IKJBU: Deel 1

8.8K 83 1
                                    

Hij kijkt mij diep in mijn ogen aan en pakt mijn hand vast. 'Kom mee' zegt hij en trekt mij mee richting de gang. Vervolgens mee de trap op en dan eindigen we bij een deur. Hij opent de deur en ik zie dat we in een logeer kamer staan. Hij had mij wel eens verteld dat hij hier logeerde vlak voordat hij naar ons appartement verhuist was. Hij duwt mij verder de kamer in en draait de deur op slot. Ik hoef niet te vragen wat hij van plan is...

'Je snapt toch zeker wel dat je mij niet de hele avond kan lopen opgeilen en er mee weg kan komen hè, dus ik stel voor dat je nu heel snel je broek uittrekt voordat ik hem van je af scheur'

Ik houd mijn handen omhoog als wijze van overgave en loop langzaam naar achteren. Dave volgt mij verder de kamer in en begint de knoopjes van zijn overhemd één voor één los te knopen. Mijn hormonen applaudisseren zodra zijn gespierde buik in beeld komt. Soms kan ik gewoon niet geloven dat ik daar elk moment van de dag aan mag zitten. 

Als hij vlak voor mij staat voel ik weer die kriebel in mijn onderbuik. Een kriebel die langzaam in een tinteling overgaat en haast door heel mijn lichaam explodeert als hij mijn gezicht vastpakt en zijn lippen tegen de mijne duwt. 

Zijn handen glijden naar mijn billen en trekken mij stevig tegen hem aan. 'Je maakt mij echt gek' kreunt hij in mijn mond en zoals alleen hij dat kan laat hij mij alles om ons heen vergeten. Alles wat telt zijn hij en ik op dit moment. Mijn handen glijden naar zijn nek en ik trek mijzelf dichter tegen hem aan. Zijn tong vindt de mijne en wij zoenen elkaar zo gretig dat het lijkt alsof we elkaar proberen op te eten. 

Dan breekt hij zich uit onze omhelzing los. Voordat ik kan protesteren duwt hij mij ruw van zich af en ik slaak een gil als ik achterover val. Ik had niet gezien dat we voor het bed waren komen te staan en als ik op mijn armen steun en iets omhoog kom zie ik dat hij zijn broek aan het losknopen is. Hij maakt een hand los en wijst naar mijn kruis. 'Uit NU!' zegt hij streng. Ik lik gulzig over mijn lippen wanneer ik hem precies geef wat hij wil. 

Ik maak mijn knoopjes los, schop ondertussen mijn schoenen uit en duw mijn broek iets over mijn heupen heen. Dave stapt naar voren pakt de randen aan beide kant vast en rukt hem in een keer van mijn lichaam af. Ik voel de koelte van de kamer op mijn huid, maar van binnen begint zich een hitte te vormen die al snel maakt dat ik er geen last van heb. 

Als ik rechtop kom zitten staat hij voor mij en ik kijk hem wellustig aan. Met één hand pakt hij de zijkant van mijn hoofd vast en laat zijn duim op mijn mond rusten. Dan duwt hij tegen mijn lippen zodat ik mijn mond open en hij hem zachtjes naar binnen kan duwen. Ik laat mijn tong over zijn duim glijden en begin er langzaam met trekkende bewegingen aan te zuigen. Hij doet zijn ogen dicht en bijt hongerig op zijn onderlip. Een kreun van genot ontsnapt er uit hem en ik voel hem iets verstijven onder mijn handen, die op zijn heupen rustte. Ik wrijf naar de randen van zijn open geknopen broek en trek hem naar beneden. 

Hij beweegt zijn duim in mijn mond en er klinkt een ploppend geluid zodra hij hem er uit trekt. Ik kijk hem met een schuine glimlach aan en laat mijn handen weer op zijn heupen rusten. Ik lik verlangend over mijn lippen terwijl zijn penis geen ruimte voor twijfel over laat. Die verlangt ernaar om aangeraakt te worden. Klinkt het erg cliché als ik vind dat hij perfect gevormd is? Nogal hè, maar het kan mij niks schelen. Ik voel mij ook een wandelende cliché als ik bij hem in de buurt ben.

Hoe meer hij mij irriteert hoe meer ik naar hem verlang. Net als nu. Eigenlijk ben ik nog steeds boos op hem, maar ik kan aan niks anders meer denken dan zijn lichaam tegen de mijne te voelen en dat is ook precies wat er gaat gebeuren. Alle gedachten van mensen die ons kunnen horen of kunnen betrappen druk ik naar de achtergrond.

