IKJNU: Deel 2

11.1K 64 3
                                    

Niet om de tekst van dit liedje, maar ik was deze aan het luisteren toen ik dit schreef. Ik vind het gewoon een heerlijk nummer met een heerlijke beat die wel perfect bij dit hoofdstuk past. Dat wilde ik graag even delen.  --------> in de banner 

±±±±±±±±±±±±±±±±±±±±±±±±±±±±±±±±±±±±±±±±±±±±±±±±±±±±±±±±±±

Hij stapt met mij naar binnen en schopt met zijn voet tegen de deur die dicht klapt. Dit keer duwt hij mij gelukkig niet tegen de muur maar strompelen we al kussend naar zijn slaapkamer. Hij zakt op het bed en trekt mij naar zich toe. Ik leg mijn benen aan beide kanten van zijn heupen, waardoor ik op zijn schoot kom te zitten. Hij pakt mij bij mijn nek vast, trekt mijn hoofd dicht tegen de zijne terwijl zijn tong de mijne vind. Zijn duimen glijden onder mijn oren over mijn huid die wel lijkt alsof het in vuur staat. 

Hij breekt zich los van onze kus en neemt de tijd om mijn gezicht in zich op te nemen. We blijven elkaar  even aanstaren en het moment voelt zo intiem, ik wou dat het voor eeuwig duurde. Met zijn hand wrijft hij langs mijn wang naar mijn nek om boven mijn borsten te stoppen. Die op hun beurt staan te springen om bevrijd te worden van de stof van mijn bh.  

Ik pak de onderkant van mijn truitje vast en trek hem in een soepele beweging over mijn armen en hoofd uit. Dan druk ik mijn lippen weer tegen de zijne en ik voel hoe zijn handen naar mijn rug glijden en mijn bh los klippen. Onze tongen vinden elkaar en dansen als het waren om elkaar heen. Zonder de kus te onderbreken trekt hij de bandjes van mijn schouder af en gooit hij hem opzij op de grond.

Hij pakt een van mijn borsten vast en zet zijn mond op mijn tepel. Zijn tong glijd er een rondje over en ik voel hoe ze harder worden in zijn mond. Kreunend druk ik mijzelf stevig tegen hem aan. Een golf van opwinding glijd door mijn heen en stroomt naar elk uiteinde van mijn lichaam. Met zijn vrije hand pakt hij mijn andere borst vast en wrijft met zijn duim over die tepel. Ik maak mij los van zijn kus en laat zacht kreunend mijn hoofd naar achteren vallen. Hij pakt mij bij mijn billen vast en schuift iets naar voren. Ik klem mijn benen stevig om hem heen en dan staat hij weer op. Hij draait zich om en laat mij achter op het bed vallen. Door het gewicht veer ik op en neer op het matras en moet er van giechelen. Dave glimlacht ook maar zijn lach heeft niks met humor te maken. Oh nee, zijn blik zegt 'Ik ga dingen met jou doen die je niet voor mogelijk hield' en ik wacht er verlangend op. Hij trekt zijn shirt uit en ik leun op mijn ellebogen zodat ik iets omhoog kom te zitten. 

Ik kijk naar zijn gespierde buik en lik ongeduldig over mijn lippen. Hij buigt naar voren en sluit mij in met zijn armen. Dan laat hij zijn hoofd zakken en kust mij zachtjes op mijn buik. Ik sluit mijn ogen en geniet van de warmte van zijn lippen. Hij geeft een kusje onder mijn navel en ik span mij een beetje aan. Het voelt kietelig maar ook zo lekker. Met zijn neus wrijft hij over mijn buik en begint mijn broek tegelijk los te knopen. Ik til mijn middel iets voor hem op zodat hij mijn short en string in een keer uit kan trekken. Oh ja... ik had een string aangetrokken voor het geval dat.

Daar lig ik dan poedelnaakt voor een man die ik een paar maanden geleden niet eens kon, die ik een paar weken geleden nog haatte, die mij een paar dagen geleden nog in de war bracht en die nu een paar uur al zoveel lust bij mij opwekt dat ik denk dat ik gek ga worden. De blik in Dave zijn ogen verbergt ook niets van zijn lust gevoelens. Hij kijkt mij verlekkerend aan en zucht alsof hij ook niet snapt hoe we hier beland zijn. Hij pakt mijn voet vast, tilt hem omhoog naar zijn mond en geeft een kusje op de wreef van mijn voet. Met zijn tong trekt hij een lijntje naar mijn kuit en er glijd een rilling over heel mijn lichaam. Wanneer hij bij de binnenkant van mijn dijbeen aan komt bijt hij er zachtjes in. Ik laat mijn hoofd naar achteren zakken en blaas van genot wat lucht uit.  Dan pakt hij mij bij mijn heupen vast en trekt mij ruw naar zich toe zodat ik dichter bij de rand van het bed lig. Mijn benen kunnen nog net gebogen op het bed staan. Hij zakt door zijn knieën en ik voel zijn warm adem aan de binnenkant van mijn been. Hij plaatst een kusje in mijn lies en ik voel een huivering door mijn lichaam gaan. Dan kust hij mij naast het kleinste plekje van mijn lichaam, wat als sinds we voor de eerste keer seks hebben gehad, schreeuwt om aandacht. Hij blijft mij maar plagen met kleine likjes tot ik op een punt kom dat ik bijna uitschreeuw dat hij mij nu moet nemen. Dan voel ik ineens zijn tong en terwijl hij zachtjes rondjes draait voel ik een stroom van genot door mijn lichaam glijden om weer te belanden waar het begon. De spanning begint zich langzaam op te bouwen terwijl hij het tempo op voert. Met zijn wijsvinger wrijft hij onder zijn mond over mijn steeds natter wordende lippen. Ik duw mijn hoofd in het matras en mijn vingers klampen zich stevig vast aan het dekbed. Voorzichtig duwt hij een vinger naar binnen waar hij het ribbelige randje vind die de poort tot het ultieme genot is. Wanneer hij zijn vinger heen en weer begint te beweging kan ik het wel uit gillen. Ik raak in een soort trans en mijn ademhaling begint onregelmatig te raken. Wanneer hij nog een vinger bij mij naar binnen duwt kan ik een harde kreun niet onderdrukken.

RestrictedWhere stories live. Discover now