14. Kapitola

1 0 0
                                    

Mark Clarkson

,, Vždy som chcel byť členom jednotiek NAVY SEALS a zažívať tak akcie, ktoré zažívajú oni. Vždy som obdivoval ako spolu držia a aj keď padne niekto z nich tak sa schádzajú členovia z iných teamov SEALS aj s rodinami aby podporili tak rodinu padlého kolegu. Snažil som sa dostať ku SEALS, ale ani raz som nezvládol náročné fyzické testy. Takže je to už len môj sen a navždy zostane. No aj keď sa mi nepodarilo dostať sa k SEALS tak aj napriek tomu som u námornej pechoty, ktorá spadá pod námorníctvo. No zároveň obdivujem chalanov od SEALS za ich obetavosť, bratstvo."

Keď som sa vrátil znova do reality tak som videl ako sa schádzajú záchranné teamy, ktoré sú tu kvôli záchrane a vyslobodení Rollinsovej z rúk teroristov. Potom som si všimol, že zo stanu vyšiel aj generál Howard a zakričal na nás aby sme prišli na nástup. Všetci sme sa postavili do dvojradu. Nakoniec sa pred nás postavil generál Howard a operačný dôstojník Blackbern.

,, Vojaci ako už iste všetci viete je tu ďalší team a tak som sa po dohode s operačným dôstojníkom rozhodol, že teamy budú mať názov Bravo a Alfa."

,, A teraz ešte jedna vec teamu Alfa bude veliť kapitánka Harprová a teamu Bravo bude veliť nadporučík Davis."

,, Áno pane!" zakričali sme všetci.

,, Pán generál a ako budeme vedieť, kto do akého teamu patrí?" opýtal sa Steve.

,, Do teamu Alfa sú zaradení nasledovní vojaci: Perry, Garcia, Backerová, Spenser a do teamu Bravo: Rossová, Nelson, Grayová, Cooprová." oznámil generál.

,, A obidvom teamom je nadriadený operačný dôstojník Blackbern."

Potom ako sme si vypočuli ako boli zložené teamy, ich pomenovanie, veliteľov, ktorý im budú veliť dostali sme rozchod a všetci sme sa tešili na obed lebo už sme boli hladní ako vlci. Pri obede každý rozoberal zloženie teamov a hlavne veliteľov. No jediný ja som bol ticho a nestaral som sa. Tým, že to rozoberali už nič nezmenia a nezískajú a tí, ktorí sú zaradení do týchto teamov to vôbec neriešia a sú spokojní. Jediné obavy som mal z toho, že Jassmine neustráži Steva a on bude zase konať na vlastnú päsť. Každý vie ako Steve miluje Rollinsovú a pre ňu urobí všetko na svete. Keď však prišiel ku nám aj druhý team, ktorý prišiel z USA tak okamžite som spoznal moju priateľku Victoriu Rossovú, ktorá je zdravotníčka u U.S. AIR FORCE. Keď som ju videl tak mal som o ňu veľký strach lebo som vedel aká je nebezpečná situácia v teréne. Samozrejme som nevedel ani to do akého teamu ju pridelili. Potom som videl ako prišiel veliteľ teamu Bravo Adam Davis a zvolal svojich ľudí a keď som videl, že tam ide aj Victoria tak som mal radosť lebo s Adamom som kamarát a preto keď príde znova tak sa s ním porozprávam a poprosím ho aby dal na Victoriu pozor. Potom vyšiel zo stanu Adam a ja som išiel za ním.

,, Ahoj Adam."
,, Ahoj Mark."
,, Môžem ťa o niečo poprosiť?"
,, Samozrejme."
,, Dáš pozor na Victoriu?"
,, Jasné, že dám na ňu pozor tak ako aj na ostatných z teamu."
,, Ďakujem."
,, Nemáš za čo."

Potom som videl ako prichádza aj Jassmine so svojím teamom a za nimi ide Blackbern. Prišli ku mne aj ďalší chalani lebo boli zvedaví čo sa bude diať. Obidva teamy boli pripravené vyraziť do akcie s cieľom zachrániť poručíčku Rollinsovú.

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Jan 27, 2021 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

V zajatíWhere stories live. Discover now