IKJNU: Deel 1

9K 69 6
                                    

 Had eerst weer het hele hoofdstuk geplaats, maar dat leest weer zo dubbel of niet :S  noujah  dit is iig het missende stukje! 

±±±±±±±±±±±±±±±±±±±±±±±±±±±±±±±±±±±±±±±±±±±±±±±±±±±±±±±±±±±±±±±±±±±±±±±±±±±±±±

‘Ga staan’ beveel ik haar.

Ik pak haar bij haar nek vast en begin gulzig bij het plekje onder haar oor te kussen. Haar kreunen werkt zo lust opwekkend dat ik denk dat ik gek ga worden. Van mij part hoor ik haar alleen nog maar zo kreunen. 

‘Ben je aan de pil?’ hijg ik.

Woest knikt ze ja en dit is mijn teken om mijn slag te slaan. Er is geen twijfel mogelijk meer, ik ga haar zo hard nemen dat ze met knikkende knieën naar huis gaat straks. 
Ik pak haar weer bij haar been en haast automatisch slaat ze haar benen weer om mij heen. Mijn hand glijd tussen haar benen en ik voel dat ze heerlijk nat is. Mijn vinger glijd over haar ingang en ik kan niet geloven dat ze net zo graag wil als ik. Ik trek mijn hand weg en met een stoot duw ik mijzelf in een keer bij haar naar binnen. Ze voelt zo heerlijk strak dat ik met mijn voorhoofd tegen haar schouder aan duw en mijzelf moet beheersen om niet meteen klaar te komen. Haar kreunen helpt ook niet echt mee, wat zo lekker mijn oren klinkt.

‘Ja’ kreunt ze en duwt haar borsten naar voren. Langzaam duw ik mijn heupen naar voren en naar achter. Het gevoel van haar strakke wanden om mij heen, maakt mij gek. Ik bijt op mijn onderlip en probeer mijn ademhaling onder controle te houden. Ze begint haar heupen met mij te bewegen en langzaam voer ik het tempo op.

‘Harder’

Haar stem klinkt zo geil dat ik niks anders kan doen dan het haar te geven. Onze lichamen bonken tegen de muur en als ik haar nu nog harder stoot ben ik bang dat we er doorheen gaan breken. Hevig kreunend laat ze haar hoofd op mijn schouder rusten en begint in mijn schouder te bijten. Haar nagels scherpen zich aan mijn rug. Zweet druppeltjes glijden langzaam van haar lichaam af.

‘Oh Dave’ kreunt ze harder.

En voor 1 seconden zou ik willen dat ik mijn naam nooit meer op een andere toon uit haar mond zou horen komen. Ik pak haar achter bij haar nek vast en zover het kon duw ik haar nog harder aan. Ergens binnen voel ik dat ik het niet meer lang vol ga houden. Nog een paar harde stoten en dan voel ik het exploderen. Mijn hart neemt een haast onmenselijk ritme aan terwijl ik langzaam stop met bewegen. Ik voel hoe Anne ook moeite heeft om haar ademhaling onder controle te krijgen. Haar adem voelt warm in mijn nek en ik pak haar stevig vast zodat ze niet naar beneden zakt. 

Enkele seconden gaan voorbij en we lijken samen te genieten van deze omhelzing. Haar handen hangen slap over mijn schouders heen en haar hoofd rust tegen de mijne. Wanneer ze haar hoofd op tilt kijken we elkaar aan. Alsof er een deurtje opengaat schieten er allemaal gedachten door mijn hoofd. De tijdelijke roes waarin wij beide zaten lijkt langzaam uit te doven, ik zie het in haar ogen. De lust maakt langzaam plaats voor verwarring en dan in iets wat ik denk dat schaamte is. Ze laat zich zakken en ik vraag mij af of ik iets tegen haar moet zeggen. Ik weet niet eens wat!

Voor ik er langer over hoef na te denken, pakt ze woest haar ondergoed van de grond en vliegt haast de deur uit.

Shit…

 

RestrictedWhere stories live. Discover now