>4.BÖLÜM<

29.7K 863 104
                                    

Yaser;

"Günaydın " ev ahalisi her zaman ki sakinliği ile kahvaltı yapıyorlardı merdivenlerden uyuşuk adımlarla inerek masaya yöneldim, yanlız dünki kız yoktu ortada, sahi dün ne demişti, hiç anlamamıştım. Gerçi anlamak için bir çaba sarfettiğimde söylenemezdi !

"Oğlum sanada günaydın oturmadan git ezrayı uyandır oda gelsin kahvaltıya sizinle konuşacaklarım var ."  Normalde canı cehenneme gibi tasvirler kullanmam gerekirdi çünkü kişiliğimi yansıtan şey buydu fakat emir büyük yerdendi ,Her nekadar istemesemde sesimi çıkarmayarak İndiğim merdivenlerden hızla geri çıkarak odamın hemen yanında ki odasına girdim,kendi evimde de kapıyı çalacak değildim, odaya girdiğimde hala uyuyordu hemde dün ki kıyafetleriyle elbisesi yukarı doğru kayınca neredeyse her yanı meydandaydı. Aslında bakarsan fena kız değildi. Yüzü güzeldi fiziğide bayaa iyiydi. Bu düşündüklerim saçmalıktan ibaretti, bende ne diyorsam, dışarıda bunun gibi bir ton faişe var buda benim gözümde bir faişeydi, param için evlenmeyi kabul etmişti sonuçta...

Ezra;

Bacağımda hissettiğim şeyle birden irkildim. Karşımdaki pislik herif elleri cebinde ayağıyla dürtüyordu beni (Ezranin üzerindeki elbise bir önceki bölümün multimedyasında)

Kendime geldiğimde hertarafım meydandaydı ahhh lanet olsun dünki elbisemle uyuyakalmışım iç çamaşırıma kadar her yerim görünüyordu utançtan ne yapacağımı şaşırmıştım ne kadar süre bu şekilde kaldım bilmiyordum ama şoktan çıkarak hızlıca üzerimdeki elbisemi düzelttim.

"Keşke kapatmasaydın evlendikten sonra görmeyecekmiyim zaten, şimdiden alıştırma yapardık "

"Rüyanda görürsün ancak sapık,öyle birsey olmayacak" küçük çaplı bir kahkaha attıktan sonra

"Sende kendini nimetten mi sayıyorsun be üstüne para versen seni becermem" sinir tüm bedenime yayılırken Arkasını döndü ve kapıdan çıkarken;

"Çabuk aşağı gel babamın konuşacakları varmış" odadan çıkar çıkmaz

"Aşağılık heriff "diye bağırdım.

Demek üstüne para versemde beni becermezmiş haa kendini beğenmiş ukala herif ! Yataktan kalkarak Aynanın karşısına geçtim ve kendimi inceledim. Aslında yüzüm güzeldi fiziğimde fena sayılmazdı. Niye öyle birsey söylediki bu enbesin ? Birkere ben gayet iyiyim o kendine baksın önce amann boşversene kimin umurunda!!!

»»»»»»»»»»»»»

Gündelik rutin işlerimi halledip Hızla aşağı indim, herkez sessiz bir şekilde kahvaltısını yapıyordu

"Günaydın"

"Günaydın kızım Geç otur" adnan beyin sözü üzerine istemeyerek yaserin karşısına oturdum.

"Gece rahat uyuyabildin mi kızım"

"Rahat olduğu her halinden belliydi" yaserin sözü üzerine içmekte olduğum meyve suyu boğazıma takıldı ve öksürme krizine girdim,zar zor kendime gelebildigimde nihayet adnan beye cevap verilmistim

"Evet Adnan bey" Adnan beyde gülümsedi

" Ezra bana artık adnan bey demesen"

"Peki Adnan amca nasıl ?"Masada yaser hariç herkez içten bir şekilde güldü.

"Süper. Neyse senin ünüversite işini hallettim 2 hafta sonra başlıyorsun" üniversite lafını duyar duymaz sevinçten gözlerim dolmuştu.

"Gerçekten mi adnan bey... Imm yani adnan amca" sıcak bir gülümseme yolladıktan sonra

"Evet kızım" Böyle bir adamın nasıl böyle bir çocuğu oluyordu anlayamıyordum bu adam bir baldı...

Aradan 1 dakika ya geçti ya geçmedi adnan bey;

"1 hafta sonrada düğününüz var"

Dediği anda ağzımdaki çorbayı Yaserin suratına püskürtüm. Masadaki herkez karınlarını tuta tuta gülüyorlardı ben ise olayın şokundaydım.

