BGK 14 * MOMO!! *

813 49 2
                                    

Bolum Sarkisi: Meghan Trainor - Lips Are Movin

Ceren'in Ağzından:

Şu anda Beren sayesinde omzumda şelale oluştu.Ayrıca yanımda 1 adette beni takmayan filmlere özenip kafasını 60 defa cama vurmasına rağmen hala aklı başına gelip kafasını çekmemiş , inat Selen var.Allah'ım anlamıyorum kii , ben ne yaptım da zaten Selen'in fındık kadar olan aklını aldın YİNE?(Kevser kankama selamlar:) Selen artık benim dürtmelerime daha fazla dayanamamış olacak ki sinirli bir şekilde yüzüne bana doğru çevirdi.Çevirmesiyle gülmeye -pardon anırmaya- başladı.Bende bu kız neden bu kadar çok gülüyor diye bakmak için biraz boynumu uzattığımda Beren'in t-shirt ümün heryerini salya yaptığı görünce hemen elime ilk gelen şeyle t-shirt ümü silmeye başladım.Bu nedir arkadaş taksiyle Foça'ya mı gidilir?! Hangi salak böyle bir fikri üretti?

İç ses : Sen!!

Ceren : Aman beee iç ses sende habire en olmadık zamanlarda bana laf sokuyon uff senle mi uğraşıyım , köpekler gibi salyalarını akıtmış Berenle mi?

İç ses : Peki bakalım öyle olsun ama yazdım bi kenara unutmam ona göre!!

Ceren : Ayy ben kimle konuşuyom böyle artık resmi olarak bir bakkal diyaloğuna girdik.Aynı bakkalcı Sedat Amca gibi konuştun bak şimdi ne o öyle ya "poko bokolom oylo olson omo yozdom bo konoro onotmom ono goro!!!" bune gardaş.

Ben bunları düşünürken çoktan Foça'ya girmişiz.Selen beni dürtmeden hemen buradan kalmam lazım. Eğer Selen'in dürtmelerine mağruz kalırsam emin olun her yerim morarır.Bırakın bikini giymeyi şort bile giyemem.Mazallah Tövbe Tövbe yine ne diyom ben yaa..... Beren uykudan yeni kalkmanın vermiş olduğu mayışıklıkla bize doğru döndü ve Foçaya geldik mi? diye sordu.

Ona cevap vermeye tenezzül etmeden hemen taksiden inip bagajdan bavulumu pardon bavullarimi alip Berenlerin geçen sene aldiklari yazliga dogru cekistirmeye basladim.En onde ben arkada yeni uyanmis 1 adet Beren ve ayni anda 4 tane bavulu nasil eve tasiyacagini dusunen bir Selen vardi.Onlari takmadan yukari ciktim.Gecen senede ailecek Dilek Teyzelere "Yazlik Gezmesine" geldigimizde Dilek Teyze ailecek bizi konuk etmekten memnun kalicagini belirterek yatiya kalmayi teklif etmisti.Zaten annemin asıl amaci bu olunca fazla ısrara gerek kalmadan yatiya kalmistik.

Bu yuzden herkesin kendisine ait odasi vardi.Bu nedenle hic zorlanmadan koridorun en solundaki mavi renkli kapili odaya girdim.

Evet hala benim biraktigim gibiydi hersey yerli yerindeydi odam mavi ve beyaz renklerinden olusuyordu.Denize bakan kocaman yuvarlak bir balkonu vardi.Balkonun kapisi genellikle acik duruyordu buda sineklerin girmesine sebep oldugu icin gecen sene 2 gun boyunca balkonuma yakisacak bembeyaz tul perde aradim.Beyaz-mavi renklerinin tonlarindan olusan uc kapili gardirobum, yatak basligim ve kocaman bir kitapliga sahiptim.

Ahh iste oradaydi odamdaki en nadide parcalardan biri : MOMO!!!

Evet benim 4 sene once gokgurultulu havalarda sarildigim, sırlarimi paylastigim ilk oyuncagimdi o.

Sini siviyirim Momo!!

Momo'nun yeri benim icin cok ayri.

o benim ilk dostum.ilk sırdasim.ilk kankam.ilk kahramanim (tabii babamdan sonraki).Ve bunu hicbir sey degistiremez.

MULTİMEDYADA KEREM var.

Bir Genç KızUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum