BGK 16 *İLK ÖPÜCÜK*

1K 49 1
                                    

Bölüm şarkısı: Ke$ha - True Colors

Ladin'in ağzından:

Bu seste neyin nesi diye söylenerek aşağı kata iniyordum.Eğer yine Selenle Beren kavga ediyorlarsa onlara karışmayacağımı ikisi de artık anlamış olmaları lazım.Yoksa bana bir kahvaltı bile ettirtmiyecekler. Ve emin olun bu benim en çok korktuğum şeylerden bir tanesi.

Ben bunlari düşünürken hala aşağı kata bir türlü inememiştim.Ya ben geldigimden bu yana bu evin merdivenleri cogalmisti yada ben ayni anda iki isi beceremiyordum.

İkinci secenegi eleyip daha hizli bir sekilde merdivenleri indim.Salona girdigimde yere oturmus bir Beren, sehpanin uzerindeki telefonuna ulasmaya calisiyordu.O telefonuna ulasmayi o kadar cok kafaya takmis ki benim geldigimi bile duymadi.

Bende firsat bu firsattir dedim ve hemen hizli adimlarla mutfaga dogru yol aldim.

Gercekten ben gelmeden bu yana ev restore edilmis gibiydi.Evlerin restore edilmesi icin illa eskimesi gerekmez (bence).İlk merdiven, sonrada buzdolabi bakalim daha hangi değişikliklerle karşılaşıcaz.

Selenle Berenin ailelerini nasıl ikna ettiklerini bilmiyorum ama bu boyle bir yolu denemeyecegim anlamina gelmez.

Karsimda bildigim, arcelik buzdolabi duruyordu.Ne?Bana deliymisim gibi bakmayin!!Arcelik kutsaldir.Her evde nasil sari bez varsa Arcelik'te olucak nohta.

Ben buzdolabiyla bakisirken aniden sessiz evi Beren'in sesi doldurdu.

Beren: Selen?

Ladin: ...

Beren kendi kendine konusa dursun bende o arada kahvaltiliklari tezgaha cikarmaya basladim.

Yazliga gelmeden once herkes buraya gelmenin sorumluk almak oldugunu biliyordu bu yuzden herkesin bu sorumluluklara uymasi gerekiyordu.Aksi takdirde bu tatil isi suya baticakti.Bu yuzden boyle bir durum gerceklesmemesi icin elimizden geleni yapmaya calisiyoruz.Ama dedigim gibi yapmaya calistik.Beren'in fikriyle yani tablolar yardimi ile sorumluluklarimizi hicbir zaman unutmama yoluyla gerceklesicekti.Bu fikir herkesin hosuna giderek kabul edildi.Selen'in gorevi ev temizligi, Beren'in gorevi ise Dilek Teyzeden (annesinden) fatura parasini kapabilmekti.

Benim gorevim ise yemekleri hazirlamakti.Gorevime yardimci tablo ise buzdolabinin uzerinde asili duran bireysel yemek programiydi.Herkes bir not kagidina hangi gun ne yemek istedigini yaziyor ve bende pisiriyorum.Bugun hepimiz yol yorgunu oldugumuz icin hickimsenin eli varip buzdolabina tablolari yapistirmayi hatirlamadi.Bu demek oluyor ki istedigim seyi yiyip yedirtebilirim.   :D

İç Ses: Yada bugun kahvaltini disarida yapabilirsin!

Ladin: Aferin ic ses!

İç Ses: Thanks :)

Tezgaha koydugum kahvaltiliklari umursamayip hemen salona gectim.

Ladin: Ablan olacak sığırcık nerde?

Anlamadiysaniz hemen minnak bir not; 

Beren : sığırcık

Beren: Sanada günaydın yqvru danam!

Biliyorum birbirimize karşı çok kibarız.

Ladin: Ee artık söyleyecek misin?

Beren: Ben nerden bileyim Yandex miyim?! YANDEXLE-

Ladin: TAMAM BEREN SUS ARTIK !!

Beren: .....

İkiserli ucerli merdivenleri cikarak odama gectim.Hemen uzerimi degistirdim ve Selen'i aradim.

