Road House

48 5 2
                                    

Z pohledu Deana

Nasedli jsme do Impaly a vyjeli ven. Ach, jak skvělý to byl pocit. Ostatní lovci byli trochu v šoku, když viděli to auto a když mě s ním viděli odjíždět. To jim jej Cass ani neukázal? Wow.
Ellen chtěla jet s námi. Řekl jsem ne. Možná byla Winchester, ale já ji neznal. Proto jsem s ní nechtěl prozatím pracovat.
Zastavil jsem u blízkého baru. Byl to bar, který jsem kdysi často navštěvoval. Lidé v něm znali mě i mého bratra velmi dobře. Byli jsme přátelé.
Vylezl jsem z auta a šel dovnitř. Cass za mnou. Hned, když jsme vešli, se všechny oči obrátily k nám. Někteří lidé vypadali zaraženě. Někteří dokonce zděšeně. Zdálo se, že moc dobře věděli, kdo jsem.
„Pivo, huh?“ Zeptal se barman a otevřel dva lahváče. Cassovi to možná uniklo já, ale jasně viděl, jak přidal do piva svěcenou vodu.
Myslel, že jsem démon? Nebylo se čemu divit. Měl jsem být už dávno mrtvý. Postavil lahve před nás. Cítil jsem pohledy všech v zádech, když jsem vzal láhev do ruky a začal se s ní blížit k puse. Koutkem oka jsem si všiml, jak někteří lovci sáhli po zbraních. Kdyby se teď Michael utrhl ze řetězu, mohlo by to skončit hodně špatně.
Napil jsem se. Cítil jsem, jak chladná tekutina teče mým hrdlem.
„Je dobré.“ Řekl jsem a postavil jej na bar.
Barman přede mě strčil talíř s jídlem.
„Na účet podniku.“ Řekl.
Zacukal jsem koutky. Příbor musel být stříbrný. Další z běžných testů. „Nemám hlad.“ Řekl jsem. „Ale.. Vím, že ti jde o tohle..“
Vzal jsem do ruky nůž a pohodil si s ním. Zavrtěl se ve vzduchu a přistál mi zpět v dlani. Poodhrnul jsem tričko ze své hrudi a ukázal tetování, které měl každý lovec. Byla to ochrana proti posednutí.
„Nejsem démon ani měňavec.“ Řekl jsem.
„Jak se jmenuješ?“ Zeptal se.
„Předpokládám, že jsi blízký rodině Harvelle, jelikož tenhle Road House byl jejich.“ Řekl jsem.
Beze slova na mě zíral. Ukázal jsem na fotku, visící na jednom ze sloupů. Byl jsem rád, že Road House obnovili se všemi detaily i poté, co jej Azazel zničil.
Na té fotce jsme byli já, Sam, Bobby, Ellen a Jo. Předtím, než jsme se pokusili zabít Lucifera a byli na nás poštváni hellhoundi, kteří zabili Jo a zemřeli spolu s Ellen, když vyhodila jeden obchod do vzduchu.
Road House už tehdy neexistoval, jelikož jej několik let před tím zničil Azazel a jeho démoni. Tehdy umřel Ash.
Slyšel jsem, že Ellen a Jo plánovaly jeho obnovení. No.. Nikdy se k tomu nedostaly. Jejich rodina, ale ano.
„Jak můžeš vidět, jsem na té fotce.“ Řekl jsem.
Ostatní přecházeli pohledem z fotky ke mně a zpět.
„To není možné. Ta fotka je stará už víc, jak-“
„Století.“ Řekl jsem. „Ano, to je.“
Zíral na mě s pootevřenou pusou.
„Rád tě poznávám.“ Řekl jsem. „Mé jméno je Dean Winchester.“

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Dec 02, 2020 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Probuzení Where stories live. Discover now