~1~

135 5 0
                                    

Strigatul mamei ma face sa sar din pat.

"Didaaa,trezeste-te odata!"

Ma ridic si ma intind.Imaginea mea somnoroasa in oglinda ma face sa bufnesc in ras.Ma duc la baie si fac un dus,dupa care ma duc in camera,deschid dulapul si stau vreo 10 minute gandindu-ma cu ce sa ma imbrac.Imi aleg o pereche de blugi negrii stramti,o bustiera neagra si un maieu alb larg.Imi prind parul intr-un coc dezordonat si sunt pregatita sa cobor jos.Este ultima zi de scoala,de maine incepe vacanta de vara.Am asteptat-o atat de mult si insfarsit a venit!

Cobor jos la bucatarie unde mama sta si vorbeste cu cea mai buna prietena a ei.Le ignor,i-au laptele si cerealele,imi torn din fiecare in bol si incep sa mananc.Prietena mamei pe nume Monica pare foarte agitata.O aud cum ii spune mamei ca nepotul ei Alex a plecat din America si v-a ajunge azi in jurul orei 12 aici.Imi aduc aminte de el cat de cat.Acum vreo 6 sau 7 ani a mai venit odata aici.Toata ziua stateam cu el in curtea Monicai si ne jucam fotbal.

"Este fara 20,tu nu mai ai de gand sa mergi la scoala?Stiu ca e ultima zi dar totusi"

Ma ridic de pe scaun si dau sa ies pe usa afara cand o aud pe Monica spunand:

"Azi o sa ajunga Alex aici.Sper ca iti mai aduci aminte de el.Vreau ca voi 2 sa iesit in seara asta afara."

"Da da cum spui tu." incerc sa par indiferenta dar nu prea imi reuseste.Se simte in vocea mea nerabdarea si emotia,nu l-am mai vazut de foarte mult timp,oare cum mai este?Cu toate aceste ganduri ma indrept spre liceu.

Ajung la liceu si merg la bancute unde imi vad grupul cu care stau de obicei.

"Hei,ce mai faceti?"

"Hei Dida"spun toti in cor

"Te asteptam pe tine"spune Radu"trebuie sa vorbim"...Radu e fostul meu iubit,ne-am despartit in urma cu cateva zile.Este un tip super ok,doar ca este mult prea gelos si posesiv,iar eu nu suportam aceasta chestie.Am fost impreuna aproape 5 luni.Tineam la el,ce e drept inca mai tin,dar asa e mai bine!

Ma trage un pic mai departe de grup si incepe sa imi spuna cum el chiar tine la mine si stie ca a fost un mare idiot pentru ce a facut,ca el a gresit nu eu....bla bla bla.Nu il bagam in seama.Gandul meu era la Alex.Oo stai asa...de ce ma gandesc la Alex?in fine se aude clopotelul asa ca plec fara sa ii mai spun ceva.

Dupa terminarea orelor toata lumea e fericita ca in sfarsit putem pleca acasa si ca de maine incepe vacanta de vara.

Ma intalnesc cu prietenele mele Maria si Andrada si hotaram sa mergem la un suc.

Ele sunt curioase de ce m-a luat Radu azi deoparte asa ca le povestesc despre ce mi-a spus,defapt partea in care am fost atenta la el.Maria pare putin nervoasa.

"Sa nu te prind ca ii mai dai vreo sansa.A fost un idiot.Pe bune frate cum a putut sa fie asa de gelos ca te-a vazut cum te plimbai cu verisorul tau"

Toate bufnim in ras.Le povestesc si despre Alex asa putin,iar ele chiar ar vrea sa il cunoasca.

"Fetelor eu ma duc acasa.Este deja ora 16:30 si trebuie sa merg cu mami la cumparaturi"Le pup pe amandoua si le fac cu mana in timp ce ma indepartez.

Ajung acasa si o sun pe mami sa vad pe unde este.

"Pe unde esti?Trebuia sa mergem la cumparaturi."

"Am plecat mai repede cu Monica."

"Bine,pa!" ii inchid si ma duc sa imi fac niste clatite.Dupa ce termin de facut clatitele imi caut un film,ma duc imi iau o patura,ma intind pe coltar si ma pun sa ma uit la film in timp ce mananc clatite.

Dupa vreo 20 de minute aud o bataie in usa.Ma ridic si ma duc sa deschid.

Stay with me,FOREVERDove le storie prendono vita. Scoprilo ora