Ik buig naar voren en lik met het puntje van mijn tong over zijn topje heen. Zijn hand glijd over mijn hoofd heen richting de achterkant en hij pakt stevig mijn haar vast. Op mijn beurt pak ik zijn steeds stijver worden lichaamsdeel vast en knijp er zachtjes in. Ik voel het kloppen onder mijn hand en zak naar voren om hem in mijn mond te nemen. Zijn hand rust nog steeds op mijn hoofd terwijl hij het ritme bepaald waarmee ik op en neer beweeg. Ik hoor hem kreunen terwijl ik hem bewerk met mijn mond en begin voorzichtig rondjes te draaien met mijn tong. Na een paar minuten trekt hij mij van zich af en ik kijk hem verlangend aan terwijl ik mijn lippen af lik.

‘Godver’ kreunt hij hard. ‘Ga op je knieën zitten en hou je aan de rand van het bed vast' zegt hij en stapt uit zijn broek, die nog op zijn enkels hing. Ik stap nog maar net op het bed als ik hem al achter mij voel komen en mij tegen zich aan voel trekken. Zijn handen glijden via mijn buik onder mijn truitje en eindigen bij mijn bh. Ik duw mijn hoofd naar achteren en voel zijn lippen tegen mijn wang aandrukken. De lichte stoppeltjes van zijn kin schuren over mijn huid en zijn luchtje dringt in mijn neus. Het luchtje die ik de afgelopen weken geïmpregneerd heb in mijn hersenen. Ik duw mijn hoofd iets verder opzij en voel zijn lippen nu tegen de mijne waardoor zijn hete adem met de mijne mixt.

‘Ik heb zo’n zin in je’ zeg ik raspend.

Zijn handen glijden daarop onder mijn bh en hij knijpt hard in mijn tepels. Ik slaak een kreun van genot en duw mijn kont naar achteren waardoor ik zijn penis tegen mijn billen aan voel drukken.

‘Is dat zo?’ zegt hij tegen mijn lippen aan en bijt zachtjes in mijn onderlip. ‘Laat mij dat eens voelen dan’. Met één hand glijd hij via mijn buik naar beneden en ik voel hem tussen mijn benen verdwijnen. Zodra zijn vingers mijn meest intieme plekje bereiken verlaat er een kleine kreun zijn mond. ‘Fuck, wat ben je nat’. Zijn borst drukt tegen mijn rug en ik voel zijn adem versnellen. ‘Ik kan niet meer wachten An, ik moet je nu hebben’

Ik doe zoals hij eerder opdroeg en houd de rand van het bed vast waardoor ik nu voorover gebukt voor hem zit. Ik duw mijn billen iets naar achter en kijk hem over mijn schouder aan. Hij pakt mij ruw bij mijn heupen vast en positioneert mij zodat ik op de juiste hoogte voor hem zit. Dan pakt hij zichzelf vast en wrijft met het topje van zijn penis tegen mijn opening. Dan, voor ik nog maar iets kan denken duwt hij zichzelf naar binnen en ik kreun van genot. Al kwam er een hele fanfare voorbij, het kan mij nu helemaal niet meer schelen wie mij ziet, hoort of wat dan ook. Ik doe absoluut geen moeite om mijn stem te dempen en dit lijkt hem alleen maar meer aan te sporen want hij begint langzaam heen en weer te bewegen.

We vinden een ritme en het bed kraakt onder ons. Zonder religieuze doeleinden prijs ik de heer en heel geleidelijk zak ik in een roes waarin alles om mij heen verdwijnt. Dave buigt weer naar voren en bijt zachtjes in mijn nek. Zijn heupen blijven al die tijd ritmisch op en neer bewegen.

Ik had niet gemerkt dat zijn hand weer tussen mijn benen was gegleden maar zodra ik zijn vingers daar voel word mijn genot op het hoogste volume gezet en voel ik al mijn zintuigen naar het midden van mijn lichaam richten. Hijgend bijt ik op mijn lip terwijl ik hem in mij en op mij voel bewegen.

Zijn lippen rusten nog steeds bij mijn nek en zijn neus duwt tegen de achterkant van mijn oor aan. Hoe is het mogelijk om zoveel lust voor één persoon te voelen? Het kan toch niet gezond zijn om constant in een staat van opwinding te zijn? Dan ineens voel ik mijn gedachten vervagen.

Duizend kleine tintelingen verzamelen zich tussen mijn benen en ontploffen in een bom van extase. Schokkend kom ik tot een hoogte punt en zak uitgeput voorover op mijn armen. Doordat hij nog in mij beweegt glijd ik nog heerlijk mee op de stroom van mijn orgasme en voel mijn ziel langzaam weer tot mijn lichaam terug keren. Niet lang daarna volgt Dave mijn voorbeeld en laat zich voor over vallen. Even blijven we zo samen hangen op de rand van het bed.

‘Waarom was ik ook al weer boos?’

                                       

RestrictedWhere stories live. Discover now