BGK 17 *ONURSUZ KÖPEK*

1K 42 5
                                    

3 bin kişi Olmuşuz.Harikasınız owowoowowowow!!

Gün Geçtikçe Büyüyen Mütüş Bir Aile Olduk .d

Multimedyada Aileye Yeni Katılan Eymen var.Umarım Eymenciğimi de seversiniz ^. ^

E tabii birde benim favorimlerimden olan Eymen'in birde şarkısı var.

Eger açılmıyorsa Youtube'dan dinlemenizi tavsiye ederim.

BU ARADA BÜTÜN İSLAM ALEMİNİN RAMAZAN BAYRAMI MÜBAREK OLSUN MÜMİN KARDEŞLERİM jhgfnjfhbk

Ayrıca bölümleri yayınlamamamdaki en büyük sorunlardan bir diğeride sizin oy sınırını geçememinizden kaynaklıdır.İlgililere duyrulur.. Ama tabiiki benimde birkaç kişisel problemlerim olunca yazamadim.Bu arada bölümün sonlarına doğruda yazı tipinde bazı sorunlar oldu kusuruma bakmayın artık.Şimdiden sabrınız ve anlayışınız için çok teşekkürler! Nyse yine çk konuştum.

~~~~~~~~~~İyi okumalar~~~~~~~~~~

2 erkek arkadaşımın olmasina rağmen hala ilk öpücüğüm bendeydi.Bundan şikayetçi değilim elbette.Çünkü biliyorum eninde sonunda karşıma doğru insan çıkacak yani... Umarım.O da olacak.

------------------

Ladinden:

Yatağımda bir titreşim olduğunu hissediyordum ama boşverip diğer tarafıma döndüm.En fazla Tarçın (Selenlerin Köpeği) tuvaletini yapıyordur deyip kendimi tekrardan uykunun pofidik kollarına bırakmak için kendimi zorluyordum.Sonra Tarçın'ın benim üzerime daha doğrusu benim kocam olan yatağıma tuvaletinin yapmasinin da pek iyi bir fikir olmadigi kanısına varınca hemen yatakta doğruldum.Bu ani kalkmamdan ötürü birkaç dakika bir baş dönmesine maruz kaldım.

Kalktım kalkmasına ama gözlerim prittle yapıştırılmış gibi hiçbir şekilde açılmadığı için komodinime ayağımı çarpmamda pek uzun sürmedi.El yordamıyla odamda Küçük Bir Mini tur düzenleyerek tuvaletin yerini bularak kapıyı açtım.

Hemen elimi yüzümü yıkayıp soğuk suyun beni kendime getirmesini bekledim.Tabi yüzümü yıkarkende titreşimin sebebinin telefonum olabileceğini tahmin edebildim sonunda.Bu yüzden apar topar yüzümü pijamama silip yatağıma atladım.Biliyorum çok temizim👏

Islaklık Yok.

Koku Yok.



Pikemde HERHANGİ bir ton değişikliğide olmadığına göre yatağıma tekrardan uzanabilirim diye düşündüm.Tam yastığa kafamı koymuşken tekrardan aynı titreşim sesini duyunca hemde n yataktan füze gibi çıktım.

Acaba bu da Beren'in bana yaptigi şakalardan biri mi diye düşünmeden edemedim.Bir keresinde Beren beni gizli numaradan arayip yayvanca "Tanisalim mi Güzellik?" demisti.Bende ağzıma gelen bilip bilmedigim, daha yeni uretmis oldugum Önceden hic duyulmadik Olan butun kufurleri Peş Peşe siralayip Pis Sapık'ın suratına telefonu kapatmistim.Hemen asagi inmis yeni bir hat almaya giderken salonda Beren'i gormemle duraksamistim.

Elinde havlu, yüzü pancar gibi kızarmış olan Beren'i görmemle olayi çakmıştım!!

Ben bunlari düşünüp tekrardan uyumaya çalışırken titreşimde sustu.Sanki sesimi duydu da yavrucak'im hemende kendisini kapatirmista oy oy! Biraz daha debelendikten sonra uykumun kaçtığını anlayınca yatagimdan kalktim.

Evet tahmin ettiğim titreşim telefonumdan geliyormuş.Hemen şifreyi yazıp ekranı açtım.Onur'dan gelmişti.Acaba yazlığın adresini mi sorucak yada Başına bişey mi geldi diye düşünmeden edemedim.Daha Fazla meraktan çatlamamak icinde mesajı açtım.

Gönderen: onursuz köpek. (Evet onu böyle kaydettim)

Ladin acilen buluşmalıyız.

Ilk birkac dakika bir mesajla bakışmamıza rağmen sonunda kendime gelip mesaja cevap vermek aklıma gelebilmişti.Bir Süre Android klavyenin uzerinde ellerimi gezdirdikten sonra ilk niyetini anlamaya çalışıp ona göre cevap vermenin en iyisi oldugunu karar verdim.Çabucak yazıp gönderdim.

Kime: onursuz köpek'e. (Onur'a)

Ooo Onur Bey... nolduda sabah sabah aklınıza gelebilme şerefine ulaşabildik? ?

Tamam belki biraz TÜRK KIZI içerikli Bir mesaj göndermiş olabilirim ama uykumu tam alamadim Tamam kâbil belki birazcık (!) Gezi de hala ziyaretinde şu ıslaklık KONUSUNDA da endişeliyim. Daha sabahın 6'sında da bizimkilerin kapılarına dayanıp yolculuk atıp geride odama girip hiçbirşey olmamış gibi davranamayacağıma Göre benimde bır sekılde gezi atmam lazım napıyım! Bi dakka .. bi dakka ..! Az önce ben sabahın altısımı dedim. Ben ve altıda uyanmak peh! Arı kelebeği yerde Ladin altıda kalkmaz.Kaldırılmaz.Ladin'i tanıyan herkeste bunu gayet net bir şekilde öğrenmiş olurdu ama sanırım birileri bu kuraldan habersiz.Benim hayatta iki şeyim gayet açık ve nettir.Birincisi sevdiklerimin hayatı ikincisiyse uyku düzenim. Hayır yani hani derler ya Allah beyin dağıtırken bu salak pide kuruğundaymış diye -şu anda yazarınızın canı pide çekiyor.çaktırmayın hjgyşm- ha işte öyle bir durum söz konusu burada da.Bu yazdıklarım ona biraz ağır olduğunu düşündüm.Bu yüzden dd hemen o bana cevap yazmadan ben mesaj kutusuna bir daha dokunup:

Kime: onursuz köpek.

Tamam.10da İnci Cafe'de buluşalım.

Yazıp hazırlanmaya başladım.

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: May 17, 2018 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Bir Genç KızWhere stories live. Discover now