Program

3K 133 5
                                    

Herkese oldukça keyifli bir bölümden merhabalar

Medya : Eva'nın YouTube canlı yayın programında ki söylediği temsili şarkı

Zara Larsson Evaymış gibi düşünelim ;)

Aradan bir hafta geçmiş Çarşamba gününe gelmiştik bu bir hafta içinde anlaşmalar imzalanmış YSL markasının ilk ve tek global elçisi olduğum duyurulmuştu. Bu haber her yerde büyük bir yankı uyandırmıştı. Bir çok tebrik mesajı alsam da o kadar kötü yorum da vardı. Güzel yorumlar ise çoğunlukla yurt dışındandı ama bir o kadardan daha çok Türkiye'den de çok fazla tebrik mesajı almıştım.

'Eva Mı? O Kadın Türk YSL başka birisini bulamadı galiba.'

Herkes beni tabi ki de eleştirebilirdi ama ırkçılık başkaydı bu tarz yorumları görmezden geliyordum, böylesi daha iyiydi.

'Daha Önce Ünlü Bir Takı Markası'nın Global Elçisi olan Eva Hanedanoğlu Şimdi De Dünyaca Ünlü Marka olan YSL'nin Global Marka Elçi Oldu.'

Bu konuda benim açıklamam ise benim mavi kasımpatıları sevdiğimi bilen Anthony'nin gönderdiği çiçekleri paylaşmıştım ek olarak da şirketin adıma yayımladığı makalede

''1 buçuk yıllık süreçte Anthony'yi yakından tanıma fırsatı buldum. Onun yaratıcılığından ve deneyiminden çok şey öğreneceğim. Beraber çalışacağımız için oldukça mutluyum.''

YSL de beni çok sevdiklerini bu iş birliğimizden oldukça çok memnun olduklarını güzel projelere beraber imza atacağımızı belirten bir makale yayımlamıştı.

Gayet iyi bir açıklama yaptığımı düşünüyordum geçen hafta içinde Oğuz ve grubunu hiç şirkette görmemiştim ve hiçbiri de sosyal medyada aktif olmuyordu. Merak etmiyor değildim sadece Açelya geçen gün büyük bir heyecanla beni aramış Emre'nin onu takip etmeye başladığını söylemişti. Bende şimdi katılacağım program için hazırlanıyordum.

                                                                    Eva'nın kombini

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Eva'nın kombini

Her zamanki günlük kombinlerimden birini yaptıktan sonra evden çıktım. Biraz geç kalmış olabilirdim o yüzden az olsa hız yapmam gerekiyordu. Korumalara dün programı haber verdiğim için hızla kapıyı açtıkları ön koltuğa binerek gaza bastım umarım köprü de trafik olmazdı.

55 dakikalık yoldan sonra anca gelebilmiştim kapıdan içeri girdiğim gibi beni bekleyen Tuğçe :

"Tamam fazla geç kalmadın daha canlı yayına 20 dakika var Kaanlar geldi seni bekliyorlar."

Tuğçe'ye 'anladım' anlamında kafamı salladıktan sonra onun yönlendirmesiyle Kaanlar'ın bulduğu odaya girdim

"Kusura bakmayın ufak bir köprü trafiğine kaldım."

EVAWhere stories live. Discover now