Isabella Salvatore

1K 26 2
                                    

Vím že ta holka má černé oči, ale dělejme že má hnědé oči. Xdd

Kdo že vlastně jsem? Jmenuju se Isabella Salvatore, ano Salvatore. Jsem nejmladší sestra Damona a Stefana. Jsem o rok mladší než Stefan.

Mám tmavě hnědé vlasy a hnědé oči, když matka zemřela Damon se o mě a Stefana staral otec na nás sral, nebyl zrovna dobrý otec v mích 16 narozeninách mě chtěl šoupnout do kláštera, jen pro to že jsem odmítla sňatek s Lockwoodem.

S Katherine jsem vycházela docela dobře i když měla omotaný kolem prstu moje bratry, měla jsem jí ráda do té doby než jsem zjistila jaká to je kráva, proměnila nás v upíry Stefan zabil otce a tak jsme odjeli, Stefan žil pár let sám a pak zase s námi teď je prý zas v Mystic Falls a Damon též, jel tam hned jak zjistil že tam je a mě nechal v LA samotnou, ale jedu tam za nimi.

Pohled Isabell

Sbalila jsem si poslední kus oblečení a šla jsem do sprchy, byla jsem tam docela dlouho.

Vylezla jsem a nahá jsem šla do pokoje, stejně tu nikdo není. Oblékla jsem se do čistého černého spodního prádla, sedla jsem si ke stolu vyfénovala jsem si vlasy nalíčila se, lehce jsem si navlnila vlasy a oblékla jsem se do:

 Oblékla jsem se do čistého černého spodního prádla, sedla jsem si ke stolu vyfénovala jsem si vlasy nalíčila se, lehce jsem si navlnila vlasy a oblékla jsem se do:

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Vzala jsem si kabelku, hodila jsem do ní peněženku, kličky a telefon, ale nejdřív jsem napsala Stefanovi.


Mám hlad! Uvař něco dobrého.

Teddy🧸💕
Cože? To ti to mám poslat? Nebo jsi pro to přijedeš sestřičko😘


Co asi, pošli mi to klidně poštou cvoku☺️

Pak už jsem tedy dala telefon do kabelky a šla ven k autu, dostala jsem ho ke svým 100...kdo to počítá?

Nasedla jsem, pustila jsem rádio a jela směrem do Mystic Falls, Nemůžu se dočkat na ty dva blbce.

Po fakt dlouhé cestě jsem konečně uviděla tu ceduli s nápisem "vítejte v Mystic Falls" dám krk za to že ještě před 100 lety tu ta cedule nestála. Taky aby ne je to už 100 let.

Když jsem byla u toho obrovského domu kde by mohla být klidně škola i s intrem, tak tam bydlí jen 2 osoby a někdy si tam určitě Damon zatáhne pár štětek, ale o tom jindy.

Zaťukala jsem na dveře, ano zaťukala kdo nemá v téhle divný době zvonek? Ještě v tom velkém domě normální člověk by neuslyšel že někdo ťuká.

Otevřel mi Stefan,,uvařil si mi něco teda, nebo ne?" vyhrkla jsem na něj hned,,sestřičko" řekl usmál se na mě a já mu úsměv oplatila a objala jsem ho,,ahoj bratříčku" řekla jsem a pak jsem znovu pokračovala,,tak vařil jsi nebo ne?" zeptala jsem se,,ne" řekl Stefan,,tak uvaříš" řekla jsem a šla jsem dovnitř, kde jsem viděla skupinku lidí a dám krk za to že jsem viděla Katherine, ale já si jako první všimla Damona.

Our sister fell in love with the monsterWhere stories live. Discover now