27. Bölüm: Yirmi Bir

31.2K 2.1K 898
                                    

Yeni bölüme hoş geldiniz. Hemen başlayalım, keyifli okumalar🌸♥️

 Hemen başlayalım, keyifli okumalar🌸♥️

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Edit; xmorbidezza

Bölüm şarkısı; Feridun Düzağaç,
Alev Alev.

🗝

Beşinci Flashback

"Hani biz bize olacaktık?" dedi adam bir çocuk gibi. Bu yaşta olmasına rağmen en yakın arkadaşını kıskanıyor gibi göründüğünü tahmin ediyordu. Umurunda değildi, onu burada istemiyordu.

Ayda gözlerini devirdikten sonra kalın çerçeveli, güneş gözlüğünün ardından Ilgaz'a baktı. Üzerindeki plaj elbisesi yüzünden açıkta kalan bacaklarına güneş kremi sürüyordu.

"Ay Ilgaz! Saçmalıyorsun şu an. Bu ne şimdi, Maral gelmesin diye ağlayacaksın utanmasan."

"İstemiyorum." dedi Ilgaz kesin bir dil, kaskatı bir tavırla. "Burası bizim için özel bir yer, bir başkası gelsin istemiyorum."

"Ilgaz!" dedi Ayda sesini yükselterek. Onun bu tavrından hoşlanmıyordu. Temmuz sıcağında kavrulurken bir de kocaman cüsseli, küçük bir çocukla uğraşıyormuş gibi hissediyordu.

"Çocuk gibi davranmaktan vazgeç. Burası bizim için özel evet ama sevdiklerimiz de öyle. Cihangir Maral'ı seviyor. Eğer getirmek isterse, ona hayır diyemeyiz. Hem..."

Genç kadının bakışları gözlüğünün üstünden Ilgaz'ın yüzüne düştü.

"Sen Devran'ı da istemiyorsundur burada eğer böyle düşünüyorsan." dedi kaşlarını kaldırarak.

Ilgaz sinirle elindeki pet bardağı şezlongun yanına, yere bıraktı. "Saçmalama! Devran başka biri mi? Yıllardır yan yanayız, o kardeşim benim."

"Maral da yıllardır bizimle. Üç sene az bir süre değil. İlişkileri başlayalı iki sene olsa da Maral bu ilişkiden önceden de arkadaşımızdı."

"Değildi," diye yanıtladı Ilgaz. Dilini ağzının içinde yuvarladıktan sonra başını iki yana salladı.

"Bizden biri değil. Asla da olmayacak."

Kısa bir süre durdu. Ardından elini kaldırıp işaret parmağını plajın girişine doğrulttu. "Bak göreceksin. Gelmeyecekler. İkna edecek Cihangir'i, gelmesine izin vermeyecek."

Başını dingin bir şekilde dalgalanan denize çevirdi. Bu sırada Devran'da yanlarına dönmüştü. Ayda'nın diğer tarafında kalan şezlonga oturmadan önce kadının omzuna bir öpücük bıraktı. "Devran sırtıma da sürebilir misin?"

12:30 SEANSIHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin