Önemli

1.3K 110 14
                                    

Merhaba

Yeni bölüm sanarak gelenler için gerçekten çok özür dilerim ama lütfen, eğer sizin için mini minnacık bir değerim varsa bu duyuruyu okuyun.

Ah, şey aslında nasıl başlasam bilmiyorum ve bu benim için biraz zor. Bunu yapmak bile istemiyorum ama bir açıklama yapmak benim sorumluluğum.

Ben son zamanlarda pek iyi değilim. Birçok konuda ama son birkaç aydır eskisi gibi olamıyorum.

Wattpad'de her zaman neşeli, olumlu ve iyi olan Chantepleure olmaya çalıştım ve umarım bunu başarabilmişimdir. Burası herkesin ve her şeyin mutlu olduğu yer, burası bir kaçış noktası ve ben buraya problemlerimi taşımak istemiyordum ama artık pek bir seçeneğim yok.

Sorunlarım sizin için bir hiç olabilir ve benden daha kötü durumlarda olan insanlar da var. Bu yüzden bunlardan bahsetmeye bile utanıyorum aslında ama açıklama borcum var.

Her neyse daha fazla uzatmayayım.

Son birkaç aydır pek iyi değilim. Kendi kendime çözmeye çalıştım birkaç kişiden destek almak istedim ama başarabildiğimi söyleyemem. Olay buralara gelmese hiç yazmayacaktım ama... Yazıyorum işte.

Nasıl desem, bir çeşit depresyondayım sanırım. Bunalım da diyebiliriz. Elbette her şeyi anlatıp sizi üzmeyeceğim veya içinizi karartmayacağım. Tek söylemek istediğim şu sıralar fazla alınganım, eskisi gibi olmak da yoruyor beni. Ve ben burada hep o iyi ve neşeli Chantepleure olmak istiyorum. Bu yüzden bir süre buralarda olmayacağım, özür dilerim.

Belki yarın bir yeni bölüm atarım belki aylarca bölüm gelmez. Kızmakta haklısınız ama lütfen kızsanız bile buraya yazmayın, ben şu durumumda bunu kaldırabileceğimi sanmıyorum.





Umarım siz iyisinizdir.


Sizi seven Chantepleure buradaydı💙






Princesse Et Chaton 2: Sous La Pleine Lunaحيث تعيش القصص. اكتشف الآن