Bir yandan da homurdanıyordu ki, bakışları okul müdürüyle kesişti. Uyaran bakışlarını gördüğünde oturduğu koltuğa iyice gömüldü ve kaşlarını çatarak neredeyse burnuna indirdi.

"Narin?" dedi okul müdürü yumuşak bir sesle. Devin'in sinirleri daha da artarak büyüdü ve homurtusu çoğaldı.

"Kızım anlat hadi ne olduğunu, ağlama artık."

Devin bakışlarını karşısında duran Narin'i hiç görmeyecek şekilde yan tarafa, kapıya çevirdi.

Küçük kız, birkaç kez hıçkırdıktan sonra gözyaşlarının ardından anlatmaya başladı. "Ben... Ben bahçede, Zehra'nın yanında oturuyordum... Yemeğimi yiyecektim... Sonra o geldi."

Narin'in parmağı, titreyerek Devin'i işaret etmişti. Küçük kız, onun olayı eksik ve yanlış anlatacağını zaten bildiği için tıslamaktan başka bir şey yapmadı. Sekiz buçuk yaşındaydı ama sınıf arkadaşı Narin'in 3 yaşında, şımarık bir bebekten farkı yoktu.

12:30 SEANSIHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin