BGK 10 *YAVRU KÖPEKLER GİBİ BAKIŞIYORDUK*

977 66 4
                                    

Bolum Sarkisi: Selena Gomez - Hands To Myself

Multimedyada Duman var.

Tam da siparişlerini toplarken sarı yelloz konuşmaya başladı."Duman hadi gidelim artık!" Duman da "biraz daha kalsak olur mu?" dedi konuşurken hem omzunu silkiyor hem de dudağını büzüyordu.birden içimde Duman'ı mıncırma isteği uyandı.... neyse konudan sapmayalım. Sarı yelloz:"peki o zaman ama benim estetik ameliyatım var en fazla yarım sağat daha kalabilirim haberin olsun!" dedi. Dumanda sanki bunu bekliyormuş gibi sakince "tamam o zaman sen git ameliyatını kaçırma" dedi.bende hemen gittim.bulaşıkları yıkadım.tezgahı sildim.2-3 masa daha doldu onların siparişlerini aldım.siparişlerini hazırlayıp verdim.siparişlerini toplarken hala Duman'ın kalkmadığını gördüm.Anlamsız ve salakça sırıtıyordum.siparişleri toparladım ve birde onların bulaşıkları yıkadım.sonra da Duman'ın yanına gittim. mırıldanıyordu ama ben bu mırıldanmaları biliyordum nerden mi tabii ki kendimden :D neyse Duman'a iyice yaklaşıp fısıltı ile şu cümleyi kurdum "beyefendi iyi misiniz?" Duman dalmış, beni farketmemişti.birden eski haline dönerek hızlıca kafasını sağa sola salladı ve "evet iyiyim sağolun" dedi.bende biraz daha geriye çekilip yüz hatlarını incelemeye başladım.

Dumqn'ın ağzından:

"evet iyiyim sağolun" kız ammada güzelmiş yüzü çok doğal yüzünde rimelden başka makyaj yok.yani doğal bir kız ve şu  gözler... Ah şu gözlere bak be..! Ulan ne güzeller!
ve bana seslenişi iyi misiniz diye soruşu sesi çok narin ve tatlı.aaaaaaa.... bana neler oluyor böyle?! Duman erdem hiçbir kıza tatlı demedi ve demez de! o beni ben de onu inceliyordum en sonunda benim onu incelemem bitince konuşmaya başladım " 4 yıldır bu sahil kenarında koşuyorum ve buraya daha önce hiç görmemiştim acaba burası yeni mi?"

Ladin'ın ağzından:

ah hadi ama ne güzel sessizce yavru köpekler gibi birbirimize bakıyorduk neden bu anı bozuyosun kii? "hayır değil.burası 6 senelik bir kafe " sana kaç seneden beri koşu yapıyorsun diye sorduğumu hatırlamıyorum ego makinesi."başka sormak istediğiniz soru var mı çünkü mesai saatimiz dolmak üzere"

Duman'ın ağzından:

noldu ki şimdi bu kıza diğer kızlara her sabah koşu yapıyorum dediğim de bütün kızların salyaları akardı ama bu van kedisi bana atar yaptı. aaaaaaaaa................. bu arada --YARIN YAPILACAKLAR LİSTESİ-- ne van kedisinin ismini öğreni de ekledim. Benden öylece kurtulamazsın Van kedisi.

CANLAR 10.BÖLÜMDEYİZ OKUYAN VOTE TUŞUNA BASAN VE YORUM ATAN HERKESE ÇOK TEŞEKKÜRLER İYİKİ VARSINIZ ÖPÜLDÜNÜZ :*

Bir Genç KızWhere stories live. Discover now