"Beeen...Özür dilerim yaser" suratını sildiği peçeteyi yumruk yapıp masaya sertçe vurarak öldürecek şekilde suratıma bir bakış atıp odasına çıktı. Hıhh gıcık cevap bile vermedi. Ohhh olsun sana içimin yağları eridi.

»»»»»»»»»»»»

Aradan 3 gün geçmişti bugün yaserle izmire gidiyorduk. Dedesiyle tanışacaklardı. Adnan beyde Düğünün orda olacağını söyledi dedesinin villasında.

"Hadi bee" yaser kapıda bekliyordu ben ise son dakika hazırlanan bir insan olduğum için valizimi hazırlıyordum. Hahh tamamdırr.

"Tamam be geliyorum az bekle ölmezsin ya" aşağı indiğimde

"Ağaç oldum burda"

"Geldim işte"izmire arabayla gidecekmişiz off şimdi onca saat yolculuğu kim çeker uçakla niye gitmiyoruz ki biz haa pardon Yaser beyimizin uçak korkusu varmış doğru yaa yeni hatırladım

Adnan amca,melodi ve aysel teyze düğün günü geleceklerdi izmire.

Arabaya binmiştik (multimedyadaki ezra ve kiyafeti) yola koyulduğumuzda saat ikiydi aslında erken çıkacaktık ama benim ünüversite kayıtlarımda sorun çıkmıştı onlarla uğraşmıştım.

Yolculuk sıkıcı bir şekilde yaklaşık 5 , 6 saattir sürüyordu, hava kararmış gecenin kasfeti üzerimize çökmüştü çoktan...Geçtiğimiz yollar ıssız ve korkutucuydu. Araba hızla ilerlerken Birden durdu. Cama yapışmamak için arabanın kulpuna son anda tutunmuştum,yasere dönerek

"Ne oldu ?"

"Hiç...uykum geldi bu şekilde araba kullanamam arkaya geçiyorum 2 saat sonra uyandır beni" Suratıma bakmamaya özen göstererek Arkaya geçip uzandı. Arabayı durdurduğu yer okadar ıssızdı ki kurt seslerini duyabiliyordum etraf çok karanlıktı ve ben karanlıktan çok korkarım sanki bir yerden zombi çıkacak gibiydi, arabayı durduracak başka biryer bulamamışmıydı acaba bu çocuk!!!

1.2.3.4.5... Zaman geçmiyordu ve ben çok korkuyordumm

"Yaseeerr"

"Hmm" hmm diye cevap mı olur öküz.

"Burda durmak zorundamıydın?"

"Neden korktun mu ?" sol kolu başının altında uzanmış pis pis gülüyordu ama inkar edemezdim korkuyordum.

"Karanlıktan korkarım"

"Yanıma gel"

"Nee" yanımamı gel dedi o rüyanda görürsün sen aşağılık herif !!!

"İyi sen bilirsin " aradan 2 dakika geçtikten sonra tekrar sesler duymaya başladım bu sefer fazlasıyla tırsmıştım.

"Yaseerr" ses yok.

"Yaseeerrr" yine ses yok. Hemen uyumuş öküz. Birdaha aynı sesleri duyunca daha fazla dayanamayacağımı anlayıp arkaya geçtim ve sessizce yanına uzandım allahtan uyuyordu. Ses çıkarmadan yanaştım, normalde olsa hayatta en son yapacağım şey bir erkeğin yanında yatmak ama şuan durumlar bunu gerektiriyor sonuçta o bir erkek ve ben kendimi onun yanında güvende hissediyorum. Yanlış anlaşılmasın ama erkek olduğu için kendimi güvende hissediyordum yaser olduğu için değil ! Başım göğsüne denk geliyordu nefes alış verişini hissedebiliyordum. Bu durum içimde birşeylerin hareketlenmesine neden olurken, birden kollarıma dolanan ellerle irkildim beni kendine daha fazla çekerken ne diyeceğimi ne yapacağımı bilemez hale gelmiştim, kendimi toparlayıp tam birşey söyleyeceğim sırada

"Güzel kokuyorsun..." Neye uğradığımı şaşırırken utançtan çoktan kızarmıştım...

Umarim begenirsiniz oy ve yorumlarinizi bekliyorum çok çok çok tesekkürler...

AĞIR PSİKOPAT (TAMAMLANDI)Where stories live. Discover now