Civciv aranıyor.....

Selen:Alo?

Ladin: Nerdesin sen!?

Selen: Ekmek almaya çıkmıştım noldu?

Ladin: Hıı... Öyle mi tamam neyse kapat. Hadi bay!! bay!!

Selen: Kapıyı acar misin asagidayimda...Anahtarimi almayi unu-

Hemen telefonu kapattim ve kosarak kapiyi actim.

Ladin: Hosgeldin :)

Selen: Noldu bir sorun mu var? Telefonda sesin kotu geliyordu.

Ladin: Yok biseyim... Sadece Beren yine esprinin zamanini ayarlayamadi o kadar.

Selen: Hiii!!!! Ben ona Ladin'i uyandirmaya gidiyorum bekle ben hemen gelicem dedim.Ama ekmek almaya gittim.Beni kesin kıtır kıtır kesicek.Abla!!!

Selen:Neyse ben kaçar. Gidip bi Beren'in gonlunu aliyim.

Ladin: Tamam....Bu arada siz tablolari buzdolabina asmayi unutmussunuz.Bu yuzden bugun kahvaltiyi disari yapicaz haberin olsun! Bir zahmet Berene de soylersin artik.

Selen: Tamam sen merak etme! O is bende.

Ladin: Tamam ben hazirim.Hadi sizi bekliyorum.İsin fazla uzamasin :)

Selen: Tamam :)

Selen ve Beren gelesiye kadar telefonumun navigasyonundan kahvaltı yapmaya uygun bir yer bulmuş.Bu Tarz Benim'deki İvana'nın giysini eleştirmiş ve jürilerinden bir kez daha nefret etmiştim.

Bu ne biçim tarz programı!

Selen salaş beyaz bir t-shirt altinada bir sort giymisti.Beren de t-shirt ve sort giyerek beni sasirmisti.Beren'in elbise giyicegini dusunmustum.Cunku burasi tamda malzemenin [anlarsınız ya ;)] bulundugu bir bolge ve de 'umursamaz kizlar' haricinde hic kimse sort veya tayt giymezdi.Bunu en iyi Beren'in bilmesi gerekiyordu.Aramizda en cok erkek arkadasi olmus olan oydu.Selen'in bile 4 tane erkek arkadasi olmusken benim sadece 2 tane erkek arkadasim olmustu.Bu yuzden aralarinda daha bir masum kaliyordum.Ama her goruntu gercek degildir.Bunu cogu insan da bilir.Ben anneme hicbir erkek arkadaslarimdan bahsetmemisimdir.Cunku icimde hep bir ya bana cok kizarsa ya bu olayi babama anlatirsa korkusu olmustur.Bu yuzden daha ice kapanik sessiz ve sakin bir kisiligim oldugunu sanir insanlar.Ama aksine ben de en az Selen kadar hiperaktif bir kizim.Ama bu yuzumu cogu insan goremez.Sadece benim guvendigim insanlar yada daima yanimda olan insanlar gorur bu yuzumu.Ve suandada bir sevgilim var.İsmi Serkan..Serkan Korkmaz.Onunla ilk sevgilim Onur sayesinde tanismistik.Sonra o bana cikma teklifi etmisti ve olanlar olmustu.Onurla 4 aya yakin cikmistik.Zaten 1 ay sonrada hayatima Serkan girmisti.Serkan iyi bir cocuk ama ona karsi arkadastan ote bir iliskimiz olabilecegini hicbir dusunmemistim.O gun bana cikma teklifi ettigi zaman sirf o uzulmesin diye kabul etmistim.Ama simdi cocuk bana resmen bagimli oldu.Hatta 2 hafta sonra yanima geliyor.Bir kac defa beni opmeye calisti ama ben hep kafami cevirdim.Evet 2 erkek arkadasimin olmasina rağmen halâ ilk opucugum bendeydi ve ben bundan sikayetci degilim.Cunku biliyorum elinde sonunda karsimda dogru insan cikacak ve ilk opucugumu o alacak....

Bir Genç KızNơi câu chuyện tồn tại. Hãy khám phá bây giờ